Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Почели председнички избори у Украјини  (Pročitano 30063 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nesto nam nema ni Dukija ....  Smile ... a ni ostalih ekperata ...

Malorusija je sada  na pravom putu , ali ce razorne  posledice vladavine narandzastih  viziJonara morati  jos dugo  da se saniraju . Treba zasluziti ruske milijarde .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pametni ljudi... Videli kako su prosli posle onog nasilnog proatlantskog izleta....
Nema vise zezanja sa Rusijom ! Ubedjivanje je mozda bilo bolno ali je poruka svima jasna!
Amerikanci su je sigurno shvatili!
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Украјина пред други круг председничких избора остала без пребијене паре

Украјина живи са празном благајном, без буџета, новца нема за капиталне трошкове, исплату плата и пензија из буџета, а ту је и наредна исплата за руски гас. Ово је ТВ каналу Интер изјавио председник Ревизионе коморе Украјине Валентин Симоненко. По његовом мишљењу, буџетски колапс је већ наступио: на јединственом рачуну владе остало је нешто више од сто милиона долара. При томе просечни дневни трошкови износе преко 250 милиона долара. Све државне буџетске структуре ћуте и ништа не раде, истакао је Симоненко. Истовремено, министарство финансија оптужује Националну банку да је утајила 2 милијарди долара из кредита ММФ.

http://serbian.ruvr.ru/main.php?lng=scr&q=18970&cid=303&p=26.01.2010&pn=1

Kazem ja , jos ce morati mnooooooooooooogo  da se potrude da dobiju ruske milijarde .... JBT. kako su njihovi prijatelji iz EU , NATO i Amerike doizvolili takav nivo siromastva ?  Sta su zuti viziJonari radili ovih 6  godina ? Pa toliko para ima i vlada Barbadosa  - karipskog tigra  .  Smiley 1

I onda se cudimo sto je Jusenko dobio 5 % ... Treba da se cudimo otkud mu i toliko .
« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 16:55:53 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
нешто нема земунца да нам објасни шта се то десило у украјини Smile Smile

да не будем лењ...мало подсећање на експертске изјаве нашег драгог земунца са претходних страна Smile

Citat
Ništa ne brini za Ukrajinu. 

Janukovič je manjinski kandidat, za njega glasaju pripadnici ruske nacionalne manjine, nema on šanse da pobedi kandidata većinskog naroda. U drugom krugu Julija sigurno pobeđuje jer će je podržati svi ostali kandidati (osim Juščenka  )

Citat
Sve u svemu, ovo su već treći izbori na kojima Janukovič vodi u prvom krugu (jer nema rasipanja glasova njegovog biračkog tela), ali uvek izgubi u drugom krugu kad ostane samo jedan kandidat (ili partija) većinskog naroda. Isto će biti i ovaj put, gasna princeza Julija će biti nova predsednica Ukrajine, sigurno.

Citat
Da se vratim na ove izbore, Janukovič će ubedljivo pobediti u istočnim regionima (Krim, Donjeck, Dnjepropetrovsk, Harkov, Lugansk, Zaporožje). To ćeš videti kad stignu glasovi po regionima, uvek je tako bilo do sad. To je njegova izborna baza, ali u drugom krugu po pravilu se centralna i zapadna Ukrajina ujedine oko jednog kandidata koji pobedi Janukoviča.

Citat
Sve u svemu, gotovo sam siguran da Janukovič nema nikakve šanse u drugom krugu, jednostavno slična situacija je već viđena u Ukrajini nekoliko puta. Čak i na zadnjim parlamentarnim izborima njegova partija je osvojila najviše, 175 od 450 poslaničkih mesta u Radi (ukrajinski parlament), ali je vlast formirala koalicija ukrajinskih nacionalnih partija.

I sve što sam napisao je 100% tačno. Jedino tada, kad sam pisao te postove, nisam znao da će Juščenko da proda Ukrajinu, zbog lične sujete.

