Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 12:15:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pobeda desnice u Francuskoj  (Pročitano 27798 puta)
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
dobar je sarkozi
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Samo desno u svakom smislu,napokon i Francuzi da se bude,ako zakasne mogli bi da klanjaju u Parizu 4-5 puta dnevno! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Sesilija Sarkozi: Zašto je propao brak s Nikolom
Autor: Tanjug | 19.10.2007 - 11:16

Sesilija Sarkozi, sada već bivša supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija, izjavila je danas da je njen brak propao zato što su ona i njen muž potpuno različite ličnosti - on obožava da uvek bude u centru pažnje, a ona više voli život u miru.

"Meni javni život uopšte ne odgovara, ja volim da budem u senci. Ja sam neko ko voli mir i tišinu", izjavila je Sesilija Sarkozi regionalnom dnevniku Alzasa i Lorene, "Est repibliken".
"Nikola je", dodala je, "kao violinista kome je neko odjednom dao u ruke Stradivarijusa i sad uživa da na njoj pokaže svoje umeće". "Sve smo pokušali, ali ništa nije vredelo. Tako se nije više moglo", objasnila je ona razloge kraja svoje 11-godišnje bračne veze s predsednikom Francuske.
Jelisejska palata juče je zvanično potvrdila da su se šef francuske države Nikola Sarkozi i njegova supruga Sesilija razveli.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Najgori predsjednik u istoriji Francuske. Izabran je jedino zahvaljujuci svom tvrdom stavu prema imigrantima i prici o protjerivanju i otezanom ulasku istih...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Ispovest Sesilije Sarkozi
„Zaljubila sam se u drugoga“

Autor: CDC/GB | 20.10.2007 - 06:15

Supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija Sesilija priznala je javno da se 2005. zaljubila u drugog muškarca i napustila Sarkozija, kao i da mu se kasnije vratila u nameri da „pokuša da obnovi njihov brak“.

Sarkozijeva je rekla da su ona i njen suprug „pokušali sve“ kako bi izbegli razvod, ali su ustanovili da ne mogu više da žive zajedno.
„Ono što se desilo meni, desilo se milionima ljudi: jednoga dana jednostavno otkrijete da nemate svoje mesto u braku... da on više ne funkcioniše“, izjavila je u intervjuu koji je juče objavio list „Est republiken“ dan nakon što je saopšteno da se bračni par Sarkozi odlučio na sporazumni razvod.
Sesilija Sarkozi je rekla da nije stvorena da bude žena predsednika. „Imala sam muža koji je bio javna ličnost, oduvek sam to znala, 20 godina sam bila uz njega... Ali to nije za mene. Nije više za mene“, rekla je ona, opisavši Sarkozija kao „izuzetnog šefa države“.

Gadafi miri supružnike
Moamer Gadafi, libijski lider izrazio je juče žaljenje zbog razvoda Sarkozijevih i naveo da su mu njih dvoje prijatelji i da bi rado pokušao da među njima „izgladi stvari“ kad bi mu se za to pružila prilika. Sesilija Sarkozi je posetila Libiju u julu kada je pregovarala s Gadafijem, u uspešnoj misiji oslobađanja pet bugarskih medicinskih sestara.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Moamer Gadafi, libijski lider izrazio je juče žaljenje zbog razvoda Sarkozijevih i naveo da su mu njih dvoje prijatelji i da bi rado pokušao da među njima „izgladi stvari“ kad bi mu se za to pružila prilika. Sesilija Sarkozi je posetila Libiju u julu kada je pregovarala s Gadafijem, u uspešnoj misiji oslobađanja pet bugarskih medicinskih sestara.

Da nije Gadafi?  Smile Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 14:58:07 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120

Da nije Gadafi? Smile Smile Smile Smile

he he, izvrsice onda atentat na nju kao na dajanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Sarkozi prekinuo intervju zbog pitanja o bivšoj ženi
Autor: Blic online | 29.10.2007 - 10:13

Francuski predsednik Nikola Sarkozi, prekinuo je intervju za televizijsku kuću CBS iznerviran pitanjem o njegovoj bivšoj supruzi Sesiliji, prenosi AFP. 

Naime, prilikom intervjua za emisiju "60 minuta" televizijske kuće CBS, Sarkozi, koji inače važi za velikog prijatelja SAD, najpre nije krio nervozu što je njegov pres sekretar uopšte zakazao razgovor, a zatim se vidno uznemirio na pitanje o svojoj bivšoj supruzi.

