Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 02:49:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema formata?  (Pročitano 653 puta)
22. Mar 2013, 08:43:42
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Kraljevo
Browser
Chrome 25.0.1364.172
ev nzm odaklen bi poceo...ja fino ubacim cd-za instalaciju win-xp..dalje..pojavi mi se
win xp-sistem i ispod njega jos jedan znaci dva win-xp-a e ispod toga imam
win xp-sistem setup-tako nesto udjem u setup..dalje idem Enter po upustvu.
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_71783910_130321_193551.jpg
sledece mi se nista ne pojvaljuje nego odma ide ovo
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_90926301_130321_193731.jpg
e sada kada oznacim samo C:\WINDOWS "m-xp-pro" i pritisnem ESC ono mi izbaci opciju da formatiram disck E koji je prazan i na njemu se ne nalazi nista..
dalje kada oznacim prvi C:\C nzm sta pritisnem esc ili R(zaboravio sam) pojavi se ovo
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_68194736_130321_193828.jpg
e poslje toga ili pre toga nmg da se setim,samo sam uspeo da dodjem do biranja particja
znaci sada imaju dve particije kada idem na particju D mogu da je izbrisem i ponovo kreiram,aj ok..mogu da je i formatiram pa da se na nju instalira sistem samo to nisam uslikao..
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_50514625_130321_192643.jpg
e problem je sa glavnom particijom tj. C oznacim na nju pokusam da je izbrisem dobijem ovu poruku
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_104915004_130321_192859.jpg
znaci hteo sam da kreiram samo jednu particju ali to ovde nije moguce nece da se izbrise C
dalje..kada oznacim C idem Enter i dobijem ovo..tu nesto sere ako hocu da napravim samo jednu particiju da moram da posetim njihov sajt koristeci interent expolrer VAU 
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_681947741_130321_192950.jpg
Pritisnem ja C za dalje kad ono ovo...aj dobro i to pritisnem ja slovo L..i dalje pocne spektakl 
naime u roku nekih 5-10 izbrise neke fajlove i onda zapocinje kopiranje files..ono sve normlano ali FORMATA nigde nema...poslje toga normalno instaliram sistem preko vec postojeceg....
http://fotkica.com/slika.php?slika=267016_681947824_130321_193054.jpg
e sada ja sam bio instalirao i sistem i na disk D misleci da cu tako moci da obrisem C ali isto preko ovoga...C nije hteo da se izbrise dobijala se ona poruka gore...a nisam mogo da ga formatiram ni preko properties pa format...
e sada nzm sta bi vise uradio..jesam li igde pogresio ako nisam jel postoji neki program preko kojeg mogu da formatiram disk C?posto sam vec mojom gluposcu na njega skoro pet puta napravio profile i instaliro sisteme...i kako da postavljam tekst pa sliku preko burek uploada,a ne sve slike odjednom..zbog toga sam koristio ove linkove gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia 
Skini neki live CD za rad sa particijama kao što su recimo GParted ili neki Linux, recimo Ubuntu, i formatirja ceo HDD, i rešena stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Kraljevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Skini neki live CD za rad sa particijama kao što su recimo GParted ili neki Linux, recimo Ubuntu, i formatirja ceo HDD, i rešena stvar.
skidam GParted ali nktm kako radi? jel ga moram da narezem na cd ili ga direktno pokrecem?
znaci ako formatiram disk C onda samo da ubacim cd za instalciju win-xp i normalno ga instaliram?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Apple 13pro
Skini HDD sa masine prikaci ga na neku drugu (bilo bi boloje da ima win7) pa u disk manage-u ga formatiraj prvoobrisi sve particije pa onda ga formatiraj i napravis jednu... vratis HDD u masinu i kad krene instalacija napravi dve i instaliras i to je to
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia 
skidam GParted ali nktm kako radi? jel ga moram da narezem na cd ili ga direktno pokrecem?
znaci ako formatiram disk C onda samo da ubacim cd za instalciju win-xp i normalno ga instaliram?

Da, narežeš ga na CD ili na USB kao bootabilan disk, usb.... i pokrećeš ga kao kada hoćeš da instaliraš windows.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Kraljevo
OS
Linux
Browser
Netsurf 2.9

Da, narežeš ga na CD ili na USB kao bootabilan disk, usb.... i pokrećeš ga kao kada hoćeš da instaliraš windows.
evo upravo ti pisem iz GParted Smiley ...skino sam narezao botovo i izbrisao particije i odavden kreiro jednu...e sada...meni fino ucita sve ali kada treba da ucita CD-za instalaciju win-xp nece pise da ubacim disk itd..ali izgleda da cd nije dobar,iako je pre uvek radio..samo pre kada sam upaljivao racunar tok procesa paljena pojavljival mi se opcija win.xp.-setup ja kliknem na to ubacim cd-i normalno sve pojavi se onaj plavi setup za instalaciju windowsa ali sada nece...znaci da cd nije dobro narezan....kada ubacim ovaj cd-od GParted onda hoce i udje mi u GParted evo preko njega sam usao na net i odatle ti pisem Smiley ..sada me samo zanima da li postoji neki nacin da se udje u taj setup kao sto sam pre i ulazio znaci bez cd-a zato sto ovaj ne moze da ga pokrene botujem ja cd i to sve ali ne vredi...nzm kako je pre to ulazilo automacki mzd zato sto sam imao dva instaliran win-xp pa pored tih opcija koji cu da izabrem izbacivalo mi je i tu za setup...
Dalje nktm kako mogu da ulazim pomocu ovog program na net i surfam kada nemam ni drajvera ni nista..pravo dobar program Smiley ...i dalje me zanima da li bi ja sa ovoga program mogo da skinem sebi neku instalciju win-xp-a i narezem na cd..nzm da li to moze gledao sam ovuda po opcijama ali izgleda da to nece moci....
Znaci samo me zanima da li ikako mogu da udjem u setup bez win-xp cd-a znam da sam pre ulazio i kada kliknem Enter ono mi trazi cd- da nastavim,samo kada bi to mogo fino bi instaliro sistem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 02:49:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nema formata

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.