Juščenko je pre par dana pozvao svoje glasače da ne glasaju ni za koga ili da ubace u kutiju nevažeće listiće. U prvom krugu je Juščenko osvojio oko 5,55%, pogledaj koliko ima nevažećih listića u drugom krugu. 4,4% nevažećih, u prvom krugu ih je bilo 2,2%. Sada se duplo povećao broj nevažećih, a to nije slučajno.

Sve u svemu, pogodio sam 100% koji kandidat će pobediti u kom regionu, pogodio sam da će Julija u drugom krugu pokupiti glasove ostalih proukrajinskih kandidata. Šta misliš, odakle njoj 45,71% glasova sada, a u prvom krugu je osvojila jedva 25% glasova???? I da je dobila sve Juščenkove glasove iz prvog kruga, ona bi sada bila u blagoj prednosti.

Prema tome, Juščenko je prodao narandžaste, po onoj logici - posle mene potop. Eto šta je lični animozitet i sujeta u politici, Juščenko je imao mnogo sukoba sa Julijom u prethodnom mandatu, dok je Janukovič ladio jaja u opoziciji i rezultat toga su ovi rezultati.

Moram da kažem da sam iznenađen, stvarno sam očekivao pobedu Julije, ali eto, nisam računao na Juščenkovu svinjariju. Nadam se da će Julija odigrati pametno i priznati ove rezultate bez ulice i nereda, a onda rušiti "predsednika" Janukoviča kroz parlament gde narandžasti imaju većinu još uvek. Razlika je tanka i Janukovič neće imati stabilnu vlast, pogotovo što iza sebe nema većinu u parlamentu.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
нешто нема земунца да нам објасни шта се то десило у украјини Smile Smile

да не будем лењ...мало подсећање на експертске изјаве нашег драгог земунца са претходних страна Smile

Citat
Ništa ne brini za Ukrajinu. 

Janukovič je manjinski kandidat, za njega glasaju pripadnici ruske nacionalne manjine, nema on šanse da pobedi kandidata većinskog naroda. U drugom krugu Julija sigurno pobeđuje jer će je podržati svi ostali kandidati (osim Juščenka  )

Citat
Sve u svemu, ovo su već treći izbori na kojima Janukovič vodi u prvom krugu (jer nema rasipanja glasova njegovog biračkog tela), ali uvek izgubi u drugom krugu kad ostane samo jedan kandidat (ili partija) većinskog naroda. Isto će biti i ovaj put, gasna princeza Julija će biti nova predsednica Ukrajine, sigurno.

Citat
Da se vratim na ove izbore, Janukovič će ubedljivo pobediti u istočnim regionima (Krim, Donjeck, Dnjepropetrovsk, Harkov, Lugansk, Zaporožje). To ćeš videti kad stignu glasovi po regionima, uvek je tako bilo do sad. To je njegova izborna baza, ali u drugom krugu po pravilu se centralna i zapadna Ukrajina ujedine oko jednog kandidata koji pobedi Janukoviča.

Citat
Sve u svemu, gotovo sam siguran da Janukovič nema nikakve šanse u drugom krugu, jednostavno slična situacija je već viđena u Ukrajini nekoliko puta. Čak i na zadnjim parlamentarnim izborima njegova partija je osvojila najviše, 175 od 450 poslaničkih mesta u Radi (ukrajinski parlament), ali je vlast formirala koalicija ukrajinskih nacionalnih partija.

I sve što sam napisao je 100% tačno. Jedino tada, kad sam pisao te postove, nisam znao da će Juščenko da proda Ukrajinu, zbog lične sujete.

Juščenko je pre par dana pozvao svoje glasače da ne glasaju ni za koga ili da ubace u kutiju nevažeće listiće. U prvom krugu je Juščenko osvojio oko 5,55%, pogledaj koliko ima nevažećih listića u drugom krugu. 4,4% nevažećih, u prvom krugu ih je bilo 2,2%. Sada se duplo povećao broj nevažećih, a to nije slučajno.

Sve u svemu, pogodio sam 100% koji kandidat će pobediti u kom regionu, pogodio sam da će Julija u drugom krugu pokupiti glasove ostalih proukrajinskih kandidata. Šta misliš, odakle njoj 45,71% glasova sada, a u prvom krugu je osvojila jedva 25% glasova???? I da je dobila sve Juščenkove glasove iz prvog kruga, ona bi sada bila u blagoj prednosti.

