Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je na vas ostavilo najveći utisak tokom ovih mesec dana?
Vuvuzele
26.8%  (45)
Sudije
17.3%  (29)
Kvalitet fudbala
0.6%  (1)
Neki novi talenti
1.8%  (3)
Potezi i golovi
1.8%  (3)
Prva titula Španije
5.4%  (9)
Ceremonija otvaranja
0%  (0)
Organizacija
0.6%  (1)
Komentatori RTS-a
6%  (10)
Nešto drugo
1.8%  (3)
Džabulani
5.4%  (9)
Hobotnica Pol
17.9%  (30)
Larisa Riquelme ( . Y . )
14.9%  (25)
Ukupno glasova: 79
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Po čemu ćete pamtiti ovo Svetsko prvenstvo?  (Pročitano 14969 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Vuvuzelama, jebale ih one.. :S
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC Desire
 Smile
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
1. Вувузеле  Smile
2. Српски неуспјех.  Smile
3. Србија - Њемачка 1-0  Smile
4. Судије  Smile
5. Играо се не баш квалитетан фудбал.  Smile
6. Њемачка "оплодила" Енглеску и Аргентину.  Smile
7. Лариса Рикелме, јебале је сисе њезине.  Smile 
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 01:06:59 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
HTC Desire
Neki novi talenti, pre svega mislim na Milera i Marina iako nije dosta igrao potom Elija, Ayew...
Sudije koje su razočarale sve. Znači pod hitno da se uvode kompjuteri na teren.
Promenjen stil igre Nemačke.
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
За сада најгоре које сам гледао. Памтићу наш наступ и како нисмо имали среће да и са не баш сјајном игром прођемо групу. Памтићу фантастично издање Шваба. Памтићу јебене вувузеле и срамотно суђење за једно овакво такмичење. Памтићу да фудбала правог фактички није ни било, није било ниједног упечатљивог гола, није било ниједног потеза који би остао свима урезан у меморију, није било ниједног играча за ког би се могло рећи да је обележио првенство. Благи ужас. А чега је било? Антифудбала калкулисања симулирања ваљања досаде кукавичлука неправде ма свега само не допадљивог и храброг фудбала за уживање. Исерем се на данашњи фудбал, пропао скроз на скроз!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Najpre po tome sto sam se 3 meseca lozio ko budala da mozemo da odemo mnogo, mnogo daleko, a ispusili smo ga jako brzo, iskljucivo svojom krivicom.
Onda po najgoroj ekipi komentatora ikad iz bilo koje zemlje na bilo kom svetskom prvenstvu.
Onda mi dolaze retardirani Vrt dobre nade, vuzvuzele i Larisa, mada vise ona Holandjanka koja je rekla da ce da... hm, uradi felacio svim clanovima njenog sajta ako Holandija pobedi, sto su nasi mediji preneli interesantnim naslovom "Duvacu u 6000 vuvuzela"  Smile

Naravno debilne sudije i nepriznati golovi se podrazumevaju.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 01:19:14 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
За сада најгоре које сам гледао. Памтићу наш наступ и како нисмо имали среће да и са не баш сјајном игром прођемо групу. Памтићу фантастично издање Шваба. Памтићу јебене вувузеле и срамотно суђење за једно овакво такмичење. Памтићу да фудбала правог фактички није ни било, није било ниједног упечатљивог гола, није било ниједног потеза који би остао свима урезан у меморију, није било ниједног играча за ког би се могло рећи да је обележио првенство. Благи ужас. А чега је било? Антифудбала калкулисања симулирања ваљања досаде кукавичлука неправде ма свега само не допадљивог и храброг фудбала за уживање. Исерем се на данашњи фудбал, пропао скроз на скроз!

ja ću ipak samo reći - po hobotnici
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
Па хоботница ме може само навести да мислим да је све намјештено.
Серем се на сред ње.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Па хоботница ме може само навести да мислим да је све намјештено.
Серем се на сред ње.

nemoj tako da pričaš o hobotnici !

koliko si ti utakmica pogodio ?!
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Uvek mi je bilo zao sto Forlan u Manchesteru nije pokazao ni mrvicu svog umeca... Ove sezone, ipak, bio je jedan od najvecih. Prakticno je sam odveo Atletiko Madrid do svih uspeha, a definitivno sam Urugvaj do prvenstva i na prvenstvu do polufinala. Mislim da nije igrac sampionata, iako je tu titulu zvanicno dobio, ali mu skidam kapu na svemu pokazanom.