"Da sam imao nešto da kažem o Sesiliji, to sigurno ne bih učinio ovde", odbrusio je francuski predsednik iznenađenom novinaru, odgurnuo mikrofon, ustao i otišao.

Sarkozijev kabinet je inače još 18. oktobra objavio da se predsednik razveo, a Nikola Sarkozi je u međuvremenu već postao poznat po vrlo nervoznim reakcijama na pitanja o svom privatnom životu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
Nikola Sarkozi iznenada zaprosio novu devojku
Karla Bruni buduća prva dama Francuske

Autor: L. Joksimović - I. Bajrić | 19.12.2007 - 06:00

Nova „snaja“ uskoro će ući u Jelisejsku palatu - francuski predsednik Nikola Sarkozi nije gubio vreme posle razvoda sa bivšom ženom Sesilijom i već je zaprosio svoju novu devojku, bivšu manekenku Karlu Bruni. Informaciju je obelodanila njena majka Marija Bruni, koja je istakla da je srećna zbog svoje ćerke, danas pop pevačice, koja „blista od ljubavi.“

Cela Francuska, kao i Italija, pitaju se kako je Sarkozi uspeo da zavede Karlu. Po rečima njenih prijatelja, izgleda da je ona zavela njega. Njena prijateljica priča kako je Karla izjavila:
 „Više volim da na mene gledaju kao na lovca, a ne kao na plen. Nisam navikla da mi prilaze, uvek ja preuzimam inicijativu.“ Upravo je to osobina koju Sarkozi traži kod žene, budući da je na drugim poljima navikao da vodi igru i dominira. To je voleo i kod bivše supruge Sesilije.
Sada, kada je Karla postala „zvanična“ verenica predsednika i dok prijateljice bivše manekenke i pevačice potvrđuju da je „radosna zbog javne ljubavi“, govorka se o potezima Brunijeve, koji se čine detaljno isplaniranim. Nije isključeno da bi Karla mogla pratiti francuskog predsednika tokom njegove posete Rimu, koja je predviđena za naredne dane, piše „Figaro“.
Neki listovi spekulišu da je Sarkozi odlučio da obelodani svoju vezu u baš u vreme posete Moamera el Gadafija, libijskog lidera, kako bi bacio senku na njegovu šetnju Parizom.
Pedesetdvogodišnji predsednik iza sebe ima dva braka. Prvi put se oženio 1982. s Mari Dominik Kilioli, a 1996. stupa u brak s bivšom manekenkom Sesilijom Cigane Albenic. Njihov nedavni razvod, nakon niza uspona i padova tokom 11 godina braka, našao se u žiži javnosti. Sarkozi je poneo titulu prvog predsednika Francuske koji se razveo tokom mandata, a Sesilija je istakla da joj je bilo dosta da „bude tretirana kao komad nameštaja“.
Francuzi su, inače, poznati kao veoma tolerantni kada je reč o privatnom životu njihovih predsednika. Poznati francuski zavodnik, bivši predsednik Fransoa Miteran, koji je na vlasti bio od 1981. do 1995, uspeo je da sakrije vezu s ljubavnicom An Penžo, kao i to da je s njom ima kćer Mazarin. Istina o njegovoj „drugoj porodici“ izbila je na videlo tek nakon njegove smrti. Pjer Turlije, Miteranov dugogodišnji telohranitelj i šofer, otkrio je da je Miteran bio toliko slab na žene da je često, tokom jedne večeri umeo da poseti i po tri različite dame, koje je opisivao kao „predjelo, glavno jelo i dezert“. On tvrdi da su u centru njegovog života uvek bile An i Mazarin Penžo, ali ne spominje njegovu jedinu zvaničnu suprugu Danijel.
I Žak Širak je obelodanio da je tokom svog života voleo mnogo žena, ali da mu nikada nije palo na pamet da napusti suprugu Bernadet.
„Žene nisam mrzeo. Bilo ih je mnogo u mom životu, a ja sam ih voleo diskretno“, rekao je Širak.
Za otkrivanje detalja o Širakovom privatnom životu odgovoran je takođe njegov nekadašnji šofer, koji je u svojoj knjizi predsednika opisao kao „velikog ljubavnika“, koji je neretko pravio raskalašne zabave na svojim imanjima izvan Pariza.
O ljubavima francuskih predsednika sigurno se može nadugo pisati. Ali, jedna od predsedničkih ljubavnih afera, koja će ostati zapamćena po neverovatnoj buri koju je izazvala, jeste ona u koju je bio uključen Bil Klinton, nekadašnji predsednik SAD. Mediji su 1998. obelodanili njegovu aferu s Monikom Levinski, pripravnicom u Beloj kući zbog čega je zamalo postao prvi američki predsednik smenjen zbog ljubavne afere. Klintonova supruga Hilari je, nakon što je predsednik priznao da joj nije bio veran, objavila da ostaje posvećena svom braku. A s obzirom na to koliko joj podrška ultrapopularnog Klintona znači u njenoj predsedničkoj kampanji, odluka da mu oprosti pokazala se praktičnom.

