Prvo zelim da se predstavim. . zovem se Maja i zivim u Budvi. Samohrana sam majka jednogodisnjeg sina. . koga veoma tesko podizem. Zelim da Vam ispricam svoju pricu u nadi da cete mi pomoci bar malo ko moze. Nadam se da ima humanih majki . Bila sam udata do pre 6 meseci kad me muz napustio. Bio je los covek. . u pocetku nase veze i braka sve je bilo uredu a cim je dete doslo na svet on se promenio. . poceo da izlazi sa zenskim svetom ,da me tuce. . . da dolazi kuci pijan itd. Ostavio nas posle velike svadje gdje je cak i milicija bila a ja zavrsila u ambulanti. Tesko je sve to opisati jer na kraju jos sam i bez posla ostala jer sam radila u firmi njegovog kuma koji mi je zatim dao otpust iako sam bila na porodiljskom. Sad sam na biro primam pomoc i deciji dodatak koji ne prelazi vise od 145e mesecno od cega ja i sin zivimo. . placam racune i jedemo. Za dete nemam da kupim ni pelene mesecno ponekad pa perem gaze a odecu da ne govorim sve se omalilo. . jadnicak. Cesto placem jer nemogu priustiti detetu najosnovnije. Pa bih Vas molila ko moze i ko ima decije robice za musku decu od godinu dana pa nadalje a da mu nije potrebna . . da nije naravno ishabana da mi posalje. Bil bih vam zahvalna do groba. Puno Vas pozdravljam u nadi da cete mi pomoci i podrzati me. moj mail je terzin. maja@yahoo. com
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 04. Mar 2010, 14:32:10)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.