Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Почела хапшења националиста у Србији  (Pročitano 38767 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
   Današnji "Blic" već "otkriva" - "Obraz" blizak DSS-u,a "1389-ka" SNS-u...  Smile 
Znao sam ja da iza svih rušiteljskih organizacija kod nas i u svetu leži Voja Koštunica    Smile (čujem,sad´sprema i atentat na lažnog afro-amerikanca Obamu  Smile,te pravi dijaboličnu strategiju iskorenjivanja homoseksualizma u nas dizanjem cene vazelina 100x i natapanjem onih lezbejskih liz-celofančića zasićenim rastvorom bajatog naftalina   Smile)...
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Obraz“ blizak DSS, a „1389“ naprednjacima
Autor: Ž. Jevtić | Foto:M.Jošida | 26.09.2009. - 08:03

Ekstremističke organizacije u Srbiji nisu samo ideološki istomišljenici sa pojedinim političkim partijama. Prema saznanjima „Blica”, „Obraz” ima tesne veze sa Demokratskom strankom Srbije, a „Pokret 1389” sa Srpskom naprednom strankom. Prema izvoru bliskom bezbednosnim strukturama, „1389” je podeljen na dva krila. Na cepanje pokreta uticao je isti proces u SRS, ali se krilo koje je ostalo naklonjeno radikalima više deluje kao nezavisno.

Juče nije bilo moguće dobiti preciznu informaciju kako se veza ekstremista i ovih političkih stranaka ostvaruje i da li se odvija na relaciji - glavni ljudi ekstremističkih pokreta sa određenim pojedincima iz stranaka. Osim ideološke bliskosti, ova saradnja trenutno ima za cilj stvaranje nestabilnosti u državi i slanje loše slike o Srbiji u svetu i poruke da trenutna vlast nije u stanju da se suoči sa problemima. Međutim, ove političke stranke šalju i jasnu poruku da oni kontrolišu „patriote” koji u svakom trenutku mogu da nanesu štetu.
Andreja Mladenović, portparol DSS, nije se juče javljao na naše učestale pozive. Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, međutim, na pitanje da li su članovi „Obraza” i „1389” patriote ili ekstremisti, kaže: „Nisam razmišljao o tome.”

- Ali, za razliku od drugih, ja sam protiv zabrane. Ako neko vrši nasilje, policija treba da reaguje, ali ako sada zabrane ove organizacije, onda će i svakog ko im se ne bude sviđao. Zašto nisu zabranili neke druge organizacije? Zašto nisu podignute krivične prijave protiv ljudi koji su krali platna, slike… Nemamo ništa zajedničko s tim organizacijama, ali ne smatramo da je rešenje zabrana - ističe Vučić.
Na konstataciju da je često viđan u blizini članova ekstremnih organizacija, primera radi, kada su u Bulevaru Zorana Đinđića lepljeni plakati sa imenom haškog begunca Ratka Mladića, Vučić kaže: „Ja sam došao lično jer su oni bili uhapšeni, a tražio sam da onaj koji nije vršio nasilje ne može biti uhapšen.”

Da li ste bliski sa pokretom „1389”, bilo je jedno od pitanja za zamenika predsednika SNS.
- Ne znam šta znači biti blizak. Nikada ni s kim od njih nisam prijateljevao - tvrdi Vučić.
Prema saznanjima „Blica”, razmatra se mogućnost da se zabrani još nekoliko ekstremnih organizacija i trenutno se radi na prikupljanju dokaza koji bi bili dovoljan osnov za donošenje ovakve odluke. Ustavnom sudu juče je republički javni tužilac Slobodan Radovanović uputio predlog za zabranu „Obraza” i „Pokreta 1389” zbog delovanja koje je usmereno na nasilno rušenje ustavnog poretka, kršenje zajamčenih manjinskih i ljudskih prava i izazivanje rasne, nacionalne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Tomo Zorić, portparol tužilaštva, rekao je da se predlog zasniva na činjenici da, uprkos proklamovanoj toleranciji u društvu, izjave i radnje koje preduzimaju članovi udruženja „Obraz” i „1389” predstavljaju sistematsko i konsekventno ugrožavanje slobode opredeljenja ljudi po raznim osnovama i poziv na uspostavljanje totalitarnog umesto demokratskog društva.

