Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:44:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetak depresije  (Pročitano 4151 puta)
30. Jul 2014, 15:26:55
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 372
Browser
Opera 12.10
mob
SonyEricsson k800i
Ovako,studiram,imam 20 godina i non stop se nerviram oko svega. Ostao mi je 1 ispit da upadnem na budzet na ne bas lakom fakultetu ali je sve pocelo da me muci. Moji mi nabijaju tenziju oko faksa,kasljem vec 10 dana,pusim ali to mi dodje kao jedino zadovoljstvo u zivotu. Bio sam kod lekara pre 3 meseca jer sam imao bronhitis,snimao pluca i doktor je rekao da je sve ok.Majka je pocela da me pritiska da ostavim i prestala je da mi daje pare.U zescoj sam krizi em sto nemam za cigare i grebem se non stop nego nemam ni za sta. Nisam imao devojku skoro 2 godine,a sad i kad isplaniram da sednem da ucim nista mi ne drzi paznju. Poceo sam stvarno da razmisljam i ako riknem da nista necu da izgubim.
IP sačuvana
social share
eqweqe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Citaonica?

E, sad znam... to je veeeeeeliki cim, ali... moram da ti kazem da je previse puta uspelo da bi odlazak u citaonicu odbacio kao mogucnost...

Ima nesto u atmosferi zajednickog cucurenja nad knjigom...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
mob
SonyEricsson k800i
moji takodje nemaju ni poverenja u mene,pitao sam ja za citaonicu jos na pocetku godine ali oni misle da bih ja otisao negde u zajebanciju  Smile ma sve mi je postslo bas bezveze. Nemam nista da izgubim,cigara mi jedino dodje kao opustanje a oce i to da mi ukinu. Gledam klince od 16-17 godina izivljavaju se po kraju sa parama i kolima a ja nemam paklu cigara da uzmem. razmisljam da nadjem neki posao i da odustanem od faxa
IP sačuvana
social share
eqweqe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Kriza je svuda, nisi samo ti pogođen, gledaj to sa malo vedrije strane..Ja sam npr. pre 5 godina ima mnogo više para nego sada, ali nije da je to najbitnija stvar u životu.. Možda da nađeš neki privremeni posao, kao dotatak budžetu, i ne znam šta keva ima da ti brani da kupuješ cigare, odrastao si to je ipak tvoja odluka ne uništavaš njena nego svoja pluća..Imaš još sasvim dovoljno rokova da položiš taj ispit, skoncentriši se neko vreme i otkači to, rešavaj jedan po jedan problem.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
I da nadjes posao, opet neces imati para tako da drz se tog obrazovanja bar dok ne popizdis dovoljno da uzmes kalas i redon po ulici......

Devojka bi tu pomogla malo, psiha da ti se izbalansira......recimo da ti je to prioritet.

Uz taj jedan ispit i pare za pljuge svakako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Ja se izvinjavam, ali kako ti to roditelji kontrolisu gde ides?  Smile

Ozbiljno pitam kao jedinica, zensko, odrasla devedesetih...  Smile

Mislim, kazes - idem na fakultet... tacka... kad polozis ispit, ukapiraju da si isao gde si isao...
Uostalom, u kreativna mesta na kojima sam ja ucila ubrajam i plazu, park, Kalemegdan, ... E, a najvise sam volela da u 1-2 nocu izadjem i napravim krug po kraju...

Moji roditelji su to razumeli verovatno zato sto su i samo studirali.. jel' te...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
mob
SonyEricsson k800i
brinu se za moje zdravlje i za mene. A oboje puse.. al meni je to stvarno jedino opustanje ja za drugo ne znam,ja kazem : oce,majko ja i ako riknem od cigara nemam sta da izgubim. A oni: neces ti vise pusiti,deda umro od cigara,ujak u bolnici.. Msm razumem ja da se oni brinu al valjda bolje da umrem za 40 godina tako nego da se obesim negde usput. Nego,knjiga mi je veci problem bas ne mogu da se nateram da sednem da ucim. A devojka najmanji Smile
IP sačuvana
social share
eqweqe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Nemam nista da izgubim,cigara mi jedino dodje kao opustanje a oce i to da mi ukinu.
Imao si bronhitis i kasljes 10 dana bez prestanka, fala Bogu pa nece da ti daju za cigare.Ako ces zbog toga da padas u depresiju onda da ga boles.  Smile

Inace, imas jos minimum 2 roka, prioni na knjigu i uci da das taj ispit. Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Sad ako roditelji kontrolišu tvoje kretanje, korišćenje novca, vreme koliko ćeš štrebati to nikako nije dobra priča.. Mnogo gadniji problem od jednog ispita i pljuga.. Smile
Nađi makar neku devojku da kažemo "na veče", dođi sebi makar malo, nije to najmanji problem.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
mob
SonyEricsson k800i
ma oni misle da sam ja neozbiljan i da mi nije stalo al meni je sad stvarno stalo i ne mogu da im dokazem. Zato sto sam u srednjoj lepo bezao sa casova,odem kod devojke,ona je studirala,cimerka nije kuci pa rke koke pa nam spremi nesto da jedemo i uzivancija,pogledamo neki film itd. I oni sad ne veruju mi nista nema veze sto sam dao 6 ispita
IP sačuvana
social share
eqweqe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:44:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.