Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počeo rat između Gruzije i Južne Osetije, poginulo 15 civila  (Pročitano 85123 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hkj a da li je tebi jasno da poredjenje Srbije i Amerike vise ne chini ni moj sestric od 5 god. Vec sam rekao zasto ove dve drzave ne mogu biti iste. Nikako da to shvatite.  Smile
slazem se.ni ja ne bih voleo da me uporedjuju sa mentalno i fizicko-zaostalom nacijom pedera,liberala i neznalica osnovanoj od strane kurvi i robijasa...
A sto se onda bunis? Nisi mi jasan Smile Bitno je da si ti "ponosni Srbin" Smile kojem se ceo svet smeje, a braca Rusi te koriste kao mamac  Smile
Pa ne znam bas da li su mentalno i fizicki zaostali, to ti imas komplexe, pa si ostrascen, ali bice bolje, ne sekiraj se. Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:40:35 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Free Tibet 

Па Тибет јесте слободан, под влашћу Народне Републике.
Вероватно, ако се каже на енглеском то има другачије значење - у влажним сновима Ричарда Гира, Бјорк и неких особа недефинисаног (с)пола Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
komplekse imate vi dupelizaci koji nikada niste ni bili tamo,vec bazirate svoje "stavove" na osnovu filmova,propagande i Cedinih "filozofija"...
ne brini se ti nista,ja se za razliku od tebe,ne sekiram sto ne zivim tamo.
a to sto lupetas kako nas svi mrze,pa ja znam da ti i tebi slicni volite da pljujete po Slovenima i Srbima,ali ja zato znam da stanci kada dodju ovde pozele da se ne vracaju kuci,ili da kada nasi ljudi odu u ameriku,ako pricaju dva strana jezika(pazi,cak DVA),da ih smatraju Bogovima.(jes da posle ipak zavrse kao kelneri,posto im nase diplome nisu verodostojne,ali dobro,sad...zato se i kaze-americki SAN Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
komplekse imate vi dupelizaci koji nikada niste ni bili tamo,vec bazirate svoje "stavove" na osnovu filmova,propagande i Cedinih "filozofija"...
Odradio dve godine studija na Texas techu Smile Eto da i to kazem Smile

ne brini se ti nista,ja se za razliku od tebe,ne sekiram sto ne zivim tamo.
a to sto lupetas kako nas svi mrze,pa ja znam da ti i tebi slicni volite da pljujete po Slovenima i Srbima,ali ja zato znam da stanci kada dodju ovde pozele da se ne vracaju kuci,ili da kada nasi ljudi odu u ameriku,ako pricaju dva strana jezika(pazi,cak DVA),da ih smatraju Bogovima.(jes da posle ipak zavrse kao kelneri,posto im nase diplome nisu verodostojne,ali dobro,sad...zato se i kaze-americki SAN Smile)
bla bla bla  Smile

Dushe hehehh a pecka te Tibet, a?  Smile Bice i on samostalan, zivi bili pa videli.

Poruke spojene by crni scorpion - nemojte pisati postove za redom postoji dugme
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:56:15 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Pa ne znam bas da li su mentalno i fizicki zaostali, to ti imas komplexe, pa si ostrascen, ali bice bolje, ne sekiraj se.
Pa da,sodomisti i ostali retardi,kao savršeni produkt zapadne bezidejnosti i glupila, koju i ti prihvataš,su ti normalni,ali sve drugo,što nije na tom "normalnom životnom putu", ti je nenormalno...Patos! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dushe hehehh a pecka te Tibet, a?  Smile Bice i on samostalan, zivi bili pa videli.

Кад др. Зоран Ђинђић буде поново председник владе Републике Србије Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
bla,bla,bla...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8gb
Drzite se teme!
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Nogovicin: Gruzija planira da napadne Abhaziju
Međunarodni Radio Srbija -

Zamenik načelnika Generalštaba Oružanih snaga Rusije Anatolij Nogovicin izjavio je da Rusija poseduje obaveštajne podatke da se Gruzija priprema da napadne Abhaziju i preuzme kontrolu nad Suhumijem, glavnim gradom te otcepljene oblasti. Plan za zauzimanje Suhumija je toliko jasan da će Rusija moći da dokaže da je Gruzija agresor i u drugom slučaju, rekao je Nogovicin na konferenciji za novinare u Moskvi. On je istakao da Rusija neće dozvoliti izviđanje iz vazduha u zoni odgovornosti ruskih mirovnjaka. Nogovicin je potvrdio da je jedna gruzijska izviđačka letelica oborena i da će sutra biti objavljena fotografija njene olupine. Nogovicin je ocenio da gomilanje mornaričkih snaga NATO-a u Crnom moru doprinosi povećanju tenzija u regionu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
Да сам ја председник (врх.комадант) признао бих Осетију и Абхазију, а ви форумаши би били у неким косметским рововима у борби за коначно ослобођење Србије. Smile
Na tvoju komandu "jurish" Smile Smile

п.с. немојте превише да се цимате око међународног права, и онако се тумачи како коме одговара у складу са правом јачег.
poceo je da razmislja Smile Smile

Косово је Србија, Осетија је Русија.

Free Tibet  Smile Smile  Smile
Ne razumem logiku Gambino. Podrzavas otcepljenje u inostranstvu, a kod sebe ne. E licemeru Smile Pravi mali radikal.  Smile
Пази, када нам одговара да се држимо међународног права ... одговара, а кад нам не одговара ... не одговара и све мора бити у складу са националним интересима.

Када добри момци желе отцепљење онда је то у реду, али када лоши момци желе то исто, онда није у реду.
Шиптари и Тибетанци су лоши момци. Smile
Да је Грузија проруска, а Осетија америчка, бранили би територијални интегритет Грузије, односно руско-српске интересе.
Капиш ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.