2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje Australijan Open  (Pročitano 18296 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
hvala za pomoc  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola 
R. Federer       6   6   6       
A. Roddick       4   0   2

S.Williams   N. Vaidisova       7-6, 6- 4   

M. Sharapova    K. Clijsters      6-4, 6-2
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 13:03:24 od aleksabravo »
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
Federer "pregazio" Rodika

Najbolji teniser sveta Rodžer Federer lakše nego što se očekivalo izborio je plasman u finale Australijan Opena, nakon što je u polufinalnom duelu "očitao lekciju" Endiju Rodiku - 3:0 (6:4, 6:0, 6:2).

Fantastični Švajcarac je američkog tenisera nadigrao za svega 83 minuta igre, revanširajući mu se, sa debelom kamatom, za poraz pretrpljen na egzibicionom turniru u Melburnu, pre nešto manje od dve nedelje.

Federeru je to bio 12. trijumf protiv Rodika u karijeri, a deveti zaredom. Još važnije je da je Švajcarac novom pobedom uspeo da se dokopa sedmog uzastopnog finala na Gren slem turnirima, čime je izjednačio najveći domet u istoriji tenisa.

On je u polufinalnom duelu nastavio fantastičan niz bez izgubljenog seta na Australijan Openu. Prvi reket sveta uspevao je sve u duelu protiv Rodika, a nadmoć je dokazao, pre svega, u drugom setu u kome je protivniku prepustio svega šest poena. "Počistio" ga je sa nulom za samo 22 minuta igre.

Rodik "puk'o"

Na drugoj strani Rodik nikako nije mogao da pronadje odgovor na “svemirski” tenis svog protivnika.

Nije ga služio ni servis, njegovo najjače oružje, pa je nekoliko puta na meču glasno opsovao, a jedanput tako jako, iz besa i očaja, poslao lopticu u publiku, da mu je odleteo i reket prema glavnom sudiji meča, nakon čega je upozoren da će sigurno morati da plati kaznu zbog tog nesportskog gesta.

"Ovo je bio jedan od onih dana u kojima mi je sve polazilo za rukom. Bilo je prosto nestvarno. Iznenadio sam samog sebe. Ne znam šta da kažem. Turnir još nije gotov. Dozvolite mi da ovakvu igru ponovim još jednom", rekao je Federer posle meča.

Rodžer Federer, koji u Melburnu brani titulu, u finalu će igrati protiv boljeg iz duela Čilanca Fernanda Gonzalesa i Nemca Tomija Hasa.

Šarapova i Serena za titulu

Za titulu na Australijan Openu u ženskoj konkurenciji ove sezone boriće se Marija Šarapova i Serena Vilijams.

Ruskinja, koja je u Malburnu postavljena za prvog nosioca, je u polufinalu savladala veliku favoritkinju, Belgijanku Kim Klajsters sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2 posle 83 minuta igre.

"Odservirala sam nekoliko duplih grešaka u pogrešno vreme, ali sam uspela da održim sjajan prvi servis kad god mi je bilo potrebno. Sada mi predstoji duel sa Serenom, koja igra odlično i koja ima iskustvo osvajanja ovakvih titula, ali uprkos svemu spremna sam da se nadigravam sa njom", izjavila je Šarapova, koja će bez obzira na ishod finalnog meča naredne nedelje preuzeti prvo mesto na WTA listi.

Amerikanka Serena Vilijams, koja je do sada dva puta u karieri ponela titulu na Aus Openu (2003. i 2005), u drugom polufinalu bila je bolja od Nikol Vaidisove sa 7:6, 6:4.

Mlada Čehinja, koja je bila imenovana za 10. nosioca, sjajno se držala u duelu sa gorostasnom Serenom, izgubivši prvi set posle taj-brejka.

Iskusnija protivnica je uspela i u nastavku da održi prednost i izbori treći put u karijeri plasman u veliko finale turnira u Melburnu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson k750i
federer je najjaci lik u ustoriji tenisa
ajoj kako je pregazio onog indijanca rodika
citam vesti pre meca i kao rodik ima sansu
ma kavu sansu
roze nece izgubiti set do kraja godine a kamoli do kraja australien opena...
osim ako ga ne udari kamion i ne slomi mu obe ruke i obe noge.....mada i tako bi zgazio svakoga

