Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počeo rat između Gruzije i Južne Osetije, poginulo 15 civila  (Pročitano 85471 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
a sto su ruski piloti leteli za hrvate kao placenici to nema veze
У питању је један пилот и то држављанин Русије, може бити и да је Јевреј кад је толико похлепан.

U pitanju je plaćenik, možda kući ima nezaposlenu ženu i dvoje dece koje treba školovati, a plata u vojsci rusije tih
90-tih i nije bila nešto (10-50$)
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Sad će i Gruzini moći da peku prasiće kao mi nekada '99
IP sačuvana
social share
So "Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light. That can be confusing for Christians who identify Christ himself as the morning star
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Citat
a sto su ruski piloti leteli za hrvate kao placenici to nema veze
У питању је један пилот и то држављанин Русије, може бити и да је Јевреј кад је толико похлепан.

U pitanju je plaćenik, možda kući ima nezaposlenu ženu i dvoje dece koje treba školovati, a plata u vojsci rusije tih
90-tih i nije bila nešto (10-50$)

Svaki ti je post za zlatnu medalju...  Smile

Zanimljiv mi je ovaj neimenovani americki zvanicnik. Sta konkretno znaci pojam "nesrazmerna" sila? Ako Gruzija ima 2 jedinice VBR-a, jel to znaci da rusi treba da napadaju sa takodje 2 jedinice?

Kakvih gluposti sve necu procitati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 325
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.25
Da smo mi u februaru krenuli na Kosovo prošli bi još mnogo gore nego što će proći Gruzini.

Da smo mi u februaru krenuli na Kosovo vratili bi tu teritoriju kako dolikuje.
Ne traze oni Mladica zbog rata u Bosni vec zbog toga sto je one blu helm momke vezivao za mostove i druga zdanja. Za njih takav nesme da postoji.
IP sačuvana
social share
One cigarette costs 2 minutes of your life.
One bottle of beer costs 4 minutes of your life.
One working day costs 8 hours of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
VEĆ VIĐENO NA BALKANU

SCENARIO koji je primenilo rukovodstvo Gruzije već je viđen i primenjen na Balkanu. To je ocena mnogih ruskih komentatora. U emisiji vesti na ruskoj državnoj televiziji, rečeno je da je takav scenario bio primenjen u Hrvatskoj kada je od Srba očišćena Krajina. Savet bezbednosti se pravio da ništa ne primećuje, i Hrvati su očistili teritoriju od Srba uz blagoslov Amerikanaca. Sada je Sakašvili verovao da to isto može da ponovi, ali se prevario.
Komentator Ruske TV je podsetio da su američki instruktori obučavali Hrvate i Albance, a zatim i Gruzine. Zbog toga se mnogi u Rusiji slažu sa predsednikom Komiteta za bezbednost Ruske dume Vladimirom Vasiljevom, koji kaže da se Sakašvili ne bi odlučio na tu avanturu bez saglasnosti Amerike.
Vojni komentator "Komsomolske pravde" Viktor Baranec tvrdi da je Sakašvili verovao da će se brzo osvajanje Južne Osetije smatrati "unutrašnjim lokalnim konfliktom srednjeg intenziteta sa nekim pokazateljima građanskog rata".
Politički komentator RIA Novosti Dmitrij Kosirjev podseća da su "humanatitarnu intervenciju", dakle ulazak na teritoriju druge suverene države, izveli Amerikanci 1999. godine u Jugoslaviji, i pre toga u Iraku.
Avijacija NATO zemalja je bombardovala 1999. Jugoslaviju pod opravdanjem da sprečava humanitarnu katastrofu Albanaca. Kasnije uopšte nisu bili zabrinuti zbog zlodela napravljenih nad Srbima. Upravo 1999. Amerika i njihovi saveznici su počeli da primenjuju koncepciju po kojoj su mogli bez odobrenja Saveta bezbednosti OUN da napadaju i bombarduju koga i kada hoće objašnjavajući to borbom protiv terorizma ili "humanim intervencijama".

Samo sto su onda iz Beograda naredili povlacenje vojske
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
SonyEricsson xperia m2
Da smo mi u februaru krenuli na Kosovo prošli bi još mnogo gore nego što će proći Gruzini.

Ne traze oni Mladica zbog rata u Bosni vec zbog toga sto je one blu helm momke vezivao za mostove i druga zdanja. Za njih takav nesme da postoji.

Ti mislis da bi ostale zemlje samo nemo posmatrale kako mi osvajamo Kosovo...daj molim te...a i mi smo ti cuveni osvajaci
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ti mislis da bi ostale zemlje samo nemo posmatrale kako mi osvajamo Kosovo...daj molim te...a i mi smo ti cuveni osvajaci

Osvojili smo ga, upravo to i nazivaju genocidom  Smile
IP sačuvana
social share
So "Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light. That can be confusing for Christians who identify Christ himself as the morning star
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 325
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.25

Ne bi one nemo gledale trazile bi izlaz iz situacije a da strepnju  za zivote njihovih vojnika i da ne pricamo.
Opste je poznato da se nato i kfor heroji zatvaraju u svoje baze radi sigurnosti licemeri sve ih pohvatati pa u gacama za Albaniju
IP sačuvana
social share
One cigarette costs 2 minutes of your life.
One bottle of beer costs 4 minutes of your life.
One working day costs 8 hours of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
ovde neki brkaju lonce, Gruzija ce proci isto kao Srbija samo sto ce nju gaziti Rusi tenkovima, tako da mozete zamisliti da je Rusija nekim slucajem 90tih bila sila kako bi resila nas problem na "balkanu" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung D900
FilipFr-Dakle momak kada procitam tvoje postove umirem od smeha,decko jesi ti ustasa ili madjar??Jel te uzbudjuje ovo prosipanje fazona ala Canak i ostali??
Da mi Srbi jesmo osvajaci i borben narod,a to sta si ti i sta su tvoji nas nezanima..dakle F.O mali..
Citat
Upravo to,trebali smo!A vezivao ih je sa razlogom,oni oce nesto nase da uniste,on ih zaveze pa aj bombarduj!Kralj! Smile
Naravno,da nama na vlasti nisu jajare koji veruju u dimplomatiju i demokratiju Kosovo bi jos bilo nase!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.