Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počeo rat između Gruzije i Južne Osetije, poginulo 15 civila  (Pročitano 85761 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Nesrećni su i građani Gruzije čiji sinovi ginu u ovom bezumlju i građani Osetije koji ostaju bez igde ičega, i Rusi koji ginu a ne znaju zašto. Jedini su srećni trgovci smrću, igrači svetskog šaha.
Mislim da Rusija itekako zna zašto je ušla u ovaj konflikt  Smile zna li Gruzija?NATO se već opasno proširio prem Rusiji i mislim da Rusija neće dozvoliti dalje širenje na Gruziju i Ukrajinu.Šta su očekivali, da će se Rusija povući iz ovog konflikta?Oseti?Ma boli Ruse uvo za Osete iako su oni nosioci ruskog pasoša, bar jedan deo njih...to je samo izgovor za vojno prisustvo Rusa u Gruziji.Samo geostrategija, ništa više.
Atak na teritoriju tudje drzave i bombardiranje civilnih ciljeva po svim medjunarodnim pravima i pravilima u sud treba poslati Gambinijevog drugara Putina i njegovu necaku malu Medvedicu  Smile
Ako ćemo o međunarodnom pravu, UN i sličnim glupostima koji ne važe kako za USA tako ni za Rusiju, smatraš li da je akcija gruzijske vojske u skladu sa MP?Tj da li je to pravno gledano legalan čin?Ja ipak mislim da je pravo na strani Rusa ovaj put  Smile
Evo ja gledam na sve ovo hladne glave i bez navijanja i nikako ne mogu da vidim da je tu Gruzija "upravu"  Smile ne vidim smisao njihove vojne akcije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa ocigledno je da su Rusi dobro naucili ono sto Ameri vec duze vreme predaju  Smile

prvo ovo sranje sa zrtvama pa humanitarni rat .... Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
@canelane

Jel si bio na demonstracijama i rusio vladu Makedionije koja je dala svoje aerodrome i svoju terotiruju za Americko divljanje po Srbiji?...ili je ovo neki izliv naknadne pametii? 

Ne.
Bio sam na demonstracijama ispred Americke ambasade  Smile

Kako drugo, mada je off-topic, Makedonski aerodromi nisu bili korisceni za vreme napada. Mozda je jedini razlog to sto ne zadovoljavaju kriterijume, ali ipak sustina je ista, a tvoje informacije pogresne.

A ako lepo procitas to sto si napisao, shvatices da moj post je sasvim na mestu. Znaci uaaaaaa Ameri pederi, ziveli Rusi spasitelji  Smile

Koja patetika  Smiley 1

@ bambyle

To i pricam covece.
Pricam da su i Ameri i Rusi ista govna i da koriste svoju nadmoc. Nije moguce reci da su jedni oslobodioci, a da su drugi ...

A sto se tice broja poginulih civila nemoj da gledas ruske izvore  Smile

S jednom ogromnom razlikom....Gruzini su napali Ruse - Srbi nisu napali Amerikance! KAd bi smo mi sad jurnuli na Bondstil i pobili Amerikance, oni bi imali svo pravo da nam urade ono sto Rusi rade Gruzinima!
I gde si video da ja dozivljavam Ruse kao oslobodioce? Sami cemo se mi osloboditi, ne brini ti  Smile ...imas mnogo vece brige u svojoj zemlji brines  Smile

.......................

CNN

GORI, Georgia (CNN) — The Russian military advanced into Georgia on two fronts Monday, entering cities outside the breakaway provinces that have been the centers of fighting.

From South Ossetia, Russian troops moved south into the central Georgia city of Gori. A CNN crew in Gori saw Georgian troops pile into trucks and flee at a high rate of speed. The streets of Gori were nearly empty Monday. Over the weekend the city came under repeated aerial attack from the Russian military.

Russian and Georgian officials, meanwhile, said Russian troops were in Senaki, in western Georgia, not far from the breakaway province Abkhazia. Russia’s Interfax news agency cited an official with the Russian Defense Ministry saying Russian troops were in Senaki to “prevent attacks by Georgian military units against South Ossetia.”

Senaki is home to a Georgian military base.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pazite ovo Amerika insistira na teritorijalnoj cijelovitosti Gruzije i postovanju medjunarodnog prava

Sad bi volio jedno da ih jedno 100 000 odmah dobije srcku

A do prije 4 mijeseca to nije vazilo sa SRbiju eh  politika je kurva jeste vidjeli kako je to kad se drugi ponasaju kao kauboju raskalaseno rade sta hoce govore sta hoce jer im niko ne moze nista
Zajebano zar ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Pazite ovo Amerika insistira na teritorijalnoj cijelovitosti Gruzije i postovanju medjunarodnog prava

G*vna, kažem ja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
@ Gambino

Kao prvo nisam Rusofob.

Da sam protivnik politike koja Makedoniju vodi u NATO i EU, nisam.

EU nisam pomenuo radi razloga sto iskreno mislim da i nemaju bas neku slobodu odlucavanja, tako da ...

@ M70AB1

Gruzijska vojska je nekom igrom slucaja na svojoj teritoriji   Smile

I gde si video da ja dozivljavam Ruse kao oslobodioce? Sami cemo se mi osloboditi, ne brini ti  Smile ...imas mnogo vece brige u svojoj zemlji brines  Smile

Mislio sam na J.Osetiju, a ako pazljivo procitas videces da tako i pise  Smile  Smile

@ bambyle

A cevape ?  Smile  Smile

A sto se tice vlade batali to. Pricamo kao ljudi, a ne kao politicari.
Moja je covecka reakcija ono sto sam napisao, i to iskreno i mislim.
Stvarno mi je zao izgubljenih zivota, i to samo radi cilja da se dokaze da je neko mocnijii da zeli da dokaze da nije jos ves za bacanje.

Ali jebi ga to je to. Vidimo se u BG  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 18:43:04 od canelane »
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
@ M70AB1

Gruzijska vojska je nekom igrom slucaja na svojoj teritoriji   
da li bi podrzavao nas kad bi upali na teritoriju Kosmeta i poceli da ubijamo siptare?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Hocemo neki novi pozdrav vidimo se veceras u centru Tibilisija

Onaj atentat mi izgleda kao ocajni pokusaji CIA savjetnika da pred kamerama pokusaju da izvuku neko saosjecanje svijeta
Kao eto i u njegovoj ga zmelji ubijaju uh joj bas su bad ti Rusi realy bad

mala pesmica
All Russians gone bad
Georgians are  watching ther had
Nato isn't comming soon
you have been left alone at the  full monn
A jesam dobar

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
da li bi podrzavao nas kad bi upali na teritoriju Kosmeta i poceli da ubijamo siptare?

Na ovo pitanje cu preskociti odgovor  Smile (pitaj me na okupljanu)
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米

Сакашвили бедна кукавица трчи улицом, једва су га телохранитељи стигли. Smile
И замисли да ти је то врховни комадант ... лепа порука својим војницима.
Овај тип је очигледно прсо ...

Цане, ништа те не разумем, и једни и други су говна , али су теби слађа ова западна ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.