Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 16:18:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pluton  (Pročitano 141124 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Pa pazi, sveu horoskopu je po nekoj logici "Karmicke prirode" ali sudbinske planete su Saturn i Uran, Duhovne Uran i Neptun.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, slazem se..Ali posto se radi o 4. kuci koja se odnosi na prosli zivot i u direktnoj je vezi sa ovim izuzetno teskim aspektom...Rekla bih da je mozda uticaj "zasluga" iz proslog zivota??
Gresim li puno? Smile

Povlacim paralelu sa svojim horoskopom gde je Venera na vrhu 4. kuce i ocajno aspektovana. Ovde se istina radi o plutonu i mesecu koji nisu od presudnog znacaja za karmicku astrologiju ali nekako mi tako deluje.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Da, slazem se..Ali posto se radi o 4. kuci koja se odnosi na prosli zivot i u direktnoj je vezi sa ovim izuzetno teskim aspektom...Rekla bih da je mozda uticaj "zasluga" iz proslog zivota??
Gresim li puno? Smile

Povlacim paralelu sa svojim horoskopom gde je Venera na vrhu 4. kuce i ocajno aspektovana. Ovde se istina radi o plutonu i mesecu koji nisu od presudnog znacaja za karmicku astrologiju ali nekako mi tako deluje.... Smile

Ne gresis, Cetvrta kuca se odnosi na rodjenje, zivot i smrt samim tim i na karmicku sudbinu. ali rekoh ti vladar cetvrte pa Saturn i Uran jer su to sudbinski planeti iz toga mozes da izvedes da li se radi o sudbini ili necemu drugom, njihovi aspekti su vazni ako ima neke kompleksnosti i povezanosti vidljive.
Venera u cetvrtoj moze da znaci lep grob osobe ( morbidno znam Smile )
Cetvrta kuca se takodje odnosi na stvari ispod zemlje...

Eh kad bi astrologija bila tako jednolichna svako bi bio astrolog Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
upravo to o cemu govoris,8 kuca jedino pokazuje nacin smrti,a 4 to sto si naveo
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
upravo to o cemu govoris,8 kuca jedino pokazuje nacin smrti,a 4 to sto si naveo

cetvrta se odnosi na ceo zivot....takodje pokazuje smrt i grob...Dupor tako pise nisam to ja izmislio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nisam ja ni rekla da si ti izmislio....vecinu stvari ovde koje citam su iz knjiga
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Ne mislim da se ne razumemo pogresno, tamo pise da se cetvrta kuca odnosi na ceo zivot, smrt. E sad mozda se misli do smrti jer u nekim sintezama se daju odnosi 4:8 kuca kao 6:12 itd kao suprotnosti jer se i 6 i 12-ta odnose na neprijatelje samo u razlicitim oblicima Smiley
« Poslednja izmena: 27. Dec 2006, 03:04:47 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I vrag citira sveto pismo za svoje potrebe

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
inače 4. polje govori o posljednjoj trećini našeg života...ne o samoj smrti...nego okolnosti života koje slijede neposredno pred smrt.
IP sačuvana
social share
Lijecnici prekricaju svoje greske grobom, lijecnici mamorom, a zene dekolteom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pluton u 8 u konjukciji sa Marsom i Venerom i kvadratu sa Mjesecom iz 12 kuce i kvadratu sa Asc i sekstilu sa Neptunom. Skorpija mi je na MC/ju.
Osim traumaticnih zivotnih iskustava, drugi me dozivljavaju kao nekog ko je snazan, dominantan, neko ko je jako ljubomoran i privlacan. Eh, sta je istina. Ja sam u kvadratu sa Plutonom, pa to sve sto drugi kazu, ja im kazem da nisu u pravu. Istina je da sam ljubomorna, ponekad posesivna, jako strasna (ako moram napisati uopste), volim sve sto zadire u ljudsku psihu i paranormalno, imam njuh da osjetim razlicite stvari, da predosjetim nesto.
Mjesec kvadrat Pluton, Mjesec u 12, ja sanjam kad ce neko od meni bliskih umrijeti, kroz simbole. Ja to znam. I nije me strah. Pluton je i moja snaga, koliko i katastrofa. S muskarcima, Mars, daje mi fatalne odnose ili tih odnosa nece ni biti. Ja moram nauciti o sebi kroz odnos s muskarcem, ali i on mora graditi sebe, pa ako to podrazumijeva i neka rusenja (pluton). Kad volim, umirem, kad ne volim, svejedno mi je, ali prvo mrzim i prelazim u stadij svejednosti. O mrtvima samo najbolje Smiley
Nije mi lako sa sobom, ali imam nevjerovatnu snagu da stvari izanaliziram, da im stanem u kraj, da idem do kraja jer moram vidjeti sustinu. A to mislim da Pluton hoce. On nece povrsnost ni u cemu.
Ako i gurnem traume u stranu, ja ih i vratim, kad se osamim (MO u 12) i suocavam se s njima (kvadrat Pluton) i ucim o sebi. Znam tako kako cu bolje drugi put.
Strasan je Pluton dok mu ne pogledam u oci.
Ima toga jos, ali eto bar dio o Plutonskoj energiji. Mocna energija neka, ali nije za svakoga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ima li itko još osim mene Pluton na uglovima ? tamo djeluje najjače pa bih volio da i to razmotrimo.

imam bas to......pravi konjukciju sa MC u 10. kuci u vagi, sextil sa ASC.....I mislim da je izuzetno jak....
Mislim da bi ga tesko podneo neko sa malo labilnijom natalnom.....stalno te gura napred, energija izvire ni od kuda a regeneracija je neverovatno brza!!! A cak i da neces da budes karijerista, tesko da ces se odupreti.....isuvise je na dominantnom mestu!!!!
Tacno je da me povremeno cini surovom...ali nista manje nego sto sam surova prema samoj sebi Smile
Ali i pored svega, bas ga volim, kao i saturna...jer mislim da ljudima pored svetlosti sunca, ljubavi venere, originalnosti urana, srece jupitera.......treba snage-----a malo ko je daje kao pluton!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 16:18:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.