Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:18:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Početak kraja Miškovićeve imperije?  (Pročitano 29634 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson k-750i
Nema veze što nas krade, važno je da je naš...  Smile
U Srbe je DNK peta kolona, i strah od stranaca.
Kad on placa mojoj drzavi porez, on je moj covek. Od tog poreza se placa skolovanja, zdravstvo, administracija, penzije, nauka, kultura.
Ali jebi ga, kad je Srbin pelcovan protiv pete kolone.
Tebi treba bre sredjena drzava, sredjen poreski sistem da dodju sto vise njih.
On ti uposljava ljude, kupi kucu, stan na koju isto placa porez.
Lepse je srpskoj strvini da mu Todorovic kupi za bud zasta 30 hektara zemlje i da mu drzava oprema 200 kvadrata stana. Mnooooooogo je doprineo prosperitetu drzave.I licnom prosperitetu svakog gradjanina ove zemlje.
I Misko je upisao 200 hektara drustvene zemlje u okolini Zrenjanina na svoje ime.Gratis. Pravi patriota.
Zato eto covek u bajbok, cudi se: a sta sam to radio kad sam napravio od Zrenjanina prosperitetan grad?

Ne,kod Srba je u dnk ugradjeno da ne mogu oprostiti uspieh drugog Srbina,a sve ostalo mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230

Ne,kod Srba je u dnk ugradjeno da ne mogu oprostiti uspieh drugog Srbina,a sve ostalo mogu.
I toga imas svuda. Zavisti koliko hoces. I kod najrzavijenijih.
Ali zato su ljudi resili stvari. Komsija se ne zove na kafu, u kafanu placas sam svoje pice i ne cascavas, pa nek crku dusmani. Smile Smile Smile
Zar ne vidis i u filmovima kako policija pita komsije dali su videli nesto? I uvek ima par dezurnih da su videli sve. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs
Nema veze što nas krade, važno je da je naš...  Smile

Moze da bude i ubica i lopov, i strvina, ako je nas, zastiticemo ga.

Misko i iznosi nase pare a gde ?  Smile Pa Rujama.

Citat
Misko investira u Sloveniju

Ali mu nesto ne ide.

Citat
nemaš 2 srpska programa koji imaju upotrebnu vrednost

80% nasih programera koji znaju svoj posao, rade za US/EU firme. Razvijati
softver za nase trziste se ne isplati:

visok stepen piraterije + visoki i komplikovani zahtevi - isplata NULA.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nema veze što nas krade, važno je da je naš...  Smile
U Srbe je DNK peta kolona, i strah od stranaca.
Kad on placa mojoj drzavi porez, on je moj covek. Od tog poreza se placa skolovanja, zdravstvo, administracija, penzije, nauka, kultura.
Ali jebi ga, kad je Srbin pelcovan protiv pete kolone.
Tebi treba bre sredjena drzava, sredjen poreski sistem da dodju sto vise njih.
On ti uposljava ljude, kupi kucu, stan na koju isto placa porez.
...
Tako je, mada je to isti qrac, strani ili domaći biznismen. Ja ću se rado složiti da je stranac koji dođe u Srbiju da zaradi pare ... došao da zaradi pare. Boli njega piton dal ćeš ti da sačuvaš jezik, kulturu, mentalitet i dr, nego je tu da namlati što više love. Jebe mu se dal ćeš da dišeš sumpordioksid, amonijak ... šta god. Sa tim kalkulišeš i da kontrolišeš šta se dešava. Ti treba da imaš vlast koja je tu da od ovog društva napravi profitabilni sistem. Da kad od proizvodnje oduzmeš potrošnju dobiješ pozitivnu vrednost. E sad u zavisnosti kolka je ta pozitivna vrednost, ti možeš da praviš gradaciju u tome koliko je neka vlast bila dobra. Po načinu raspodele te vrednosti se u principu pravi razlika između levo i desno orjentisanih partija, ne oko Kosova i nacionalnih pitanja. Nacionalna pitanja i interesi treba da budu zajednički imenitelj svim partijama u Srbiji, a levo i desno prema raspodeli love.
Opet, ako dobiješ minus, imaš bez dileme posla sa lošom vlašću. Opet u skladu sa veličinom negativnog salda možeš da gradiraš koliko je loša ta vlast. Ovde te Dinkić mazne rastom BDPa od 5-6 posto posred čelai ti si srećan ko ker, umesto da pitaš, čekaj majku mu, al dal je to dovoljno da namiri ono što pojedemo, obučemo i squrcamo na provod i ženske? Nego u Srbiji prvo moraš da imaš državu, pa onda kad napraviš državu možeš da biraš vlast, pa da je rangiraš i ocenjuješ. Od 1990 mi nikako da prihvatimo da treba da živimo u sopstvenoj državi, nego đa plači za Jugom, đa trči u EU ... samo da se pobegne od činjenice da danas treba da imaš svoju državu. I Sloba je morao da pravi SR Jugoslaviju, rafo da bi nasledli sve od SFRJ. Lakše je varati sebe nego druge, a stranca nisi mogao da prevariš. Ne leti on u svemir jer je glup, nego naprotiv. Srbi su učestvovali u raspodeli države, a ne neki Jugosloveni, a ako ti nećeš državu daće je nekom drugom, Šiptaru, Mađaru, Bošnjaku itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230

