Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Почела хапшења националиста у Србији  (Pročitano 38770 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Vukadinovic i Antonic mu nisu ozbiljni , nije naveo ni jedan tekst s kojim se ne slaže a neozbiljni su mu , baš me zanima ko su mu onda ozbiljni ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
svuda postoji neka normalna sredina, ljudi neoptereceni glupostima koji zive svoj zivot...

a taj zivot se sastoji od ispijanja (ovde ubaci omiljeni alkoholni/bezalkoholni napitak) i gledanja VB ... Smile oni koji misle da su inteligentniji gledaju South Park ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Vukadinovic i Antonic mu nisu ozbiljni , nije naveo ni jedan tekst s kojim se ne slaže a neozbiljni su mu , baš me zanima ko su mu onda ozbiljni ...

Sta da navodim tekst, pricao sam sa ljudima u vise navrata, cuo njihove stavove i sasvim mi je dovoljno. Njihova spisanija su plod njihovim stavova. Gresis ako mislis da nisam citao vec komentarisem reda radi, evo mi ih kuci dve knjige iz izdanja NSPM koje sam od njih i dobio, jedna je "Vojvodjansko pitanje" a druga "Svet posle 11. septembra". Ja sam procitao dosta stvari ljudi sa kojima se ne slazem, kako bih inace mogao da cenim njihov rad?

@BF, tebe poodavno ne dozivljavam ni trunku kao ozbiljnog sagovornika, sam sebe diskvalifikujes tvojim naci stavovima. Uzivaj ti u svom malom netolerantnom svetu a ostavi ozbiljne stvari ozbiljnim ljudima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Снимци руше пресуду!    

Адвокат Мише Вацића Иван Младеновић данас је уложио жалбу на одлуку којом је портпарол Српског народног покрета 1389 осуђен на 30 дана затвора и одмах послат на служење казне.

Српски народни покрет 1389 обавештава јавност да је Вацић осуђен на основу лажног сведочења инспектора Одељења за јавни ред и мир Благојевић Радета и вишег инспектора ПС Стари Град Ивковић Ивице који су изјавили да се Вацић са припадницима СНП 1389 налазио на Платоу до 9.40 иако смо Плато напустили око 8.30 по предходном договору са полицијом, Двојица полицајаца су лагали и како је Вацић био организатор скупа иако је други активиста СНП 1389 пријавило скуп а сам Вацић је дошао на Плато у 8.25 и на њему се задржао мање од 5 минута.

Као доказ да Благојевић и Ивковић лажу, уз жалбу су предати и снимци новинских агенције и телевизија као и снимак који су направили чланови СНП 1389 на коме се види тренутак када одлазимо са Платоа као и долазак испред Цркве светог Саве на литургију у 9 сати. Као сведоци предложени су и новинари неколико медија који су заједно са припадницима 1389 напустили Плато у 8.30. часова.

На сајту Покрета www.snp1389.rs постављена је копија пресуде у којој се види да Благојевић и Ивковић сведоче да је Вацић био на Платоу до 9.40. 

Српски народни покрет 1389 очекује да судско решење Вацићу, на основу доказа и изјава сведока, буде поништено а он ослобођен.

Срамота је што пресода још писана и на латиници  Smile

http://i82.servimg.com/u/f82/11/92/64/45/113.jpg

http://i82.servimg.com/u/f82/11/92/64/45/212.jpg

http://i82.servimg.com/u/f82/11/92/64/45/312.jpg

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Снимци руше пресуду!    

Адвокат Мише Вацића Иван Младеновић данас је уложио жалбу на одлуку којом је портпарол Српског народног покрета 1389 осуђен на 30 дана затвора и одмах послат на служење казне.

