Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pobednici na Evropviziji 2006 - bruka ili prava stvar  (Pročitano 21678 puta)
Ucesnik diskusija

Metal will rise again !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neka neko stavi pobednicku pesmu
 Smile

gde da je stavimo? Smile

Ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
OS
UNIX
Browser
Opera 8.54
I Rusi i Bosanci su imali zanimljive pesme i nastupe ali vreme je za neku promenu na Eurosongu...
Eto moja keva kaze da joj se jako svidja pesma samo sto se prepala kad ih je videla Smiley
Ostavili su dobar utisak medju ljudima [za razliku od one sa Islanda]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@costa

Zasto mislis da je sve sto peva , a ne lici na kurvu , pedera ili camugu satanisticko ?

Ima metal bendova u cijim spotovima mozes videti coveka kako se krsti , pesama koje pevaju o podvizima kakvi su cinjeni za covecanstvo uz alluziju na hristovu misiju ( nightwish , carpenter )

Ili nas kraljevski apartman koji peva o srpskim vitezovima uz reci "neka nas bog sacuva"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K508i
Neka neko stavi pobednicku pesmu
 Smile
gde da je stavimo? Smile

Ovde  Smile

Ne moras da lupas glavom o zid. Evo ti nastup. http://www.youtube.com/watch?v=9LgJYCK-6hE

« Poslednja izmena: 21. Maj 2006, 15:01:54 od sanja_fi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ja imam njihov live nastup na evroviziji ali jbg imam 56k modem ne mogu da uploadujem Smile Smile( ako najdem neki nacin .
Inace snimao sam od sat tv tako da je 80mb ali slika , zvuk savrseni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Osterliz

i ti potpaljujes takodje aj malo spusti loptu!!!

nisu ovo teme za prepiranje nego za normalne komentare i utiske!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K508i
http://www.youtube.com/watch?v=1EFFMCuALyU

Lordi - Eurovision Winners Reprise Performance Hard Rock Hallelujah - 20.05.06 + Backstage Footage + UK Commentary (Terry Wogan)

Haha sjajni komentari. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
@costa

Zasto mislis da je sve sto peva , a ne lici na kurvu , pedera ili camugu satanisticko ?

Ima metal bendova u cijim spotovima mozes videti coveka kako se krsti , pesama koje pevaju o podvizima kakvi su cinjeni za covecanstvo uz alluziju na hristovu misiju ( nightwish , carpenter )

Ili nas kraljevski apartman koji peva o srpskim vitezovima uz reci "neka nas bog sacuva"

Da bi bio dobar hrisacnin nije ti potrebna nikakva muzika, a posebno metal. Hriscanstvo nije samo formalnost koja ide uz zivot kao hobi. Hriscanstvo je zivot, gde ti je svaki delic zivota prozet Hristom. Po meni metal muzika je nova kultura, nova religija. Ne moze mi neko reci da voli metal muziku, a da suzdrzava svoje strasti! Ne moze mi neko reci i da voli metal muziku, a da je smiren kao covek. Ne mora biti satanista nuzno ko je metalac, ali nije ni pcelica maja. Ne mozes slusati metal muziku, i u isti dan imati smirene misli da pristupis moltivi Bogu skrusena srca. Ja jos u zivotu nisam sreo iskrenog vernika, molitvenika koji voli metal muziku. Najdalje sto sam video da je neko vernik, da slusa domaci rock poput Galije, Crvene Jabuke, Dugmeta....Dakle mozes imati dvolican zivot, metalohrisacnski, ali ili si metalac, ili hriscanin, ovo drugo je samo etiketa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prosimpsonovski orijentisana

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung x700
Costa, otvori lepo temu na religiji, pa ces da vidis ko kako misli, ovde nije mesto da se o takvim stvarima govori, samo rizikujes da nam zakljucaju temu.... Smile
IP sačuvana
social share
I Am-oK, if I Am-oK, you see...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
OS
UNIX
Browser
Opera 8.54
@costa

Sad ja treba da se odreknem Boga da bih , po tebi , samo slusao metal muziku?Ili da ne slusam metal da bi me neko smatrao vernikom? Come on...  Smile

Aj necemo u offtopic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.