Putin i Buš verni
Vladimir Putin, ruski predsednik, i Džordž Buš, njegov američki kolega, važe za najvernije supruge, koji se mogu pohvaliti karijerama bez ljubavnih skandala. Putinov brak se u potpunosti skriva od javnosti. Njegova supruga Ljudmila odabrala je minimalno pojavljivanje u javnosti. I Bušova supruga Lora radije se drži u senci svoga supruga. Njih dvoje su u braku od 1977. i imaju dve ćerke bliznakinje. „Zaljubio sam se u prelepu, elegantnu ženu, koja je ujedno pametna i voljna da trpi moj karakter. Moram priznati da me je smekšala“, kaže Buš.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Francuski džentlmen
Sarkozi vodio taštu kod pape

Autor: cdc/ib | 22.12.2007 - 06:00

Nikola Sarkozi, francuski predsednik, nije prilikom posete Rimu bio sa svojom novom devojkom Karlom Bruni, ali novinarima nije promaklo da je na večeru sa papom Benediktom XVI pozvao Marizu Tedeski Bruni, Karlinu majku.

Da li je to pokušaj da pridobije srce svoje draga preko nove „tašte“? Sarkozi čeka Karlin odgovor na svoju prosidbu do Nove godine, pa mediji veruju da je ovo još jedan manevar francuskog predsednika da uveri Karlu u svoje ozbiljne namere.
Italijanski mediji pišu da je zbog Sarkozijevog pokušaja da u svoju pratnju u Vatikanu ubaci majku svoje verenice, kako bi je predstavio papi, izbio mali diplomatski skandal. Zbog strogog protokola u Vatikanu odmah je primećeno da je jedno ime dodato na spisak članova delegacije. U zvaničnu posetu mogu doći i rođaci predsednika države, kao i njegovi saradnici. Tako je Sarkozi, na primer, mogao sa sobom povesti svoju majku, ali je on pitao da li Mariza Bruni Tedeski, Karlina mama, može da se slika za uspomenu sa papom. Njegova molba, koja je iznenadila Vatikan, ljubazno je odbijena.
A Karla Bruni, bivši top model, u jučerašnjem intervjuu konačno je zvanično potvrdila svoju vezu sa Sarkozijem.
„Strašno smo zaljubljeni. To je jedna autentična priča. Ne krijemo se, ali se i ne pokazujemo“, kaže Karla.
Ona je rekla da nije pratila Sarkozija tokom njegove posete Rimu kako ga ne bi ometala i dovodila u nezgodan položaj.
„To nije dolazilo u obzir“, rekla je.
Italijanska štampa spekuliše da je ona imala žarku želju da s njim doputuje u Rim i navodi da su izvori bliski predsedniku izjavili da je trebalo da se nađe na zvaničnoj listi gostiju. Od nje se nije ni očekivalo da poseti Vatikan, ali se verovalo da će mu se pridružiti na večeri sa Romanom Prodijem, premijerom Italije, i Hozeom Luisom Rodrigesom Zapaterom, premijerom Španije.
Sada se već nagađa da li će Karla pratiti Sarkozija tokom njegove državničke posete Londonu, koja je planirana za mart iduće godine. Njihova veza traje manje od dva meseca, a njihovim susretima često prisustvuje i Karlina mama Mariza.
Karla Bruni nije pratila Sarkozija u Rim, jer predsednik nije mogao sebi da dozvoli privatni vikend u večnom gradu zbog iznenadnog puta u Avganistan, kažu u njegovoj partiji Unija za narodni pokret.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 12:15:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.