Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: /\/\/\/\/ pocni od kraja pocni od pocetka/\/\/\/\/\/\/\  (Pročitano 29610 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ja bi znao o istinu,ako meni si obratio, a niko danas vec ne prica o materijalnim svetovima u znacenju Hegela

Nisam rekao tebi...Onodys.:)Rekao sam Pirox-u.

"ili nemogu protiv činjenica,pa se bune."
1.Pirox jel ovo tvoja cinjenica:

Ne mogu da se pravim da ne vidim nesto sto postoji (svetlost).Imam oci.Znaci verujes im.A jel su tvoje oci videle boga ?Jel su li videle da je neko vaskrsnuo.Jel si video Isusa osim na slici?Ali ti ima verujes ?KAko to ?

"Moje znanje nije ograničen samo na Bibliju,već je proširen na nauku."
Nauka veruje cinjenicama i dokazima.Kada budes nauci dokazao da bog postoji nauka nece vise postojati.Ne veruje u boga jer da veruje ne bi postojala.Sve bi se obljasnjavalo bogom.Bas kao sto ti to radis...

POzdrav
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Kada budes nauci dokazao da bog postoji nauka nece vise postojati.Ne veruje u boga jer da veruje ne bi postojala.Sve bi se obljasnjavalo bogom.Bas kao sto ti to radis...
Vec je bio na ovom forumu jedna koji je govorio kao ti imam osecaj kao da sa njim pricam:D A znas koliko ih ima takvih.I po ko zna koji put treba da ponavljam iste stvari.....

Citat
Ne veruje u boga jer da veruje ne bi postojala
Nauka nema nikakve suprotnosti od vere kao i filosofija....

Citat
Jel su li videle da je neko vaskrsnuo
Ja ti reko da sam video.Ali ti si se tome smejao.....

Asad ja tebi da kazem jednu moju misao koja je naravno produkt razmisljanja ali pre nego sto sam i Bibliju uzeo u ruke."svaki kraj je jedan novi pocetak" tako da kraja nema :DA na kakav si ti kraj mislio i naslovu teme.Samo da ti kazem da moje razmisljanje i nacin na koji zivim nema ama bas nikakve veze sa Crkvom,nije ona"kriva" vec je "kriv" Sokrat.Ja sam ovako razmisljao i bez Crkve a i razmilsjao bi i dalje.Samo sto se ono sto Crkva propveda poklapa sa mojim misljenjem.Ranije su me zvali Filosofom zbog mog nacina razmisljanja a sada me zovu verskim fanatikom.I jedno i drugo je za mne kompliment Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
" Svaki kraj je jedan novi pocetak" tako da kraja nema :DA na kakav si ti kraj mislio i naslovu teme "

Pa odgovrio si sam sebi na kakav sam kraj mislio Smiley.Kakav to kraj ujedno moze biti i pocetak.Smiley Znas dobro na sta sam mislio.:)Ja i ti mislimo isto i u isto verujemo."Sokrat" je kriv koliko i "crkva".Istina je jedna.Jedna  je istina da ima beskonacno istina Smiley.Znam da se razumemo, ali ja se ne salazem za sada ni sa "Sokratom" ni sa "Crkvom " ja se slazem sa tobom i univerzalnom istinom.A sada mozemo da diskutujemo ciji je put ispravan ka prosvetljenju ka znanju spoznaju istine.I to se zove put ka znanju -istinu ,ni filozofija ni religija Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Верски фанатик баш и није неки комплимент. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Kakav to kraj ujedno moze biti i pocetak.
Nema zavaranja i nema vracanja na staro vec se otvara uvek nesto novo Smile Jedno se zavrsava pocinje nesto drugo i tako dalje bez kraja.
Citat
A sada mozemo da diskutujemo ciji je put ispravan ka prosvetljenju ka znanju spoznaju istine.
Vazan je cilj a ne pu.Do cilja se moze doci razlicitim putvima.Ali ce te svi putevi na kraju dovesti tamo gde zelis.Ako neznas kuda ides svaki put ti se moze uciniti ispravnim Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Верски фанатик баш и није неки комплимент. Smile

U pravu si....

