Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 174105 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Apple iPhone
Moze da se namesti da se sam izbrise... SMS report eraser....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Ja ne koristim nikakav program vec ukljucujem opciju da mi izadje poruka u popup prozoru direktno na ekranu gde je odmah i brisem.
To se ukljucuje u:
Settings-Personal-Sounds&Notification-Notifications-Event:Messaging:New text messeage
ukljuceno :Display message on screen.

To je zgodno i za ostale SMS poruke.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 21:20:07 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Evo da ovde javim utiske aplikacije koju sam predstavio - space time. Da sam ovo imao kada sam isao u srednju skolu - ne bih imao matematiku 4  Smile

Resava i guta sve i svasta!!!

Date joj neku funkciju, nebitno koliko je slozena, odradjuje izvode i integrale kao od sale. Vrlo brzo.
Gotovo momentalno nalazi nule bilo kog polinoma (tj bilo kog stepena).
Podrzana je i parcijalna integracija.
Limese odradjuje takodje brzo (tu je prikazano kao "limit" )
Sto se plot-ova tice mozete izabrati vremenski interval da se prikaze dinamicko ponasanje sistema. I tako grafik "leprsa" za dato vreme. Ja se odusevio.

Veliki plus za program je to sto na pocetku postoji tutorijal za sve delove programa  Smile I nece da vas pusti dalje ako ne odradite kako kaze  Smile

Ima i skripti jezik. Za poslovne svrhe se problemi mogu isprogramirati, a ovde samo uneti parametri i voila.

Tako da, ako vas ima iz srednje skole i bili ste  Smile sada ste k'o na 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch Pro
hehe dobro dobro
nego jel zna neko kako podesiti da se jednim klikom provjerim mail u svim akauntima (u otulooku na wm 6.1)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Bravo
Uf, nije mi trebalo, pa sam zaboravio naziv, ali imas aplikaciju na Development & Hacking forumu na xda. Kuckaj u pretrazi "Outlook".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Dolaze novi cipovi. Brzi, a sa manje potrosnje  Smile
New Samsung ARM chips run faster at even lower power

Samsung Electronics announced two SoCs (system-on-chips) based on ARM’s Cortex-A8 cores, with the S5PC110 aimed at high-end smartphones, and the S5PV210 targeting portable computing devices such as netbooks. Both SoCs are fabricated with 45nm technology, clock at 1GHz, do 1080p video, and are imbued with “intricate low-power architectures,” says Samsung.

Competing SOC are manufactured at 65nm, and run much slower than the 1Ghz Samsung processors.

Samsung’s new SoCs are said to offer a 3D graphics engine for “sophisticated 3D UI and high-calibre games.” The processors also support 1080p video playback and recording, as well as offering an HDMI 1.3 interface

the core offers a dual-issue, superscalar pipeline that can execute multiple instructions simultaneously, helping it deliver 2,000 DMIPS (Dhrystone MIPS) at 1GHz.   Cortex-A8 is claimed to burn as much power as an ARM11 core, while delivering two to three times the performance.  Smile

offtopic:
Ako iko, kao jedan clan foruma, misli da spamujem ili pisem gluposti bez argumenata neka me slobodno obavesti preko PP da izmenim post. Nije mi namera da spamujem. Pogledajte npr. ovu temu. Mene interesuje matematicka aplikacija za koju mislim da ce neko imati od nje koristi. Isprobao sam je i opisao sam je da clanovi foruma znaju za mogucnosti iste. Takodje me interesuju vesti o procesorima. Pretpostavljam da ima korisnika slicnih interesovanja. Pogledajte slobodno moje poslednje postove na Smartphone sekciji. Zamolio bih moderatore da me upozore ako spamujem preko PP  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 24. Sep 2009, 00:06:07 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ljudi,izgleda da mi se pokvario zvucnik na Mio A701!Do skoro je bio zvuk dobar i odjednom se lose cuje!Probao sam par romova ali uvek isto!Da li znate neki servis ili neku ideju sta bi mogao da radim!Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Apple iPhone
Reklamiranje je zabranjeno Wink Jedino na pp moze neko da ti preporuci neki servis.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch Pro
kako je najbolje odraditi (kojim programom) backup svega na telefonu na karticu. Npr. kad seubacuje novi rom i sl.
Hocu da spasim poruke, mailove, kontkatke i sl.

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ok!Sory!Moze na pp?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.