Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:27:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetnicka maketa  (Pročitano 74478 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Kad dodjes do bojenja tu ces moradti da pratis korak po korak moja uputstva. Knjiga jeste dobra sto sam je stavio ali ipak znaju oni opako da pogrese pa se drzi ipak gomile fotki u njoj a za ostalo ne brini.

Radost je moja neizmerna zbog dolazece makete  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
Nista ne kazes u vezi cena kompresora i air brush-a. Koliko bi me mogao kostati taj uzitak (mozda da nadjem polovno) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Povezi se sa Samurajem 77. Milsim da on zna lika koji pravi bas te kompresore sto tebi trebaju a i odvesce te do radnje gde ima prskalica. Prskalica Testorsova nije ispod 6000 dinara a kompresor moze da izadje lako na 250 i vise Eura.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Trt,nije bas zanemarivo. Mora nesto hitno da zaradim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Vidi sa covekom... mozda se nesto izmuva.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson C702i
Taj covek vise nazalost ne radi kompresore,a u radnji trenutno nema airbrusheva.ALI evo veoma dobre solucije u pitanju je set Airbrush i kompresor u Wobyhausu kosta zajedno komplet oko 14000 din.
E sad koliko ja mogu da vidim u pitanju je kopija Badgera 150 to je prskalica koju ja koristim

Evo i zvanicnog sajta proizvodjaca pa ako baratas Nemackim...
guede
Evo i sajta wobyhausa
wobyhaus

Moram napomenuti da je cela prica veoma povoljna  i da deluje zanimljivo...

P.S ovim mi nije cilj da reklamiram bilo koga,nadam se da nece biti pogresno protumaceno

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

001.jpg
(154.88 KB, 1024x768)
001.jpg
(154.88 KB, 1024x768)
002.jpg
(92.15 KB, 1024x768)
003.jpg
(161.77 KB, 1024x768)
*
GUEDE.pdf (53.96 KB)
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 00:50:19 od samuraj77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Malo sam bio odsutan! U svakom slucaju pozdrav svima!  Smile Posto sam vec pisao da imam jedan deo nasledja modela od oca.Moram vam reci da je on bio slikar i da je imao zivce da cak oboji i naj sitnije detalje!(cetkicom naravno) Tako da smatram da za ovakvu vrstu hobija treba stvarno imati zivce i smirenu ruku. Gledajuciga kao mali kako ih sastavlja i boji drugacije i nije moglo da bude sem da nastavim i ja da se bavim ovim divnim hobijem! Ceo ovaj uvod je osvrtanje na neke predjasnje komentare kao prvo za razradjivac! Kada sam razredjivao boje nitro razradjivacem desavalomise da se izgube sitne crtice na maketi!Pa vas lepo pitam sem uljanog i nitro dali postoji i jos neki razradjivac? I u vezi kompresora i prskalice teobih da pitam za vase misljenje,jer za mene takav nacin rada pomalo pdseca na prevaru!? Nezelim nikoga da uvredim ali me intersje vase misljene u vezi toga! U svakm slucaju sve vas pozdravljam i zelim vam duge besane noci nad maketama koje cekaju da dozive svoj puni sjaj!! Smile
IP sačuvana
social share
Tetis
Edit by ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
To je odlicno Samuraj!!!  Smile

Tetis- ne vredjas nikog. Prskalica je i napravljena da bi se neke stvari bolje radile. Nisu svi umetnici i nemaju svi dobru ruku. Za tvoje nestajanje panela- stavio si mnogo razredjivaca ili si stavio debeo sloj boje. Prskalicom se to ne bi desilo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
@samuraj 77 hvala na informacijama i fotkama air brush-a. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson C702i
Ako dozvolite ja bih, jos rec-dve na temu brusha i kompresora.Evo u pdf-u uputstva za ovaj komplet,deluje sasvim pristojno ima i regulator pritiska a izgleda da je i prilicno tih.
E sad postoji jos solucija,jedna od njih je majstorski kompresor sa malom modifikacijom (postavljanje redukcionog ventila) kakav recimo koristi Pilot cija je jedina mana Buka a to je mozda malo zeznuto kad se zivi u stanu (zbog komsija)  Smile a i malo je vecih gabarita,ali ima veliku bocu pa bi se sa jednim punjenjem od par minuta mogla isprskati cela maketa.
Takvi kompresori se ponekad pojave na akcijama u poznatim hipermarketima ili prodavnicama majstorskih potrebstina po cenama od oko 8000 din,na to treba dodati i cenu redukcionog ventila,mada se ponekad bas prodaju i sa redukcionim ventilom vec ugradjenim.
Sto se Air Brusha tice,postoje ima i tu izbora.Naime firma koja je uvezla Revell makete u Srbiju je uvezla i odredjeni broj air brusheva ali su cene za iole bolje modele paprene,takodje se po slikarskim radnjama mogu naci airbrushevi raznih proizvodjaca a cene su sarolike.
Na buvljacima su se u poslednje vreme pojavile prskalice (kopije poznatih proizvodjaca) po cenama od 1500-3000 dinara sto je vise nego povoljno.
Nadam se da nisam ugusio sa pricom  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
50065_de.pdf (551.04 KB)
*
50068_de.pdf (443.19 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:27:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.