Tako je, mada je to isti qrac, strani ili domaći biznismen. Ja ću se rado složiti da je stranac koji dođe u Srbiju da zaradi pare ... došao da zaradi pare. Boli njega piton dal ćeš ti da sačuvaš jezik, kulturu, mentalitet i dr, nego je tu da namlati što više love. Jebe mu se dal ćeš da dišeš sumpordioksid, amonijak ... šta god. Sa tim kalkulišeš i da kontrolišeš šta se dešava. Ti treba da imaš vlast koja je tu da od ovog društva napravi profitabilni sistem. Da kad od proizvodnje oduzmeš potrošnju dobiješ pozitivnu vrednost. E sad u zavisnosti kolka je ta pozitivna vrednost, ti možeš da praviš gradaciju u tome koliko je neka vlast bila dobra. Po načinu raspodele te vrednosti se u principu pravi razlika između levo i desno orjentisanih partija, ne oko Kosova i nacionalnih pitanja. Nacionalna pitanja i interesi treba da budu zajednički imenitelj svim partijama u Srbiji, a levo i desno prema raspodeli love.
Opet, ako dobiješ minus, imaš bez dileme posla sa lošom vlašću. Opet u skladu sa veličinom negativnog salda možeš da gradiraš koliko je loša ta vlast. Ovde te Dinkić mazne rastom BDPa od 5-6 posto posred čelai ti si srećan ko ker, umesto da pitaš, čekaj majku mu, al dal je to dovoljno da namiri ono što pojedemo, obučemo i squrcamo na provod i ženske? Nego u Srbiji prvo moraš da imaš državu, pa onda kad napraviš državu možeš da biraš vlast, pa da je rangiraš i ocenjuješ. Od 1990 mi nikako da prihvatimo da treba da živimo u sopstvenoj državi, nego đa plači za Jugom, đa trči u EU ... samo da se pobegne od činjenice da danas treba da imaš svoju državu. I Sloba je morao da pravi SR Jugoslaviju, rafo da bi nasledli sve od SFRJ. Lakše je varati sebe nego druge, a stranca nisi mogao da prevariš. Ne leti on u svemir jer je glup, nego naprotiv. Srbi su učestvovali u raspodeli države, a ne neki Jugosloveni, a ako ti nećeš državu daće je nekom drugom, Šiptaru, Mađaru, Bošnjaku itd.
Zato ti trebaju propisi, zakoni o cistoj okolini, zagadjenosti, filtriranju, odlaganju, koje svako mora da postuje.
I nece moci da mu se jebe dal mi zagadjuje ili ne okolinu.
Veca zarada, veci porez pa iako bi radnici manje zaradjivali, drzava bi skolovala decu, sredivala socijalnu politiku imao bi bolje zdravstvo.Bolju infrastrukturu.
Taj isti bi branio zemlju, jer ne bi bio lud da trazi da mu neko bombarduje pogone ili sjebe trziste.
Nije tu stvar voljenja ili nevoljenja. Kapital ne voli rodjenu majku. Otvori malo oci. Vise su ti obdanista digli ameri, nego ijedan tvoj tajkun. Tajkun daje oznaskom popu lovu da mu uklese ime na vratima crkve Svetog Save.
Jebe se i njemu i popu za tvoje dete dal ce ici u obdaniste ili ne.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 22:28:05 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Zato ti trebaju propisi, zakoni o cistoj okolini, zagadjenosti, filtriranju, odlaganju, koje svako mora da postuje.
I nece moci da mu se jebe dal mi zagadjuje ili ne okolinu.
Veca zarada, veci porez pa iako bi radnici manje zaradjivali, drzava bi skolovala decu, sredivala socijalnu politiku imao bi bolje zdravstvo.Bolju infrastrukturu.
Taj isti bi branio zemlju, jer ne bi bio lud da trazi da mu neko bombarduje pogone ili sjebe trziste.