Српски народни покрет 1389 обавештава јавност да је Вацић осуђен на основу лажног сведочења инспектора Одељења за јавни ред и мир Благојевић Радета и вишег инспектора ПС Стари Град Ивковић Ивице који су изјавили да се Вацић са припадницима СНП 1389 налазио на Платоу до 9.40 иако смо Плато напустили око 8.30 по предходном договору са полицијом, Двојица полицајаца су лагали и како је Вацић био организатор скупа иако је други активиста СНП 1389 пријавило скуп а сам Вацић је дошао на Плато у 8.25 и на њему се задржао мање од 5 минута.

Као доказ да Благојевић и Ивковић лажу, уз жалбу су предати и снимци новинских агенције и телевизија као и снимак који су направили чланови СНП 1389 на коме се види тренутак када одлазимо са Платоа као и долазак испред Цркве светог Саве на литургију у 9 сати. Као сведоци предложени су и новинари неколико медија који су заједно са припадницима 1389 напустили Плато у 8.30. часова.

На сајту Покрета www.snp1389.rs постављена је копија пресуде у којој се види да Благојевић и Ивковић сведоче да је Вацић био на Платоу до 9.40. 

Српски народни покрет 1389 очекује да судско решење Вацићу, на основу доказа и изјава сведока, буде поништено а он ослобођен.

Срамота је што пресода још писана и на латиници  Smile

http://i82.servimg.com/u/f82/11/92/64/45/113.jpg

http://i82.servimg.com/u/f82/11/92/64/45/212.jpg

http://i82.servimg.com/u/f82/11/92/64/45/312.jpg

Sta da ti kazem zbog Pape-SorosaTM nemoze vise posteni naciJonalista ni
karijeru da napravi da zivi na slobodi.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Coolrunner ne reče ti meni ko je ozbiljan analitičar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
@system_V_r4
Ti mislis da se mi ovim bavimo kao sto su to radili ljudi u otporu?Debelo gresis sinaka
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@system_V_r4
Ti mislis da se mi ovim bavimo kao sto su to radili ljudi u otporu?Debelo gresis sinaka

Naravno da ne, dobar deo vas to radi zbog para.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Coolrunner ne reče ti meni ko je ozbiljan analitičar  Smile

Da li je moguce da nisi razumeo da ja ne cenim preterano tudja misljenja i analize? Kod nas ne postoji dobar analiticar makar to bili sa jedne strane Vukadinovic i Antonic koji su blizi konzervativnoj ideologiji, niti Dusan Pavlovic koji je nablizi liberalnoj ili Slavisa Orlovic koji naginje demokratama. A zasto kazem da ne postoji dobar? Ne zato sto nemaju potencijal vec zato sto bi svi pobrojani (a i drugi medijski eksponirani) bili u stanju da daju analize i elaboracije pocevsi od politickog stanja u zemlji, preko medjunarodne politike pa sve do pitanja zasto ponekad kokoska snese mucak... jednostavno se ljudi petljaju u sve sfere ne bi li bili vidjeni i ne bi li zaradili, a cinjenica je da niko ne moze da zna sve i kada bi se odlucili za odredjena polja i istih drzali, mogli bi da govorimo o ozbiljnom radu i analizi.

Ako cemo pravo, meni su uhu najdrazi Vladeta Jerotic, Zarko Trebjesanin i slicni. Iako se ne bave direktno politikom vec pre psihologijom, cinjenica je da su njihove analize naseg drustva mnogo kvalitetnije i sadrzajnije. Ipak je analiza drustva mnogo vrednija od predvidjanja ko ce sa kim u koaliciju i sta bi bilo kad bi bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
@system_V_r4

Naravno da ne, dobar deo vas to radi zbog para.
Opet brkas pojmove...Da svi smo se mi nafatirali para kao sto to rade zene u Crnom.Ajde  brate nemoj da pricas napamet neke stvari...Pa da smo mi tako jaki kao sto neki misle mi bi vladali Para busi gde burgija nece a mi posto nemamo para da busimo mi moramo da se snalazimo.Ono sto mi imamo jeste ljubav prema ovoj zemlji i to nam daje snage da posle svega ovoga izadjemo jos jaci
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.