Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Po prvi put fotka Vojvode Djujica na javnom mestu u Beogradu  (Pročitano 31783 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Hrvatska=kolijevka antifašizma u okupiranoj Europi.

ovo moderator ne bi trebao da obrise jer ono sto cu sad napisati nije uvreda vec cinjenicno stanje...

daklem....2772...ti si debil

Hrvatska je uistinu kolijievka antifašizma u okupiranoj Europi(što tebi, logično, kao Srbinu silno smeta) . Prva je zemlja koja se u jeku brutalnog svjetskog rata odlučila rezolutno suprotstaviti krvoločnom režimu. 22. lipnja 1941. godine u šumi Brezovici kraj Siska osnovana je prva organizirana i oružana antifašistička postrojba u Drugom svjetskom ratu.

Jesu to isti oni koji su Hitlera docekivali sa cvecem? Smile

Nemoguće!
Hrvatski je narod, uvidjevši pogrešku stvaranja NDH (koja je ionako nastala kao odgovor na brutalnu velikosrpsku tiraniju nad Hrvatima u 1. Jugoslaviji), nakon samo 2 mjeseca njenog postojanja PRVI u okupiranoj Europi osnovao oružanu antifašističku postrojbu. Isprva je brojila 77 vitezova da bi kasnije narasla na 500 000 hrabrih hrvatskih boraca koji su uz malu pomoć antifašističkih botraca iz drugih zemalja junački srušili krvoločni fašističkonacistički režim.

A je l bilo i strelaca? Koliko su imali katapultova? Jesu li u vreme primirja organizovali viteske turnire?

U redu je, smiri živce. To se se samo tako kaže za ratnike koji su ostvarili veličantvenu pobjedu. Kad sam već kod pobjeda treba nadodati da je Hrvatska fascinantan fenomen, jedina zemlja na svijetu koja je 2 puta pobijedila u 2. svjetskom ratu: 1. pobjeda: osnivanje NDH, 2. pobjeda: shvaćanje pogreške osnivanja NDH, osnivanje prve oružane antifašističke postrojbe u Drugom svjetskom ratu te junačke hrvatske antifaštičke pobjede u 2. svjetskom ratu ostvarene oslobađanjem okupirane Europe od fašističkonacističko režima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Koje su ovo halucinacije jebote Smile
Na cemu si ti, leba ti?
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam glasnik istine u službi pravde. Moja je misija saopćiti oslobađajuću spoznaju svakom istine željnom uhu koje želi slušati. Čak i moje eventualno baniranje (koje nekolicina kriptopretendira) može jedino dovesti do toga da moja ideologija postane besmrtna. Onome tko je voljan otvoriti svoje srce i um, moji će postovi proširiti vidike i dovesti dotičnog na prag produhovljene, katarzom upotpunjene ekstaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
@RASMC
A i ti se vala raspravljaš s njim.
http://forum.burek.com/hrvatska-genocidna-tvorevina-t173468.html
http://forum.burek.com/sta-su-rekli-o-hrvatima-t368130.topicseen.html
Dovoljno.  Smile

"Хрват је тип изолираног острвљанина и типичног малограђанина,са малом историјом,ситном идејом о животу,са страхом од крупних идеала и великих потхвата;увек кавгаџија кафански више него мегданџија на бојишту;који се увек провлачио кроз живот погурено;увек бирајући између понизности према Аустрији да избегне мађарску,или сервилности према Мађарској пред тероризмом Аустрије..."

Јован Дучић

Bravo za Vojvodu Đujića!  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2009, 00:05:38 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ja sam glasnik istine u službi pravde. Moja je misija saopćiti oslobađajuću spoznaju svakom istine željnom uhu koje želi slušati. Čak i moje eventualno baniranje (koje nekolicina kriptopretendira) može jedino dovesti do toga da moja ideologija postane besmrtna. Onome tko je voljan otvoriti svoje srce i um, moji će postovi proširiti vidike i dovesti dotičnog na prag produhovljene, katarzom upotpunjene ekstaze.

Ja kriptopretendiram da je vreme da potrazis strucnu pomoc. Ovo je upuceno iskreno, od srca tvom istini zeljnom uhu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

kao sto vec rekoh...ti si debil...uopste ne vredjam Smile
potrazi ti pomoc...verovatno u hrvatskoj ima specijalizovanih ustanova koje se bave tvojom problematikom
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Nemoguće!
Hrvatski je narod, uvidjevši pogrešku stvaranja NDH (koja je ionako nastala kao odgovor na brutalnu velikosrpsku tiraniju nad Hrvatima u 1. Jugoslaviji), nakon samo 2 mjeseca njenog postojanja PRVI u okupiranoj Europi osnovao oružanu antifašističku postrojbu. Isprva je brojila 77 vitezova da bi kasnije narasla na 500 000 hrabrih hrvatskih boraca koji su uz malu pomoć antifašističkih botraca iz drugih zemalja junački srušili krvoločni fašističkonacistički režim.

jednom od ovih vitezova je slavni predak bio vitez okruglog stola,a drugom ne manje važnom vitezu čukunčukuin je bio poznati ubica zmajeva

Citat
kasnije narasla na 500 000 hrabrih hrvatskih boraca

evo junaka  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nemoguće!

jednom od ovih vitezova je slavni predak bio vitez okruglog stola,a drugom ne manje važnom vitezu čukunčukuin je bio poznati ubica zmajeva

Citat
kasnije narasla na 500 000 hrabrih hrvatskih boraca

evo junaka Smile

Ovaj youtube kvazidokumentarac (koji je vjerojatno prikazan na nekakvoj četnoviziji) je 1. pobjeda Hrvata u 2. svjetskom ratu; kasnije je hrvatski narod uvidjevši pogreššku (u koju ga je, na prijevaru uvela zla nacistička sila) oko NDH osnovao antifašistički pokret te se borio i na kraju ostvario kolosalnu bitku protiv fašizma, ostvarivši time, kao jedina zemlja svijeta 2. pobjedu u 2. svjetskom ratu. Sama ćinjenica da su Hrvati srušili vlastitu NDH kako bi sebi i drugima donijeli slobodu zorno pokazuje grandioznu pobjedu epskih raszmjera hrvatskog naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
Ovaj youtube kvazidokumentarac (koji je vjerojatno prikazan na nekakvoj četnoviziji) je 1. pobjeda Hrvata

Trazim ban zbog velicanja ustastva sto je zakonom zabranjeno... elem, to je saavim dobar osnov za brisanje svakog posta slicne sadrzine posto postoji jasna zakonska regulativa pa ne moze ni da usledi pitanje "zasto je obrisano, zasto sam banovan"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
uzmi neku kvalitetniju drogu vidiš šta ti rade ti čičkovi  Smile

i nemoj da serendaš o tvojoj bolesnoj naciji na ovoj temi,nego lepo otvori temu pa da tamo vidimo kakvi ste vi junaci bili

ćupane  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.