Nije tu stvar voljenja ili nevoljenja. Kapital ne voli rodjenu majku. Otvori malo oci. Vise su ti obdanista digli ameri, nego ijedan tvoj tajkun. Tajkun daje oznaskom popu lovu da mu uklese ime na vratima crkve Svetog Save.
Jebe se i njemu i popu za tvoje dete dal ce ici u obdaniste ili ne.
Ne treba tajkun ni da diže obdaništa, nego država da se ugrađuje na njegov profit i od te love razvija srpski narod. Znači, ok bato, mi smo ti Srbi prdnuli u čabar, jeftini smo, radimo za male pare, još ćemo te osloboditi i od poreza neko vreme, i dati jeftino građevinsko zemljište, a ti podigni fabriku, poštuj zakone i mlati pare kolko oćeš, al od proizvodnje. Posle kad padne nezaposlenost, prvi korak ti je dizanje plata kao odgovor na nestašicu radne snage. Ja sam u Rusiju prvi put shvatio kako sindikat vrlo lako postane nepotrebna stvar. Kažeš gazdi, otpusti ovoga, radi loše to, to i to ... A on ti kaže, otpustio bi ja njega, kad bi lako našao boljeg od njega. Nego ti meni nađi čoveka koji može da odradi njegov posao, pa ću ja lako ovoga otpustiti. Kad ima dovoljno posla, lako je štiti prava radnika. Gazda zajebava, nema problema, daš otkaz i nađeš drugi posao. Kod nas leče mobing, umesto da se radi na podizanju zaposlenosti u državi. Ništa bolje ne štiti tvoj položaj od povoljnog odnosa ponude i potražnje radnih mesta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Gos-in Miške je jedini posteni biznismen koji je preostao u Srbiji posle iznenadnog nestanka go-sin Dr Karica u Rusiji. On nikada nije krao nego je sav kapital zaradio mukotrpnim radom i odricanjem u najtezim trenutcima svoga dugotrajnog zivota.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Gos-in Miške je jedini posteni biznismen koji je preostao u Srbiji posle iznenadnog nestanka go-sin Dr Karica u Rusiji. On nikada nije krao nego je sav kapital zaradio mukotrpnim radom i odricanjem u najtezim trenutcima svoga dugotrajnog zivota.
Buzdovanu, kada dodje do revolucije i podele narodu, meni ne treba nista od njegovog bogastva. Meni dajte Milku a vama pare. Smile Smile Smile Ja nisam alav covek.

@srebrni letac
Sve je to tacno, ali da li ti shvatas da ti osam godina drvis da to ne uvedes.
Sada prioritet treba da ti bude: reforma poreskog sistema(Cvetkovic-Dragutinovicka), zemljisne knjige (Dulic), lokalna samouprava (onaj Markovic ili kako se zove). Sredi to sto brze i evo ti stranih investitora.
Covek zna koliki ce mu porez biti, koja su mu prava na zemljistu i sa kim treba da pregovara da ozvanici posao.
Advokat mu sredi papirologiju a covek krece najvecom brzinom.
Gde su bescarinkse zone o kojima se toliko prica i govori?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

@srebrni letac
Sve je to tacno, ali da li ti shvatas da ti osam godina drvis da to ne uvedes.
..
Ne drvim ja ništa, nit sam vlast, nit se bavim politikom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Miške je "biznismen" slicnog kova kao i Dr Karic, pa me je zato veoma iznenadilo kad sam saznao da je samo Miške kidnapovan, al su ga hvala bogu oslobodili jer je "odresio kesu".
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:18:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.