hahahaha prenecemo prava sa irca @ is allways right ma nema veze opusteno! ja ti kazem da ove "hrvati" nas zovu cetnicima, muslimani nas zovu "vlasi i cetnici" a mi njih ustase i balije tako da je to kod nas normalna pojava ne znam sta se sad idurma digla oko toga...
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ma ne znaju oni Veki naše lokalne žargone, odnosno naš sleng! A konkretno za crnogorske političare nek rade šta hoće njima na dušu i nek se sjete riječi onog pukovnika JNA iz 1991. koji kaže u svaku kuću koju uđete naćićete slike Ante Pavelića, Alojza Stepinca , Mile Budaka , a kad se sjetim da su moji do 1993. držali sliku bjelosvjetskog mangupa i Hrvata Tite! Muka mi dođe! Ja sam je jednom iznio iz kuće i zapalio i naravno smirio dušu!
pa tema je besmislena jer su dusu prodali onog dana kad su se odcepili od srbije jedni sto su bili za drugi sto su cutali i pusili... jbg life is a bitch
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
hahahaha prenecemo prava sa irca @ is allways right ma nema veze opusteno! ja ti kazem da ove "hrvati" nas zovu cetnicima, muslimani nas zovu "vlasi i cetnici" a mi njih ustase i balije tako da je to kod nas normalna pojava ne znam sta se sad idurma digla oko toga...
Ne, nije opusteno... Ne znam da li se navikao da u drustvu u kojem si tvoja uvek bude zadnja (ocigledno imas tu potrebu), ali ovde to nece ici bas tako.
Napisao sam ti izvod iz pravila, i nemamo vise sta da se obvjasnjavamo.
Kada ucestvujem u diskusiju onda komentarisi, reci da nisam u pravu, kontriraj i radi sta god hoces, ja nemam nikakav problem sa tim. Nisam ja uvek u pravu, samo zato sto mi ispod nicka pise Mod... Ali, kada nesto kazem u svojstvu moda, ocekujem da se to i postuje!!!
Pa zar to nije uradio Milo Đukanović kad je došao na vlast, stvarno ne vidim razlog zašto se ulače toliko u guzicu Hrvatima, kao da će im to donijeti neke pogodnosti! Hrvati su stari Latini to je oduvijek bilo i prevariće kad god mogu i gdje god mogu! Zašto crnogorske glavešine uništavaju mit o časnoj Crnoj Gori!
Zato sto je to mit koji podseca na srpsko poreklo. A,sad se stvara nova "historija".
Crna Goro....pistolj u usta i...bang.... Ovo je jadno,sramotno,dupelizacki,uvlakacki....ozbiljno razmisljam da pocnem proizvoditi vazelin,posto je trziste sve zahtevnije...