Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Nikola34. pa ako je toliki procenat bi za nezavisnost, otkud 400 000 Srba manje u Hrvatskoj!
-kao prvo, Igore - prouči koliko je bilo Srba 91 u Hrvatskoj - ali, ne pretjeruj - ne izmišljaj brojke ... (iako to volite) -drugo: matematika -treće : Vjerovao ili ne, puno Srba (ja ih poznam) glasalo je za nezavisnost. Ljudi koji su realno gledali na sve - i nisu bili zadojeni propagandom iz tadašnje Miloševićeve Srbije
hajd daj ti to u brojkama, to vaše puno ništa ne znači, npr. puno je kad dobijaš batine, puno ima više značenja, ali istina je samo jedan i ja je se ne plašim , ali se plašim hvrvatske veliko srpske propagande koja ima korjene u ustaškom pokreu 1941. 1/3 Srba pobit, 1/3pokatoličiti i 1/3 protjerati! Poznat je onaj slučaj srpske porodice koja je ostala lojalni građanin hrvatske, pa su ostali samo živi baba i njen unuk, a oca majku i sestru su mu odveli u nepoznato regularna policija nezavisne države Hrvatske! Bilo je na vijestima, oni su dobili i neku odštetu, ali sve je to jadno!
Ma nemoj, evo sad imaš i strane sesije, o tome kako je nezavisna Hrvatska nastala, to će u budućnosti da se priča i naravno utvdiće se stvarno stanje u to možeš biti siguran!
Ma nemoj, evo sad imaš i strane sesije, o tome kako je nezavisna Hrvatska nastala, to će u budućnosti da se priča i naravno utvdiće se stvarno stanje u to možeš biti siguran!
Ma naravno ... samo se vi bavite historijom - mi ćemo turizmom, poljoprivredom, brodogradnjom ... pošteno ??? ... s time da ovaj put novac ostaje u mom džepu - ne ide kao pomoć nerazvijenim republikama ( čitaj: neradnicima)
« Poslednja izmena: 11. Mar 2007, 19:52:57 od Dinamo-ZG »
Pa naravno sada ćete šipak da dobijete i Slovenija i Hrvatska nema više džaba sirovina iz BiH, plati pa se klati, a tek struja, da ne govorim, jer ako smo mi braća kese nam nisu sestre!
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
hahaha sine moj ja sam bio za referendum u cg video sam sta je i kako je! a do juce ste vi bili svi veliki srbi a sad odjednom veliki crnogorci...
Evo podataka za Kolasin, moj grad u kom referendum nije prosao: Ethnic groups (1991 census):
Montenegrins (93.16%) Serbs (4.34%) Ethnic groups (2003 census):
Montenegrins (50.65%) Serbs (44.77%) Preuzeto sa wikipedije...
Ovo poruka vec moze malo i da se analizira... Ako si iz Kolasina, onda i sam znas (ako si do kraja iskren) da ovi podaci, bar poraspolozenju i opredeljenju gradjana Kolasina i nisu sasvim tacni... Ispravi me ako gresim