Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Почели председнички избори у Украјини  (Pročitano 29931 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Vatikan je poznat po solidarnosti sa pravoslavcima. Evo, Vatikan je solidaran sa pravoslavcem Viktorom Juščenkom, sa pravoslavkom Julijom Timošenko, sa pravoslavcem Sakašvilijem u Gruziji itd.

Ekumenizam na delu, nije ni Vatikan što je nekad bio.  Smile

Pravoslavca Jusenka je otrovala njegova zena - sluzbenik CIA   Smile

Timosenko je pravoslavka bas koliko sam i ja katolik .

Sakasvili je pravoslavac bas koliko i ti .  Smile

Otkud ovom sjor Zemuncu ideja da ovde postuju samo dileje .  Smile

Mora da je ranije bio velika faca na forumu ..... pa se opustio .... i  izgubio osecaj za oprez ...  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 16:40:48 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa to u svakom slucaju nikako ne opravdava te sto ih ti branis cak ih jos vise okrivljuje Smile

Ne branim ih, samo kažem da je patetični post ovog "posmatrača" najobičnija laž i da čak i u Ukrajini zvanični posmatrači izbora nemaju razloga da strahuju za svoju bezbednost, pod pretpostavkom da su neutralni.

Prema tome, ovaj naš što je bio tamo ili nije neutralan ili nije posmatrač već običan turista, Janukovičev gost koji nema diplomatsku zaštitu.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa ja ti opet kazem da on nije nikako zasluzio da se tako ophode prema njemu zbog razlicitog misljenja ! Cak i da je nesto lose uradio opet ne treba tako da se ponasaju! Mene ovo sto ti pricas samo navodi na jos vece gadjenje prema tim americkim poslusnicima koji su prodali svoju drzavu isto ko ova nasa govna  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Koga je zato s pravom trebalo gadjati Molotovljevim koktelima - kad  vec zapadnoukrajinski jezuiti  nisu na vreme obezbedili bestrzajni top ....  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 16:46:44 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa ja ti opet kazem da on nije nikako zasluzio da se tako ophode prema njemu zbog razlicitog misljenja ! Cak i da je nesto lose uradio opet ne treba tako da se ponasaju! Mene ovo sto ti pricas samo navodi na jos vece gadjenje prema tim americkim poslusnicima koji su prodali svoju drzavu isto ko ova nasa govna  Smile

Da su i jedni i drugi prodali svoje države, misliš da bi Srbi i Ukrajinci bili u ovakvim govnima????

Jel Nemačka u govnima, jel Japan u govnima, jel Južna Koreja u govnima????  To su ti tipični primeri država prodatih amerima.

Kamo sreće da smo se nekom prodali ili podali, možda nam se ne bi raspadali mostovi, ako ništa drugo, moj druže.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Da su i jedni i drugi prodali svoje države, misliš da bi Srbi i Ukrajinci bili u ovakvim govnima????

Jel Nemačka u govnima, jel Japan u govnima, jel Južna Koreja u govnima????  To su ti tipični primeri država prodatih amerima.

Kamo sreće da smo se nekom prodali ili podali, možda nam se ne bi raspadali mostovi, ako ništa drugo, moj druže.

Japan , Nemacka i Koreja nisu tipicne drzave koje su se prodale Amerikancima ... One su deo Trilaterale - i kao takve krajnje su ATIPICNE  .  Smile

Tipicne drzave koje su se prodale Amerikancima su one koje sad bankrotiraju jedna za drugom - Litvanija , Letonija , Gruzija , Estonija , Crna Gora , Grcka , Rumunija , Bugatska , Hrvatska , Madjarska , Island , Portugalija , I NARAVNO  DOJUCERASNJA UKRAJINA !!!! ...... IMA IH JOS NA DESETINE  , ALI U AFRICI , JUZNOJ I SREDNJOJ AMERICI  I AZIJI ....
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 17:16:54 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
svaka od tih drzava ima populaciju od preko 50 miliona stanovnika mi ne mozemo 10 da sastavimo. U svakoj od tih drzava je rad rad i rad najbitnija stvar na svetu. Svaka od tih drzava se prodala amerima u trenutku kada su ameri imali 70% svetske proizvodnje pa nisu razmisljali o konkurenciji. Svaka od tih drzava je kada je dovoljno ojjacala postala sposobna da se sama nosi sa problemima i nisu se i dalje oslanjali na ameriku u toj meri. Srbija ne ispunjava ni jedan od ovih zahteva. Srbija je jeftina radna snaga, Ukrajna je Rusko predvorje u trenutku kada Rusija raste.

Imas prava ti ponekad kad pricas posebno o ekonomiji ali ovde si ga pretero. I ova vlast krade vise nego sto to moze da se podnose juce mi je drugar rekao da je njegov otac platio 56 hiljada evra a da jos nije ni postavio jedan blok na zgradu. Dovoljno je receno.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Tako je Orfanelin ... btw. udeo Amerike u svetskoj proizvodnji sada je oko 20 posto , sa tendencijom strmoglavog pada .....  Smile ...A  taj pad je poceo sa bombardovanjem nase Srbijice .  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 17:03:19 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Boro to sto kazem ne znaci da je Rusija bolja cak sta vise Smile Doduse vise ih volim zbog istorije i naroda Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa i ja ih volim zbog istorije i naroda . 

Nisam ja ni Ameriku mrzeo dok nas nisu bombardovali ....  Smile .. do tada sam ih samo prezirao ....  Smile .. i zeleo im sve najgore     Smile    ... ali od tada  Smile ....

Zamrzio sam i slovo A .
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 17:10:03 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.