Hobotnica je simpatican kuriozitet prvenstva, nesto sto ce sigurno ostati zabelezeno. Takodje simpaticne su bile i dogodovstine Larise Rikelme, iako je sada vec jasno da je atraktivna Paragvajka u sustini dobro smislila i prodala celu pricu. PR za 10. Sex sells.

Sto se ostalog tice, neko moje sumirano misljenje...

Jedina od velikih reprezentacija koja zaista nije razocarala je Nemacka. Siguran sam da bi se radovali novoj tituli da su u polufinalu imali Milera, za koga mislim da je najbolji igrac prvenstva i sigurno momak koji ce obeleziti sledecu dekadu svetskog fudbala.

Po imence:

Francuzi ... tim koji nije zasluzio ni plasman. Pajac na klupi, neuigrani kompleksasi na terenu.
Italija ... bilo je nesto trulo u proslom finalu, na ovom prvenstvu je raspad uzeo svoje. Italija bez ijedne zvezde, bez najboljih veterana koji su pet klasa iznad ovih klinaca.
Argentina ... Ostali dosledni svojoj ulozi sa poslednjih nekoliko prvenstava. Cirkuzanti koje prvi ozbiljan protivnik izbaci.
Englezi ... zvezde koje se medjusobno mrze. Zao mi je samo Don Fabia, nije zasluzio ovo.
Portugal ... na sve su licili ali na ekipu nikako. Pokazali koliko su mali ljudi.

A treba reci i Brazil... iako... po meni... igrali su slabo samo jedno poluvreme. I tu Dunga nije nista kriv. Odradio je posao odlicno, onako selektiran tim bio bi finalista da nije bilo gluposti i crvenog kartona. Sto se svega ostalog tice, kapa dole, poveo je najbolji tim, pojedince ostavio u drugom planu.

Vredi jos pomenuti...

Slovence ... jer igrali su dobro i falilo im je sportske srece.
Amerikance ... jer pokazali su koliko je kolektiv vazan.
Svajcarce ... jer ipak su pobedili prvake sveta.
Slovake ... jer su Italijane naucili fudbalu, i samo im je malo srece falilo da izbace vicesampione.
Japan ... jer su kolektivom nadomestili manjak individualnog kvaliteta.
Ganu ... pardon ... Rajevca ... jer je napravio tim kada su svi mislili da je to nemoguce.
Novi Zeland ... jer koliko god im se smejali, oni su jedina reprezentacija koja na ovom prvenstvu nije porazena.

A mozda treba pomenuti i nase...
Mogu da ih pljujem, nacicu sigurno 1000 razloga za to, ali ja im cestitam.

Prvo, nadigrali su veliku Nemacku.
Drugo, ginuli su u svakom trenutku.
Trece, zaista nisu imali sportske rece.

Moralo je bolje. Ova reprezentacija je morala da igra 1/2 finale kao Urugvaj jer joj je to bio predvidjeni put, ali avaj, bice takmicenja.

Ono sto sigurno ne sme da se ponovi, a ponovice se... jer ljudski je... su sramotne sudijske greske koje su krojile tok sampionata. Bilo ih je zaista previse, cesto veoma ociglednih. Nesto mora da se promeni, a cini mi se da se sigurno nece promeniti dovoljno.

A finale...

Finale je bilo ispod svih ocekivanja.
Jedino golmani zasluzuju sve pohvale, a ovo ostalo je bilo sramota.
Onakve sanse da se ne realizuju, onoliko odvratno grubih startova, onoliko ruznih poteza.
Razumem velicinu uloga, ali nekako ipak verujem da neke od onih stvari nisu smele da se dese.

Ovo... pa ovo nije za karton, ovo je za 3-5 godina.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 21 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.