Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:34:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Zgrade Generalštaba treba
Srušiti potpuno
6.3%  (1)
Obnoviti i zadržati kao državni objekat
50%  (8)
Prodati
6.3%  (1)
Ostaviti u sadašnjem stanju
37.5%  (6)
Ukupno glasova: 16
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje rušenje (dela) Generalštaba  (Pročitano 3611 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
pričalo se odavno da tu treba da bude neki od čuvenih lanaca hotela. pričaju i da ovaj naš arapin najviše investira u hotele.
e sad, koj ga zna.

Samo Hilton dolazi u obzir  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ta je zgrada spomenik nase moderne arhitekture, sta god ko pricao, i kao takvu trebalo bi je popraviti, a obzirom da se nalazi u krugu drzavnih institucija, takvu namenu bi i bilo logicno da zadrzi. Medjutim, mi smo otisli u k...., tako da je svasta moguce; a posle cemo da kukamo i pricamo u stilu:  "imali smo mi to, ali smo srusili, jebiga..." i sl.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Ta je zgrada spomenik nase moderne arhitekture, sta god ko pricao, i kao takvu trebalo bi je popraviti, a obzirom da se nalazi u krugu drzavnih institucija, takvu namenu bi i bilo logicno da zadrzi. Medjutim, mi smo otisli u k...., tako da je svasta moguce; a posle cemo da kukamo i pricamo u stilu:  "imali smo mi to, ali smo srusili, jebiga..." i sl.
 Smile Smile

nismo mi srusili , to je nato zapoceo 1999 ali kurcic i el zajeb ce da je dotuku do zemlje a mi mozemo do mile volje da se bunimo i kukamo
rusenjem te zgrade se brise jedan deo istorija , ali kad je moglo i kosovo da se proda ne verujem da ce biti problem i ta zgrada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Jedna ideja...

Investitor se obaveže da obnovi kompleks 4 (B) i proširi 5 (bivša vojna štamparija,sada šatro Muzej Beograda koji se gradi duže od piramida).  S obzirom da je B kompleks,za svoju veličinu slabo oštećen (nekih 1/4),mislim da ne bi previše koštalo renoviranje i proširenje.Tu se smesti celo MO i VBA iz okolnih zgrada + ministarstva iz zgrade 3.

Nakon toga,zgrada 3 se prazni i daje (kao nadoknada za obnovu 4) investitoru da radi šta oće s njom,a kompleks A (1 na mapi), sve ono unutar plavog,a možda i bivši Vojni sud ako im ne treba više... se stavlja na prodaju. Jer,realno,on je previše oštećen i propao da bi se renovirao.Bolje je njega prodati a 4 vratiti u prvobitno stanje.

Jedino što ostaje problem zgrade 2,starog Generalštaba,koja je pravo remek delo i spolja i unutra,ali bi štrčalo u celom tom placu. Pa bi valjalo da ona ostane pod zaštitom a sve što se bude gradilo oko nje se uradi tako da se uklapa sa njom.

Tako Vlada ne bi ništa potrošila,investitora bi koštala obnova samo B kompleksa,ali bi zauzvrat dobio za džabe zgradu Ministarstava. Ostalo bi bilo na prodaju,pa koga zanima,neka kupi i radi šta misli s njim (uz poštovanje dogovora da ne dira zgradu 2,odnosno stari Generalštab).
« Poslednja izmena: 16. Dec 2013, 00:27:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Zasto zdanje ne bi postalo muzej na "secanje bombardovanja 99te"?
Tako bi svi neupuceni turisti mogli da se upoznaju sa materijalom koji bi se lepo aranzirao kao dokazni materijal surovog bombardovanja a djaci bi mogli da dolaze na ekskurziju.
U jednom delu moze neki restoran, ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Zasto zdanje ne bi postalo muzej na "secanje bombardovanja 99te"?

ocigledno da niko nema licnu korist od toga
moguce da rusenjem te zgrade pokusavaju da izbrisu sta se desavalo 99 kako bi se srbija mogla prikljuciti NATOu
ne bi me cudilo da nas eventualno za 100 godina optuze kako smo bombardovali sami sebe ne bi li svalili krivicu na njih
a turisti i deca ko da moraju jesti u porusenom generalstabu kad imaju kiosk i pekaru na svakom cusku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Moze i to Arijada ali meni je nekako najjaca stvar kad u inat svemu, jednostavno vratis sve u stanje kakvo je bilo pre (mislim na arhitekturu). Namena moze da bude i drugacija, ali vratis objekte u pravo stanje; kao sto su obnovljeni citavi gradovi po Evropi ( i jos se neki obnavljaju tj. restaururaju) nakon razaranja u Drugm svetskom ratu (na pr. Varsava, Krakov, mnogi gradovi u Nemackoj...). Tu se ne zale pare, jer se ne zaboravlja istorija. Ali, mi smo posebna fela - "kurceviti na prazno"; kod nas je sve nekad bilo, a vise ga nema i uvek su nam drugi nesto sjebali, a mi smo ni krivi ni duzni i uvek ispravni... jbg. malo tu ponesto smrducka, ali ajde, nije da nas nisu drndali kroz istoriju, i nije da se nismo dali... ali i posledice su logicne, a mi cak ni stetu nismo znali da naplatimo, i tako stalno nesto na pola...

I ovo ce garant biti nesto na pola; ni tamo ni ovamo, ni muzej, ni hotel, ni leteci girlo kurac-palac, vec garant neka mesavina "jebo lud zbunjenog". Mogao bih se kladiti u to, a daj Boze da ne budem u pravu! E, bas cemo da vidimo!  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako je to bio Generalstab, znaci vojni objekat a vojska je narodna znaci i narod bi trebalo da se pita... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pa i trebao bi narod da se pita. Jedna anketa bi pokazala sta narod misli, a u demokratiji se postuje volja naroda! Znaci trebalo bi da se napravi glasanje, ali to opet mnogo kosta (a sto tu kosta, u p. m. mi nikada nije bilo jasno - i to je opet jedna vrsta pljacke Smile), a to opet narod placa... dakle narod je u principu totalno izjebana stranka (ljudi moram ovakvim recima, pardoniram, ali bes mi naraste kad samo i pomislim na vlast i politiku), tako da u tom ludilu uvek se nadje neko ko mesetari i na kraju izvlaci korist za sebe.
Ali, da ne zastranjujem, u stvari bi oni koji treba da donesu odluku mogli da sprovedu anketu makar na internetu, pa da vide kakva je dominantna zelja naroda, a onda da postupe odgovarajuce u cilju ispunjenja te zelje, kao i u ispunjenju ostalih uslova i uskladjivanju zelja i mogucnosti, itd, itd. Ne treba tu nista specijalno da kosta, vec samo oni treba da rade svoj posao! Ali, boli njih... sada je vreme "spasavanja prde" - doterali smo "cara do duvara" pa nemamo mnogo izbora vec da prodajemo sta mozemo prodati, a kad se kuca raskucuje i prodaje to je uvek tragicno. No, "sila boga ne moli", uvek je bilo i bice, ali isto tako i "svaka sila za vremena"  tj. nece ni ovako stalno biti, valjda cemo ponovo doci "na zelene grane". Steta sto cemo opet dosta toga izgubiti... opet ce se prepricavati, ostati ce fotografije, knjige... pa dobro neki nemaju ni toliko; ali steta, velika steta. Treba izvuci naravoucenije za buducnost!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
evo linka s početka godine 

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=01&dd=24&nav_id=680409

mada ja sam za da ostane ovako

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:34:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.