Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 175095 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC 
Nije mnogo! Smile Ako je početna cena oko 750 evra, znači da će uskoro pasti ispod 500, a to već nije strašno. Nadam se da će i Touch Pro imati sličnu početnu cenu, pošto sam bacio oko na njega. Smile
Ovo ce biti kao Cruise i Kaiser... Kaiser je doooobro skuplji od Cruise-a... Ocekujem da ce Touch Pro biti makar 1000 €. Ali meni je licno puno ljepsi Kaiser (nije zato sto ga imam  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Ovo ce biti kao Cruise i Kaiser

Slazem se u potpunosti  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.51
mob
HTC Touch
evo, upravo testiram operu 9.5 i.. meni se svidja  Smile
a javljam se jer imam jedan glup problem. brisao sam neke fajlove sa touch-a i mozda sam obrisao i nesto sto mi treba iz program files foldera. najgore je sto ne znam sta sam obrisao  Smile pa resih da odradim hard reset. i tu se kriju moja pitanja:
1. kako da sacuvam sve kontakte na komp, tacna procedura mi trba, i to sve odjednom i kako da ih vratim?
2. kako se radi hadi reset?
3. koliko je to opasno odraditi i da li postoji drugi predlog?
p.s. zasad sve radi na moj htc-ju Smiley
p.p.s. opera 9.50 beta mi se svidja zasad  Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
1. Active Sync
2. Hold down send/reject buttons (green/red at the front) and reset with the stylus; release the stylus but keep holding the buttons till you get 'this will erase all your personal data' message, then press 'action' (big front button) to hard reset.
3. Nije opasno - to je vracanje na fabricke postavke.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 19:07:48 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Touch
thanks, wayfaringpilgrim, ali imam neki problem sa Active Syncom, javlja gresku i ne moze da prebaci kontakte. Mozda zato sto nemam Outlook?
Ili postoji neki drugi nacin da prebacim sve kontakte?
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
imam neki problem sa Active Syncom, javlja gresku i ne moze da prebaci kontakte. Mozda zato sto nemam Outlook?
Auh, kako li zivis bez Outlook-a? Smile Sigurno je zbog toga, a lek je neki od programa koji rade backup imenika, ja koristim TCB, evo postavio sam ga i za download: http://forum.burek.com/index.php?topic=149235.new#new Dakle, sacuvas imenik u .xml formatu, prebacis na PC, odradis hard reset, i posle toga ponovo instaliras TCB i odradis restore imenika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Touch
Auh, kako li zivis bez Outlook-a? Smile
Mozilla Thunderbird  Smile Smile
Sta cu kada sam Mozilla zaljubljenik  Smile Ali da ne idem u off, jos samo jedno pitanje koje me muci u vezi toga. Ako sam obrisao neki sistemski fajl, da li ce on da se vrati sa hard resetom ili je zauvek izgubljen?
(naravno, osim ako ne ubacim novi windows potpuno...)
P.S.I da, posle testiranja Opera Mobile 9.5, utisci su... pa onako. Iskreno, odusevilo me je par stvari (npr Save Pages, novi izgled, Ajax kao takav na mobilnom itd...), ali ima manu koju su u startu i rekli da je bug u Operi - iskljuci mi zvuk sa smsova i zvona... Mozda i nije tolika mana, ako imate masu poziva i smsova na koji necete da odgovarate  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
Ako sam obrisao neki sistemski fajl, da li ce on da se vrati sa hard resetom ili je zauvek izgubljen?
(naravno, osim ako ne ubacim novi windows potpuno...)
Ne bi trebalo da je zauvek izgubljen, mada se desavalo nekim ljudima da i posle hard reseta ne bude sve na fabrickim postavkama. To je negde 1 od 100 slucajeva.
Sto se tice Opere 9.5, ja je necu zasad instalirati, jer mi sve potrebe zadovoljavaju fenomenalni NetFront browser, Opera 8.65, Opera mini 4.1 i modifikovane verzije mini Opere(2.05 i 3.10). Tu je i sugavi Internet Explorer, koji ponekad posluzi svrsi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
ali ima manu koju su u startu i rekli da je bug u Operi - iskljuci mi zvuk sa smsova i zvona... Mozda i nije tolika mana, ako imate masu poziva i smsova na koji necete da odgovarate  Smile Smile Smile
2 u 1, call and sms blocker i browser  Smile Fakat je bug prilicno nezgodan. Iskljucuje sve zvukove. Ja sam se slomio pokusavajuci utvrditi sta je u pitanju.  Smile

Sto se tice Opere 9.5, ja je necu zasad instalirati, jer mi sve potrebe zadovoljavaju fenomenalni NetFront browser, Opera 8.65, Opera mini 4.1 i modifikovane verzije mini Opere(2.05 i 3.10). Tu je i sugavi Internet Explorer, koji ponekad posluzi svrsi...

Ja koristim Opera Mini. Meni je najbolja.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 10:07:17 od ad_insane »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
imam S200 i zanima me postoji li neki dobar plejer za puštanje muzike?  Mislim da ima i ekvilajzer i slično...
Od onog sto sam probao zasad mi je ubedljivo najbolji MortPlayer, a pritom je i freeware.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.