Bosa Nenadić, predsednica Ustavnog suda Srbije, rekla je juče da bi ovaj sud već na sednici 1. oktobra mogao da formira predmet i odredi sudije izvestioca i obrađivača.
- Obrađivač predmeta i sudija izvestilac odmah po formiranju predmeta mogu preduzeti određene procesne radnje. Odluka o tome da li će predmet biti rađen po hitnom postupku, zavisi od sudije izvestioca - rekla je Bosa Nenadić.
Ona je istakla da zabrana delovanja neke organizacije predstavlja značajno ograničavanje slobode udruživanja i da se to može učiniti samo na osnovu Ustavom jasno definisanih razloga.
Međutim, pokrenuto je pitanje i odgovornosti državnih činovnika, organizatora skupa po nazivom „Kosovo je Srbija”, a kada je zapaljena Ambasada SAD, poginuo je mladić, a prodavnice u centru Beograda opljačkane. Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde, smatra da „za državu niko ne bi trebalo da bude izuzetak”.

Oglasila se i Liga socijaldemokrata Vojvodine i pozdravila odluku tužilaštva da zatraži zabranu pokreta „Obraz” i „Pokreta 1389”, navodeći da moraju biti zabranjene sve organizacije koje pozivaju na linč, ubijanje svojih neistomišljenika, kao i da se moraju otkriti njihovi finansijeri i politički mentori.

Pištolj u stanu portparola „1389”
Policija je juče pretresla stan Miloša Vacića, portparola „Pokreta 1389” koji je osuđen na 30 dana zatvora i pronašla pištolj marke CZ sa pet metaka, praćke za gađanje kamenjem, vojnički pancir i više maski fantomki. Pretres je izvršen u ukupno četiri stana pripadnika ekstremnih organizacija i pronađena je značajna količina raznih spiskova, dokumenata, diskova.

„Blic” otkriva šta stoji u zahtevu tužilaštva Ustavnom sudu Srbije
Radovanović: Zalažu se za totalitarni sistem

U zahtevu za zabranu Otačastvenog pokreta „Obraz” i „Srpskog narodnog pokreta 1389” srpskog tužilaštva navodi se da su pripadnici ovih organizacija, pridržavajući se statuta, izazvali brojne incidente u kojima su povređena Ustavom garantovana ljudska prava.

Za „Obraz” se navodi da neki delovi njihovog statuta predstavljaju diskriminaciju prema građanima Srbije koji nisu pravoslavci ili su ateisti, i sadrže mržnju prema različitim grupama, za koje se oni navode da su „srpski neprijatelji”. U zahtevu se konstatuje da se na sajtu „Obraza” iznosi da se kao deo zalaganja za njihove stavove podrazumeva i nasilje. Citiraju se i homofobične i preteće izjave Milana Obradovića, pripadnika „Obraza”, i Miše Vacića, člana „1389”. U zahtevu koji je potpisao glavni tužilac Srbije Slobodan Radovanović navodi se i da se obe organizacije zalažu za uspostavljanje totalitarnog režima umesto demokratije i da su njihovi članovi učestvovali u brojnim nasilnim incidentima.

Incidenti koje pominje tužilac

22. 5. 2007. Članovi „1389” u Bulevaru dr Zorana Đinđića lepili natpise „Bulevar Ratka Mladića”
10. 7. 2005. Članovi „1389” uzvikivali „Nož, žica Srebrenica” i bacili dimnu bombu na učesnike skupa „Žena u crnom”
17. 5. 2008. Članovi „Obraza” sa obeležjima patrolirali centrom Beograda povodom najave „Ulične konferencije” LGBT grupe
19. 9. 2008. Tokom održavanja „Beograd Kvir festivala” u klubu „Reks” članovi „Obraza” i „1389” fizički napali učesnike. Teže su povredili državljana SAD Ernesta S., a lakše Biljanu R. i Veru K.
8. 1. 2009. Članovi „Obraza” sa navijačima FK Crvena zvezda ometali vernike „Hristove pentokostne crkve Sveta trojica” u podeli božićnih paketića. Uzvikivali su preteće parole, a protiv Milana Obradovića poveden je prekršajni postupak
17. 2. 2009. članovi „Obraza” i „1389” zajedno sa navijačkom grupom „Firma” izazvali eksplozije ispred gradske kuće u Novom Sadu i sedišta LDP
11. 7. 2009. Na beogradskom Trgu Republike članovi „Obraza” i „1389” pojavili se na skupu „Žena u crnom” povodom obeležavanja godišnjice stradanja muslimana u Srebrnici.
20. 9. 2009. Članovi „1389” okupili se na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, iako je okupljanje bilo zabranjeno

V. Z. Cvijić

Izvor: Blic

---------------------------------------------------------

Ovako to rade profesionalci, korak 1, medijska priprema za zabranu stranaka.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
   Fi-faj-fo-fum,ovde miriše na diktaturu !!! Stoka slugeranjska se žešće unervozila !
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia E
Nadjeno oruzje u stanu clana 1389 pa sta? i sada ce dobiti po zakonu o zabrani drzanja i nosenja oruzja bez dozvole najmanje 2 godine zatvora!

