Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje demarkacija granice između Makedonije i Kosova  (Pročitano 22634 puta)
Ucesnik diskusija

Spam

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Написах. На улице, па обарајте Владу. Или направите Владу националног јединства, против Шиптара. Иначе, са македонцима сам увек имао добра искуства.

Citat

i sta da radimo sa 22 % siptara ..da pocnemo  da ih tepamo  pa da nam NATO posoli bombe osiromasen uranijum i da nam umiru deca i vojnici i  posle da nam ljudi umiru od raka,  da nam uniste i ovakvu krhku ekonomiju ...video se da taj nacin nije uspesan ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Да сте их тепали заједно са нама, ко зна шта би било.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Spam

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Хајде да обрнемо. Како би се ти осећао да Србија призна Западну Македонију као независну шиптарску државу?

Makedonija jos nije priznala Kosovo  kao sto znam

ako Srbija nekad prizna Zap Makedoniju nezavisnu siptarsku drzavu  ja bih se osecao mnogo lose ali bih bio svesan da je to uradila neka vlada u tom momentu pod neki pritisak ili su bili neki neracionalni politicari u tom momentu ......i ne bih izmenio moje veoma dobro mislenje za prijatelje Srbe  posto znam vas narod  mnogo dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ja jos jednom postavljam pitanje za one koje imaju averziju ,odbojnost i neprijatelstvo prema Makedonce da mi navedu razloze ?? !!!!

ja se jos cudim i cudicu se dok ne nadjem odgovore posto ja koje poznajem licno Srbe nisu ovakvi ..

Зашто би имали симпатије према вама? Због Панчева?
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 02:53:20 od nenadjebivi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Spam

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja jos jednom postavljam pitanje za one koje imaju averziju ,odbojnost i neprijatelstvo prema Makedonce da mi navedu razloze ?? !!!!

ja se jos cudim i cudicu se dok ne nadjem odgovore posto ja koje poznajem licno Srbe nisu ovakvi ..

Зашто би имали симпатије према вама?

pitanje je bilo zasto takve anti simpatije ,averzija,odbojnost  ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Spam

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
hahahaha Pancev

ti izgleda nista ne znas za Makedoniju (nikad nisi ni bio) pa je napadas ovdje  onako samo koliko da se vredja i napadne nesto

dodji u Makedoniju i ces sam uvideti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Тошо, ја твој народ и даље сматрам пријатељским. Али, деловање македонских политичара, које је македонски народ већински изабрао, не сматрам пријатељским. Ако је народ већински против признавања Косове, зашто се тако и не изјасни на изборима, гласајући за оне странке које неће признати Косову? А кокетирање македонске Владе са независним Косовом или, не дај боже, признавање Косове, може само да поквари српско-македонске односе. Одјек тога што може донети признавање Косове ти је и известан пораст анти-македонског расположења код неких људи на форуму. Другим речима, испада да дајете само декларативну подршку Србији и Србима: "Где сте браћо Срби!", а онда, крк - нож у леђа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610

Нико овде нема непријатељски став према Македонцима, проблем је у томе што Македонија хоће да призна независност Косова а ви седите и ћутите. Сачекајте мало да ово око Косова утихне, па сте ви следећи на реду.
Не живите у заблуди да се проблем шиптара код вас решио, и да ће вечно бити мир.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tosso glasali ste za vladu koja podilazi šiptarima na naš račun. Kakvu reakciju očekuješ ????????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
ja ti garantujem da ima anketa medju narod (mislim makeodnski nacionalnosti) 95 % ce se izjasniti da su protiv priznanja Kosovo i Metohije
isti je slucaj i sa Slovence ,Poljace koje su vec priznale Kosovo .Makedonija u momentu ima mnogo vece probleme problem sa Grcija koja preti vetom i ulazak u NATO,Albanci napustaju vladu (prave ucene) i koce celi proces za ulazak u NATO, inflacija ,pad berze itn. Zar vi niste svesni da mi Makedonci ne razumemo koji problem su Albanci na ceo Balkan ...zar nismo vojuvali sa njima .... sta vam je ..ko vam je isprao mozok uvezi sa nama..ja se to pitam ???/

У чему је поента да имаш државу а у ствари је немаш?
У чему је поента да смрдљиви шиптари обликују твоју спољну политику и односе са братском и пријатељском државом?!
У чему је поента да сваку одлуку коју доносиш, доносиш у страху од САД?

Већ су вам рекли, да смо били заједно у шиптарском проблему били бисмо много јачи...

У сваком случају, ја никада нећу променити мишљење према Македонцима... Али смем да имам мишљење о вашој власти и потезима исте...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.