Ali da bi nekoga probudio moras da ga cimnes ili da viknes.:)Ili da bi te  neko te saslusao moras da upotrebis "rec" na koju on reaguje.Koja u njemu budi strah.:)a sada na snagu nastupa logika.

Covek je Umoran  = covek spava
Covek slusa drugog    =  veruje u tudju istinu
Covek Razmislja = veruje svom razumu

---------------------------------------------
Da li si ti video da je neko vaskrsnuo = nisi
Da li si cuo od drugoga da je neko vasrksno = jesi

Da li verujes (drugome) ili verujes sebi(razumu) = ?i

« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 20:34:43 od Downloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Da li si ti video da je neko vaskrsnuo = nisi
Jesam.po ko zna koji put.Ali hajde da pricamo a da ne spominjemo veru jer moze Smile Zaista mi se svideo ona predhodna tvoja poruka.Tako da bi da komuniciramo a da ni ja ni ti ne uzememo ni veru ni Boga.Moze Smile

Citat
verujes sebi(razumu)
Ne veruje sebi iz vise razloga.Mnogo puta u zivotu su me i same oce prevarle.Gledao sam neku stavr i mislo da je to tako kad ono gle nije.Ono sto ja radim jeste sledece.Svakog cu da saslusam ali necu svakog da poslusam.Sescu i razmisliti i donecu ono sto mislim da je najbolje.A slozio bi se sa tobom da mi ne razmisljamo dovoljno vec da se drzimo nekih stvari kao pijan plota....

Citat
Covek je Umoran  = covek spava
Covek slusa drugog    =  veruje u tudju istinu
1.Moze se reci da je tako
2.Covek slusa drugog    =  postuje tog drugog a da li ce mu verivati ne mora da znaci Smile
3.Covek Razmislja =Trazi najbolje za sebe i izmedju onoga sto je cuo ili doziveo(ovo o razmisljanju je malo teze ovako objasniti) Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Svakog cu da saslusam ali necu svakog da poslusam.Sescu i razmisliti i donecu ono sto mislim da je najbolje.A slozio bi se sa tobom da mi ne razmisljamo dovoljno vec da se drzimo nekih stvari kao pijan plota....

Citat
Covek je Umoran  = covek spava
Covek slusa drugog    =  veruje u tudju istinu
1.Moze se reci da je tako
2.Covek slusa drugog    =  postuje tog drugog a da li ce mu verivati ne mora da znaci
3.Covek Razmislja =Trazi najbolje za sebe i izmedju onoga sto je cuo ili doziveo(ovo o razmisljanju je malo teze ovako objasniti)
-------------------------------------------------------------------------
Znaci poceli smo polako da se razumemo ..a? Smiley:)A sta cini da se tako osecamo ?Jedna ili vise stvari ?:)A ako pocinjemo da se R A Z U M emo ? Da li mi baratamo sa jednom recju koja je R A Z U M ?Ili se bogujemo ?Da li R A Z U M es razliliku ?Smiley))Da li pocinjes da verujes samom sebi ,jednoj istini :)za koju si do sada mislio da se drugacije zove Smiley)Znam da me R A Z U M  - E S ali i znam da se plasis da je polako prihvatis.Kada budes shvatio da nemas cega da se plasis ,cekamo te mi sa ove strane ,isto smo dobri ,nikome ne zelimo zlo,nikoka ne ubedjujemo jednostavno smo tu Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
stvarno niko, ko je ziva bica nece lose nikome. al postoje stvari kao sto su institucije. u in-stitucije moras biti unutra i koliko si in toliko si i stvar. jako je zanimljivo da materijalisticki stvari, in-stitucije , koliko su i jos glupi, jer ipak nisu svi institucijalni ljudi potpuno mrtvi odnosno stvari. ipak zivot je jace
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 21:14:19 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
li se bogujemo ?
Zar se nismo dogovorili bez ovoga?

Citat
cekamo te mi sa ove strane
Koji vi?

Citat
Znam da me R A Z U M  - E S ali i znam da se plasis da je polako prihvatis.
Covece ne plasim se nicega Smile Smile

Citat
Da li pocinjes da verujes samom sebi ,jednoj istini
Ali nije sve ono sto ja mislim istina.Istije je nesto drugo a razmisljanjem se dolazi do nje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.