Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:11:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetnicka maketa  (Pročitano 74487 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Do 20 Eura se ne placa carina a preko toga se placa. Samo  otvaranje se  naplacuje 66 dinara. meni svakog meseca stigne po nesto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi, dok ja napravim ove 4 makete sto sam ih u Bg kupio, sve ce to da se sredi. A ja kad budem dolazio ovde ubuduce i kad budem imao vise vremena tj. manje obaveza, mogu da pogledam po gradu - valjda ima tih hobby radnji. Polako, sve ce bude.
Inace, islikao sam u muzeju sto sam vise mogao. Muzej ima mnogo manje nego onaj nas, ali je nekako aktivnije prezentovano, mada ne toliko mnogo.Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 12:26:31 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Papalu- da te podsetim na jedan raniji rad  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,102636.0.html
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ali,kako nabaviti preko neta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Papalu- da te podsetim na jedan raniji rad Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,102636.0.html
Hvala, super je maketa i veoma korisno da se nesto nauci. Jos cu da vidim kako se meni delovi uklapaju, a sada znam da ne treba (pogotovo 1/72) da preterujem sa detaljima.Imam samo jednu nedoumicu: da li se boji unutrasnjost krila tamo gde se povlace tockovi isto u onu crno-sivu ili je to samo na toj maketi - jer vidim da krilo odozdo (po semi) ima crnu siroku straftu u jednom pojasu, bas onom koji ide preko tog dela.
Meni je veliki problem sto nemam kompresor i sve ostalo, pa bih probao sve da uradim rucno??? Smile Neznam da li je to moguce i da li da se upustam u taj eksperiment, ili da skupljam lovu za air brush, a onda ce cela prica dosta da ceka. Pitam se kako su radili makete pre nego sto se izmislio air brush. Isto tako nemam alat za urezivanja linija koje se gitovanjem zacepe i sl. Ako imas vremena, posavetuj brate. Smile :
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
ali,kako nabaviti preko neta? Smile
Moras da imas internet racun, sa kojega ce da ti skinu lovu. Nadjes na netu firmu, radnju itd, kliknes tamo na proizvod da hoces da ga kupis (na mnogo mesta ima kao da stavis u korpu -kupujes), traze tvoj br. racuna, ukucas itd. Stvar ti stigne na kucu. Ja nikad nisam to radio ali valjda tako ide. Mozda @pilot ima vise iskustva, kaze da mu stalno nesto dolazi. Pilote, spasi coveka (jeb. samo nesto od tebe trazimo Smile).
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 10:18:47 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Unutrasnjost je verovatno RLM 75 al ima vremena dotle. Dobices sve podatke. Sto se tice bojenja- ti si u BG a mislim da ovde verovatno ima maketara koji ovo prate a imaju kuci kompresor. Vidi sam njima pa se dogovori. Da sam tamo ne bi bilo nikakvih prepreka sto se mene tice.

Citat
makete pre nego sto se izmislio air brush

Izmisljen je krajem 19. veka a tad avion nije postojao. Vec ovakvi kakve danas imamo su postojali pre drugog svetskog rata. Imam inace par drugara koji nikad to nisu imali i njihova vestina cetkom je neverovatna. Al zaboravi na to... jedan od njih slika hiper realizam  Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 10:22:24 od pilot »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto su te sprave - nesto za pocetak. sad kad sam u trosku -kad je bal nek je bal -da proturim i to u komesanju Smile Smile Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
http://forum.burek.com/index.php/topic,277313.90.html

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

211063.jpg
(569 KB, 3180x1956)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Huh, umorih se dok sam sve skinuo - strasna knjiga, gomila informacija, sheme, detaljnost - prva liga Smile Smile Smile, puno hvala majstore Smile
Primetih da su na shemi zute desetke dati poklopci tockova u "golom" metalu, a na ovoj fotki sto si postovao je obelezeno da je "ostatak krila" isto takav -verovatno se ne odnosi na zutu desetku. Moracu da superponiram podatke i da utvrdim sve tacno. Medjutim super je to bogatstvo - gotovo da coveka tera da sve to napravi u modelima ( Smile). Nesto mi se cini da ce i Fw 190D spontano da mi postane uze polje interesovanja, samim tim sto radim maketu. Maketa je put do poznavanja aviona - nikada nisam verovao da to moze biti bas tako, ali vala, kad ozbiljno pristupis - to ti je to.
Jos jednom, knjiga je strava, zahvaljujem na iscrpnoj informaciji. Smile
(p.s: Airfix-ova kutija sa Fw 190D, poslana danas oko 11h)
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 19:19:09 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:11:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.