Kako to iz Cecine kuce iznesose sanduke oruzja i bombi za koje one nije znala da je u kuci, pa nadjose aci lukasu par pistolja bez dozvole i nikom nista, pa cedomir jovanovic i njegova naoruzana svita ja mislim da je bilo najmanje par zausatvljanja njegovih ljudi zbog nosenja oruizja bez dozvole i nikom nista!

I sad ja trebam da pozdravim odluku ove drzave po kojoj jednima preti robija od 2-3 godine a drugima ne fali ni dlaka sa glave zbog istog krsenja zakona! Sta to govori da zakon nije dobar jer ima rupa ili da je trula drzava sudstvo, pravosudni sistem ili neki "n" faktor!?

Sta vise ceo ovaj proces je daleko poznat scenario 90-ih godina u jednom od mojih predjasnih postova od pre nekoliko dana ovo sam i predvideo, sledece je da je istragom utvrdjeno spremanje atentata na nekog zvanicnika to je oproban recept iz kuhinje SPS-a setite se afere "Pauk"! Sledeci korak ove vlasti je sistematsko unistavanje svih onih koji misle i nastupaju van kursa dvojca tadic-dacic pa tako u narednom periodu ocekujte hapsenja svih onih koji nos emajice obraz i pokret 1389, (poznac scenario sa otporom), na televiziji sve cesce cujemo postavljanje pitanja ko su mentori i finansijeri tih klero fasistickih organizacija koje apsolutno nemaju nikakve veze sa klero fasizmom i fasizmom(opet asocira na otpor i seseljeva poredjenja sa "crnokosuljasima"!), onda ce se razracunavati tako sto ce ove mladice iz obraza i 1389 prilepiti uz neku politicku stranku vec osecam kako ce to biti SNS, DSS i naravno SRS, isto onako kao sto je sloba prilepio otpor uz nato placenike, belosvetske hulje i izdajnije Srpskog naroda!

Ivica Dacic nije ni malo naivan politicar ni manipulant ucinice sve da ostane na vlasti sa svojim vlasnikom tadicem i u toj borbi nece zaliti da upotrebi unapred isrobana sredstva, pogledajte samo imamo zakon o informisanju gde se direktno vlast jednom ministra obrusuje na jedan list ali tu su se zajebali koliko sutra taj zakon ce biti uperen protiv svih koji kazu rec-dve protiv tadica i dacica, imamo zabranu okupljanja i protesta sto podseca na rane 90-e imamo izmisljene krize afere oko prava za homoseksualce vecita tenzija sa hrvatima muslimanima i siptarima dok se za svo to vreme odvija pljacka otimanje unistavanje svega onog sto je preostalo u Srbiji i presipanje novca iz drzavne kase u privatne dzepove istoonako kako je SPS radio 90-ih godina!

Kao sto vidite po starom dobrom obicaju istorija u Srbiji se ponavlja periodicno, ali posto se sledece godine navrsava 10 godina od nastavka vladavine upokojenog Slobodana tako ce i reprize 6 oktobra sigurno biti, namerno sam istakao 6i oktobar!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Oliver Antic - JUL -> SRS -> SNS

Moralna gromada....zar ne?
Твој омиљени  Smile А да није можда проблем у њима а не у њему.Па и ја сам био у СПО-у,ДС али и у Отпору па сад све то пљујем..Сваки човек има право да се покаје и призна своју грешку.

Au ala si ti poskakivao a stigao do Obraza  Smile Jesi to sve ideoloski ili i onda kad i sad pokusavas da napravis karijeru u politici  Smile

Svaki covek ima pravo na gresku i to ne moze niko da ospori, ali svaki covek moze i da podigne rucnu. Ova cinjenica mi samo govori da se ti rukovodis impulsom i deluje da ne promisljas usta se upustas vec sve radis na brzinu i nepromisljeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Ajde lagano odsetaj sa dela foruma koji nije namenjen tebi ni u kom slucaju.

Ja sam apsolutno protiv svih ovih pojava, sto mozes videti po masi kojih komentara, ali mi sigurno ti zajedno sa medijima iz druge drzave neces soliti pamet o toleranciji.