Prema tome, Juščenko je prodao narandžaste, po onoj logici - posle mene potop. Eto šta je lični animozitet i sujeta u politici, Juščenko je imao mnogo sukoba sa Julijom u prethodnom mandatu, dok je Janukovič ladio jaja u opoziciji i rezultat toga su ovi rezultati.

Moram da kažem da sam iznenađen, stvarno sam očekivao pobedu Julije, ali eto, nisam računao na Juščenkovu svinjariju. Nadam se da će Julija odigrati pametno i priznati ove rezultate bez ulice i nereda, a onda rušiti "predsednika" Janukoviča kroz parlament gde narandžasti imaju većinu još uvek. Razlika je tanka i Janukovič neće imati stabilnu vlast, pogotovo što iza sebe nema većinu u parlamentu.

Ти као да си ожалошћен Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Ти као да си ожалошћен Smile

Ni najmanje, samo analiziram rezultate glasanja.

Na kraju krajeva, svaki narod zaslužuje svoje vlastodršce, ako hoće Janukoviča, eto im ga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
ОК извини учинило ми се да си мало пристрасан. И ја сам очекивао Јулију. Чини ми се да је више била по вољи Москве. Мада ипак мислим да је квалитетно одрадила посао. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ОК извини учинило ми се да си мало пристрасан. И ја сам очекивао Јулију. Чини ми се да је више била по вољи Москве. Мада ипак мислим да је квалитетно одрадила посао. Smile

Moskva je na dobitku sa oba kandidata. Jedini Putinov cilj u Ukrajini je da se dočepa kontrole odnosno vlasništva nad ukrajinskim gasovodima, a to je trenutno najvredniji resurs koji postoji u Ukrajini, i to će sada verovatno ostvariti.

Julija je u Ukrajini poznata pod nadimkom "gasna princeza".  Smile  Za nju se zna da se privatno bavi gasnim biznisom, odnosno preprodajom ruskog gasa i ugrađivanjem u cenu za 5%. Ona je interesno vezana za Moskvu, a sada još i Janukovič koji je politički vezan za Moskvu.

Problem je što su Julijini glasači mahom antiruski nastrojeni u političkom smislu, a sve su prilike da će se ona lično utaliti sa Putinom. Što će reći, da će i ona prodati svoje glasače, u neku ruku.

Videćemo kako će se stvari dalje odvijati, ali znajući katastrofalno ekonomsko stanje u Ukrajini i striktnu podvojenost naroda tamo, ni ruski džokeji neće dugo jahati u sedlu, kao što nisu ni narandžasti. Biće tamo još izbora i cirkusa, očekujem parlamentarne do kraja godine, jer će Janukovič sigurno raspustiti narandžasti parlament čim sedne u predsedničku fotelju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Не верујем. Гасној принцези је премијерско место загарантовано.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa , vreme je da otvorimo i poglavlje : Kakve implikacije  ce  pobeda Janukovica imati na buducnost TO ,, Otpor ,, .  Smile

Ko si ti ljudi koji su za interes Amerike obucavali ,, Poru ,, , a toboze su Srbi ?  Smile ...Pa i Nediceva vlada u okupiranoj Srbiji odbila je Hitlerov zahtev da posalje Srbe na Rusiju - tacnije na  SSSR casno izjavivsi : Srbi kroz istoriju nisu i nece ratovati protiv Rusa , pa nece ni sada ,, . I Hitler je otcutao .

Sad su se medju nama Srbima nakotili gori izdajnici od Nedicevaca - sljam kakvog u istoriji Srba nije bilo  Smile . Ovde ne mislim na casne pripadnike  ,,Otpora ,, koji nisu Srbi - oni su se borili protiv sirenja pravoslavnog jedinstva vodjeni  interesima svojih naroda i svoje religije .

Pobeda Janukovica otvara jos neke geopoliticke dileme , ali sam poceo od onog stto se tice nas Srba .

Timosenko nece biti premijer - to sam se ja malo salio .

« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 18:47:20 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.