Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se naprave posebni forumi filozofija i religija ?
Da
56.3%  (9)
Ne
43.8%  (7)
Ukupno glasova: 16
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podela foruma ( religija i filozofija )  (Pročitano 1892 puta)
20. Dec 2007, 20:07:16
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Posto je cinjenica da dve grupe  ljudi  ovde nikako ne mogu da se sloze oko sledecih stvari :

1.Da li su stvoteni od boga ili rodjeni u porodilistu. (Mozda ce vam zvucati cudno ali neki misle da su nastali od rebra )

2.)Da li bog postoji ili ne postoji.(Da li deda mraz postoji ili ne postoji)Mozda ce zvucati cudno ali neki ljudi veruju u izmisljene stvari kao sto deca veruju u deda mraza)To je kao i polemika o deda mrazu.

3.) itd...oo

Neki razmisljaju neki prihvataju sta su im drugi servirali..Ali u toj celoj raspravi mi se ne bavimo sami sobom vec glupom polemikom ko je u pravu.Da bi filozofi ostavili na miri vernike i da bi vernici ostavili na miru filozofe najbolje je po meni da se tema razdvoji kao sto je slucaj na vecini foruma.I molim lepo.Ako ti se prica o bogu i religiju sta je koji svetac rekao i ako ne zelis da razmisljas vec prihvatas ono sto je "neko"napisao za tebe a se sa njim slazes ides na religiju a ako ti se prica o bezbroj drugih tema idi na filozofiju gde te niko ne ogranicava nicim i niko ti ne servira znanje na tacni, imas svu slobodu sveta da pricas razmisljas i kako ti zelis.

Ako neko misli da je u pravu neka se napravi tema "Postoji li bog" Pa tu udri do zore jedni neka brane svoje stavove a drugi svoje...

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 20. Dec 2007, 22:18:23)

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 21. Dec 2007, 01:01:42)
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 imam bolji predlog - da ti napustish forum i da se vishe ne vracash ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
imam bolji predlog - da ti napustish forum i da se vishe ne vracash ...  Smile

Ето лепо ти човек каже. Smile

Овај форум се зове Religija ~ Filozofija ~ Sociologija, једини који ишта може да дели је главни на форуму aka SerbianFighter, а сумњам да ће то урадити јер нема разлога. Ако се теби филозофира отвори тему и филозофирај исто као што верници отварају верске теме.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 20:31:46 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма пустите човека  Smile

Средиће га Ливингстон  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Hahah plasite se da ostanete sami da nema ko da vam govori da je zemlja okrugla jer ne vidite dalje od nosa...

Pa ima razloga jer necu da mi misli ogranicava neko ko ne razmislja
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 20:45:39 od Downloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Судећи по твојим постовима могли би се закључити да си прилично искомплексирана особа, волиш да сваког ниподаштаваш јер си убеђен да си једна веома интелигентна особа и филизоф (еј, филозоф).

Најжешће ми је што си убеђен да сам ја неки окорели верник кога желиш да "отрезниш". Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 20:49:47 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Tako je vi vernicu bi samo nekoga da se resite da ga spalite na lomaci ,oterate proterate,ako ne veruje u vaseg boga !Jel vas vas bog ucio da budete tako miroljubivi ili da spaljujete ljude na lomacama zato sto su shvatili da zemlja ne lezi na kornjacama i nije ravna ploca ?Jel to vas bog, vas spas ?Molim vas...plasite se da se tema razdvoji zato sto ne bi vise imali o cemu da pricate gledali bi usko u jednom pravcu.Da ne kazem ko tako gleda.Do besvesti bi raglabili neke gluposti sta je rekao koji svetac i vise je i meni muka samo da pomislim o tome.Vrteli bi se u krug i vise ne bi znali ni o cemu da pricate.Na kraju bi izludeli od price koji je svetac rekao i sta je rekao Sv.Djakun alabakun rekao budi dobar a sveti zika rekao budi dobritus ala muditus.Aman ljudi zar ne shvatate da ste opijeni mislima .Probudite se .Ako ne zelite, pustite nas koji nismo hipnotisani da na miru razgovaramo.Ne treba nam vas put istine i gluposti neopevane.Mi cemo ga sami pronaci.POnavljam sami.Nece meni niko niko niko na ovom svetu da kaze sta je istina a sta ne.I ako mi kaze 1 +1 =2Ima sam da otkrijem zasto je to tako.A ne odmah da prihvatam gotove cinjenice.Necije cinjenice.A vi sta vi radite?Ustali ste jednu jutro culi ste pricu o bogu i odmah na seli .Pa ona i jeste vesto pisana da bi naseli ljudi kkao sto ste vi .I zato molim lepo to je vas izbor.Vi znate sve i obljasnjavate sve bogom.Bojite se da ostanete sami sa sobom kao da bas i niste srecni sa svojom istinom kao da ima nesto iza?Nesto vas kopka.Pa narvno i mene bi kopkalo gde se krije deda mraz ?Ali nikada neces ni naci zato sto ne postoji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Citat
  1.Da li su stvoteni od boga ili rodjeni u porodilistu. (Mozda ce vam zvucati cudno ali neki misle da su nastali od rebra )

kad je te godine otisao u wc jer ga steglo od slatkog vina i voca ,ugledao je iznenada svoj "minuli rad"..u tom momentu javila se civilizacijska ideja ...zasto ne napraviti neke i od ove "gline"..i tako nastade ti ,i jos poneki  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
kad je te godine otisao u wc jer ga steglo od slatkog vina i voca ,ugledao je iznenada svoj "minuli rad"..u tom momentu javila se civilizacijska ideja ...zasto ne napraviti neke i od ove "gline"..i tako nastade ti ,i jos poneki

Ово треба да буде записано. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@downloader,ti si vrlo fin i pametan dechko,ali zashto se opterecujesh toliko ovim forumom...ako toliko volish filozofiju,bolje nadji nekog pametnog,nadjite se pa filozofirajte ochi u ochi,to je 100 bolje nego ovako...ja sam najvishe anarhista pridobio kada sam razgovarao sa njima a ne preko foruma,ovde sam samo kad nema shta pametnije da radim..ne znam shto dolazim uopshte,valjda je to bolje od gledanja u onaj smorni,propagadni,izveshtacheni tv?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.