Jel kod vas bilo pokusaja odrazavanja takve parade? Pa da se organizuje srpska parada, bilo bi gore nego ovde ova gay. Jel su vam navijaci neke dobrice? Vehabije nisu ekstremisti? Vlast radi nesto da ih spreci u delovanju? Ne postoje ekstremisticke organizacije? Drzava vam je funkcionalna pa se za razliku od Mladica zlocinci ne kriju vec greju fotelje po raznim drzavnim i lokalnim institucijama?

Ajde idi gledaj u sunce... i u svoje dvoriste, koje kakvo god da je nase, mnogo je od vaseg cistije. Pa kada tamo sve pocistis, onda dodji da mrsis ovde a ja ti ni rec necu reci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Ajde lagano odsetaj sa dela foruma koji nije namenjen tebi ni u kom slucaju.

Ja sam apsolutno protiv svih ovih pojava, sto mozes videti po masi kojih komentara, ali mi sigurno ti zajedno sa medijima iz druge drzave neces soliti pamet o toleranciji.

Jel kod vas bilo pokusaja odrazavanja takve parade? Pa da se organizuje srpska parada, bilo bi gore nego ovde ova gay. Jel su vam navijaci neke dobrice? Vehabije nisu ekstremisti? Vlast radi nesto da ih spreci u delovanju? Ne postoje ekstremisticke organizacije? Drzava vam je funkcionalna pa se za razliku od Mladica zlocinci ne kriju vec greju fotelje po raznim drzavnim i lokalnim institucijama?

Ajde idi gledaj u sunce... i u svoje dvoriste, koje kakvo god da je nase, mnogo je od vaseg cistije. Pa kada tamo sve pocistis, onda dodji da mrsis ovde a ja ti ni rec necu reci  Smile

to je novinski clanak preuzet sa srpskog sajta Wink
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Posto srpski ne govori... da probamo sa: "Move on!"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
to je novinski clanak preuzet sa srpskog sajta Wink

Jos bolje, samo si ti zalutao u tom slucaju. Osim ako ti drzava nije Srbija, kao sto rekoh - produzi - ocisti prljavstinu u svojoj avliji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Порука активистима и симпатизерима

Браћо и сестре,

догађа се управо оно за шта смо се спремали четири године: про-европски режим је кренуо да гуши и прогања све своје противнике. Први на удару су независни медији и родољубиве организације. Диктатура улази у своју последњу фазу.

На последњој седници Управног одбора донетe су следеће одлуке:

Због жестоких напада режимских служби на активисте СНП 1389 онемогућено је редовно функционисање, и из тог разлога Покрет прелази на режим рада у потпуној диктатури:

Сви локални одбори и активисти нек престану да користе редовне канале комуникације. Сваки локални одбор нека делује посебно држећи се принципа рада СНП 1389. И даље се држати принципа апсолутног ненасиља. У складу са могућностима: организовати антирежимске акције по узору на досадашње, водити активну маркентиншку кампању против диктатора Бориса Тадића и његових сарадника, организовати јавне скупове, перформансе и слично. Као и до сада, служити се искључиво расположивим пропагандним материјалом и јавним иступима. Уколико дође до репресивне забране Покрета и уколико постане немогуће радити под именом 1389, сваки локални одбор да одабере нови назив и да настави рад као потпуно нова организација али уз исте принципе рада.

Сви грађани који желе да се придруже борби против диктатуре могу слободно оформити одборе 1389 у својим срединама али само држећи се идеологије и принципа рада 1389. Све акције морају бити апсолутно ненасилне.
До даљњег бавити се само антирежимском кампањом.
Обезбедити, на територији свог деловања, логистичку подршку свим припадницима који су принуђени да беже пред незаконитим прогоном режима.

Управни одбор на даље ће функционисати само као Информативна служба која има за циљ да анулира клевете које се шире против Покрета и да обезбеди правну помоћ ухапшеним активистима и њиховим породицама. Управни одбор ће обављати овај посао док год се његови чланови буду налазили на слободи. У случају да и то постане немогуће, информативни рад ће преузети активисти у дијаспори.

Наставити са оснивањем организације у Републици Српској и њеном регистрацијом.

Ово је до даљњег последња одлука и обавештење УО 1389. Док буде могуће на сајту www.snp1389.rs ћемо постављати само саопштења Покрета и интервјуе.

Ово су најтежи тренутци за Србију и наша је дужност да јој помогнемо.
Кад ако не сад, ко ако не ми!

Слобода за 1389, забрана диктатури!

Нек вас Бог чува

За УО СНП 1389,

Марко Банић
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.