2008., '09. ili '10., koga briga.... to je samo broj....pamtiću neke događaje koje su se desili te godine, završetak srednje i upis visoke škole, godina nije bitna.
''s ljudima sličnim nama sve je pozitiva tenzije nema i nema agresiva jer preko dana od blamta slika mi se manta a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
uh .. kad bi se covek setio svega bilo bi dobro .. ali .. ajde .. da krenemo ...
Januar - sredina Marta--> pronalazenje nekih boljih uslova i radova za zivot posto je posao poceo da bude dosadan i zivot sa ( sada bivsom ) devojkom je postao monoton.
Maj - Avgust --> Zivot na farmi i uzivanje u prirodi
Jul - prva polovina Novembra - prelazak u novu kucu, nalazak i brzi gubitak novog posla i raskid veze koja ja trajala 3.5 godine i to sve nedelju dana pre 25. rodjendana
do kraja godine sam se smirivao posle svog soka i odlucio da krenem u novi zivot