1   R. Federer   8120   
2   R. Nadal   4525   

3   N. Davydenko   2825   
4   I. Ljubicic   2570   
5   J. Blake   2530

xe xe xe nikad ga nece stici
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 14:41:36 od dimacar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Gonzalez zgazio i Hasa. Sad sam poceo da sumnjam cak i u Federera...Gonzalez je danas za ceo mec imao 42 vinera i neverovatne 3  Smile  neiznudjene greske, a kakve je sve lopte vracao Smiley 1
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
AUS OPEN: Gonzales ekspresno do finala

Ako je u četvrtak rečeno da je Rože Federer deklasirao Endija Rodika u prvom polufinalu Australijan opena, kojim rečima onda opisati trijumfalni nastup Čileanca Fernanda Gonzalesa, pošto je prvi put u karijeri obezbedio mesto u finalu Gren slem turnira, zbrisavši sa terena Nemca Tomija Hasa - 6:1, 6:3, 6:1, za samo 91 minut?

Deseti nosilac u Melburnu jednostavno igra u životnoj formi. U pobedama nad Hjuitom, Blejkom, Nadalom i u petak nad Hasom, Gonzales je delovao toliko superiorno, da uoči finalnog okršaja sa švajcarskim "vanzemaljcem" apsolutno niko ne može i ne sme da ga unapred otpiše.

Štaviše, meč koji je na rasporedu u nedelju rano ujutru po srednjoevropskom vremenu ima potencijal da postane jedan od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina...

Gonzales je na samom početku polufinalnog duela stavio Hasu do znanja da ovog puta nema šta da traži na terenu Rod Lejver arene. Poveo je sa 2:0 i 0:40 na servis nemačkog tenisera, pre nego što je ovaj osvojio prvi poen na meču.

Has se malo pribrao, povezao nekoliko dobrih udaraca i smanjio na 2:1, ali to je otprilike bilo sve što je uspeo da učini.

Čileanac se maestralno kretao, odlično servirao i neumoljivo pogadjao uglove terena, tako da je Nemac već po gubitku prvog seta sa 6:1 izgubio i najveći deo samopouzdanja koje ga je krasilo na prethodnim mečevima, naročito u četvrtfinalu protiv Davidenka.

Sve nakon toga predstavljalo je formalnost i egzibiciju Gonzalesa u kojoj je uživalo više od 15.000 ljubitelja tenisa.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
Veceras Finale Australian Open-a(Women Single)
S.Williams(Zver)-M.Sharapova(Lepotica)
SUSRET IZMEDJU LEPOTICE I ZVERI
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Gonzalez zgazio i Hasa. Sad sam poceo da sumnjam cak i u Federera...Gonzalez je danas za ceo mec imao 42 vinera i neverovatne 3  Smile  neiznudjene greske, a kakve je sve lopte vracao Smiley 1

Ono je bilo strasno Smile Gledao sam ga protiv Nadala i danas i lud je kao struja Smile Sto je najstrasnije,uz dobre rezultate uspeva i da igra atraktivno...

Trebalo bi da bude pakleno finale,mada nije lako(citaj: prakticno je nemoguce) nametnuti igru protiv Federera...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola 
M. Sharapova   S.Williams   1-6, 2-6

Amerikanka Serena Vilijams pobednica je Otvorenog prvenstva Australije u tenisu u Melburnu. Serena, koja je u prvi grenslem turnir sezone ušla kao 81. na WTA listi, u finalu ubedljivo je savladala prvog nosioca, Mariju Šarapovu, rezultatom 2:0, po setovima 6:1 i 6:2 za samo 63 minuta igre.

"Bila je ovo fantastična pobeda, posebno kada se zna koliko kritika sam dobijala. Toliko ljudi je...govorilo svašta o meni. Svi su pričali da nisam spremna, a ja sam znala da mogu da izdržim sve i da mogu da odigram tri seta," rekla je pobednica. "Za mene je uvek - reci mi da ne mogu i ja ću da ti pokažem da je to za mene uvek da. Dobila sam veliku satisfakciju sada kada držim trofej u rukama i kada sam svima dokazala da nisu u pravu."

Sereni Vilijams je ovo osma grenslem titula u karijeri, treća na Australijen Openu, a prethodne je osvajala 2003 i 2005. godine. Na najnovijoj rang listi biće rangirana kao 14. teniserka sveta.

www.b92.net/sport
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 09:28:17 od aleksabravo »
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Trebalo bi da bude pakleno finale,mada nije lako(citaj: prakticno je nemoguce) nametnuti igru protiv Federera...

Dobra strana je to sto Gonzales poput Marreya, i nema neki svoj stil, vec je sposoban da se odlicno brani, a onda niodakle sevne forhend i poen je njegov.
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.