Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 13:53:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje sudjenje Norcu i Ademiju  (Pročitano 23756 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ravenu ...to ti je pjesma od Thompsona...
Kako ste svi vi naivni jebote. Kao, slazem se za Tompsona bio(ma vazi) Ustasa, kao svi osudjujete njegove ratne pesme, kao niko od vas i ne slusa Topsone vec Strokavo kazaliste......a svaku pesmu znate napamet! I o cemu mi sad da pricamo, ja znam jednu cetnicku pesmu koju i vi svi napamet znate a pominje se Topola, dok su vama mozgovi puni domoljubnih pesama "bivseg" ustase............. Smile
Te pjesme cine okosnicu "hrvatske kulture XX vijeka" isto tako sto im okosnicu vojske cine siptarski generali...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Настављено суђење хрватским генералима Адемију и Норцу

ЗАГРЕБ, 10. јула 2007. (Бета) - У Жупанијском суду у Загребу данас је настављено суђење двојици хрватских генерала, Рахиму Адемију и Мирку Норцу, оптуженим за ратне злочине над војницима и цивилима српске националности у војној акцији "Медачки џеп" у септембру 1993. године.

Данашња расправа је прошла у читању докумената наведених у оптужници.

На данашњу расправу оптужени Норац је доведен из затвора у којем издржава 12-годишњу казну због ратног злочина над Србима у Госпићу 1991, док се Адеми брани са слободе.

Ово суђење је први правни случај који је хашки Суд препустио хрватском правосуђу.

Адвокат генерала Норца Жељко Олујић је на расправи најавио да ће уложити приговор на део оптужнице у којем се његов клијент спомиње као заповедник "Сектора 1", уз тврдњу да такав сектор никада није постојао.

Олујић је констатовао да његов клијент никада није примио ниједан документ који садржи такав назив или из којега се види неки податак о оснивању Сектора 1.

Због тога је изразио сумњу да је документ о оснивању тог сектора, који је на данашњем суђењу генералима Адемију и Норцу прочитао судија Марин Мрчела, фалксификат.

Адемијев адвокат Чедо Продановић рекао је да се таквим тврдњама за фалсификовање заправо оптужује његов клијент Адеми, и закључио да Норац на тај начин жели да пребаци кривицу на суоптуженог.

Норац се у оптужници, која их терети по командној одговорности, наводи као заповедник 9. гардијске моторизоване бригаде и "Сектора 1", а Адеми као вршилац дужности заповедника Војне области Госпић.

Суђење се наставља сутра, такође читањем докумената оптужнице, а идуће седмице требало би да буду саслушани и први сведоци, бивши високи функционери Иван Јарњак и Младен Маркач.

Агенција Хина наводи да је Маркачево саслушање и даље под знаком питања јер је Маркач истовремено оптужен пред Хашким суду у другом поступку.

Маркачев адвокат Горан Микуличић потврдио је да је од Хашког суда затражио објашњење да ли његов клијент, као особа под ингеренцијом Трибунала који му брани јавне наступе, сме да се појави на суду у улози сведока.

IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Dobro vecer svima.. Smile

JA sam tu nova pa malo pregledavam ove teme i ne mogu vjerovati da jos se prica o ratu...a vi niste ni cul ni osjetili na svojoj kozi najvjerovatnije, ni metka....
Jer u ono vrijeme niste mozda imali svega 10-15 godina

Za Norca i Ademija nema krivnje....krivi su pojedinci
ZA Srbe koji su otisli iz Hrvatske nitko ih nije otjerao otisli su sami jer ovdje su sve imali bar u mom kraju i bili povlastreni u svemu.. Smile

A za Mladica.... u Srebrenici su pobijeni samo muslimani niti srbi niti hrvati....
Svi koji su ubijali bez razloga treba im se sudiit
Ali ja tebe pitam Mladicu sto da su tebi napali Hrvati Srbiju i trazli dio koji im ne pripada bi li cekao skrstenih ruku ili bi branio svoje... Smile

JA volim Srbina i za njega bi i zivot dala da treba...ali ne shvacam da se jos netko nasladjuje tudjim mukama i vasim i nasim poginulim
To je najvise zalosno od svega.. Smile

ZIVI SE BUDUCNOST A NE PROSLOST,JER PROSLOST MOZE OSTATI SAMO U LIJEPOM ILI RUZNOM SJECANJU....

IP sačuvana
social share
....da te bar mogu probuditi,kafu skuvati u krevet donijeti..
al toga nema.....
..jer moj je zivt igra bez granica...umorna prica,trganje stranica ..
na kojim nista ne pise....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
 Smile
Citat
ZA Srbe koji su otisli iz Hrvatske nitko ih nije otjerao otisli su sami jer ovdje su sve imali bar u mom kraju i bili povlastreni u svemu..
Smile
Prvo pa musko............nadam se da pod pojmom "Oluja" na smatras samo vremenske nepogode.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Slusaj "Oluja" je bila Oluja za Hrvatsku da vratimo nase... Smile

Koji su ostali jos su uvijek tamo i nitko ih ne dira..mirno spavaju...ako te bas zanima Smile

A kad smo kod toga ..Vukovar niti Celije..koji su spaljeni do zemlje i pobijeno je sve Hrvatsko nije napala Hrvatska nego Vojska i srbija... Smile
IP sačuvana
social share
al toga nema.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Ne Srbija ko zemlja da ispravim se nego ljudi..koji niti su zivjeli niti su imali pojma gdjje je dok nije poceo rat Smile
IP sačuvana
social share
al toga nema.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
А сад иди и попиј лек, Вјештице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Za Srbe koji su otisli iz Hrvatske nitko ih nije otjerao otisli su sami jer ovdje su sve imali bar u mom kraju i bili povlastreni u svemu..
Sami otišli,bravo!Toliko o tebi,sve si rekla!Da naravno svi su proterani,i Hrvati i Muslimani,samo su Srbi otišli a onda je mrmot zavio cokoladu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
   Smile
Nema potrebe da ista pijem Miroslav.... Smile

MOzemo mozda koju zajedno sa nogu Smile
IP sačuvana
social share
al toga nema.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Slusaj "Oluja" je bila Oluja za Hrvatsku da vratimo nase
E jebote prvi post! Prvi post! Pa tebi cero treba jebena medalja! Ko ti je tu pametnu glavicu napunio takvim glupostima? Je l' ti sve verujes televiziji! Slusaj u onom filmu, znam da cete iznenaditi, Svarceneger nije stvarno pobio onoliko ljudi, znas? Znam, ti si miss, ti verujes u mir na svetu ti volis pticice, laste, labudove samo steta sto su na tim mestima bili Srbi pa ako cemo da uzivamo moramo ih isterati! Sve laste u pod jedan krov!  Smile Smile Smile

Ajde idi na neke lepse teme, kao recimo hortikultura..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 13:53:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.