Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pls HELP!!!  (Pročitano 3062 puta)
16. Nov 2002, 23:42:58
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Dilema izmedju siemens-a C 45 i A 50!?? Ili mozda.......????

Ne bih da se ponavljam, u slucaju da je vec ovakvo pitanje bilo, ali zaista nemam vremena, trenutno, da izlistam sve topics-e ovde postavljene pa bih vas zamolio za VASE strucno misljenje!!!!

Thanx

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
BH, tvoj deo GSM suporta Smiley
ne znam, meni je C klasa uvek bila simpaticnija od A klase...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, moj deo Smile Samo nemoj zaboraviti da sam ja ovde gazda, moderator i da necu tolerisati nikakvo ponasanje koje podstice ljude na bunt i omogucuje im da razmisljaju svojom glavom Smile

A sada malo ja Smile

Pazi ovako, kao sto verovatno vec znas, siemens ima oznake za klase i to dosta toga govori o telefonu u samom startu. Znaci A klasa kod siemens-a je najniza moguca klasa i to je klasa namenjena za ljude koji nevole telefone i koji iz nekog razloga moraju da ih imaju, znaci kao recimo ljudi kojima na primer sefovi kupuju telefone da bi mogli uvek da im budu na raspolaganju i ako oni to bas nezele. Znaci to su telefoni koji imaju ekstremno mali broj opcija i mogucnosti i sluze samo i iskljucivo, da se javis i pozoves nekoga i to je sve sto ova klasa telefona pruza i od nje niko nista vise niti ocekuje niti bi trebalo da ocekuje. Znaci A50 je samo malo lepsi, bez antene i tako jos par sitnica ima poboljsanih ali u osnovi to je isti telefon kao i svi ostali predstavnici A klase.

C klasa je MNOGO ozbiljnija i to je vec telefon koji ima mnogo opcija i koji je mnogo kvalitetniji od A klase iako i ona, dakle C klasa, spada u takozvanu nizu klasu telefona, sto znaci da nije vrhunski odradjena sto se kvaliteta tice iako je to klasa koja svakog normalnog korisnika ili cak malo zahtevnijeg, moze bez problema da zadovolji u potpunosti i ko se jednom navuce na C klasu tesko se od nje odvaja. Ja sam ti najbolji primer, dok nisam imao C35 o siemens-u sam imao misljenje kao i o alcatelu ili sagemu, medjutim onda kada sam ga kupio i kada sam svaki dan otkrivao nesto novo i nesto sto me je ponovo i ponovo odusevljavalo, shvatio sam sta je siemens i zavoleo ga neverovatno i i dan danas ta ljubav traje i kao sto vidis Serbian Figter recimo ne propusta ni jednu priliku da me zbog toga zeza:) Znaci C45 iako ako se posmatra po uspehu koji je doziveo, nije bas prosao slavno kao svoj prethodnik, c35, ipak je sasvim OK telefon i ako ga poredis sa njegovim realnim konkurentima, nokiama 3310, 3330, po meni je C45 dosta bolji telefon. Njegove mane su jedino to sto su soft tasteri malo glupo napravljeni, ustvari ne glup, nego nestandardno tako da je potrebno jedno odredjeno vreme da se covek navikne da ih koristi. Kada to savlada to vise nepredstavlja nikakav problem, cak ljudi koji ga imaju kazu da im to sada super odgovara. Druga soft mana je to sto ni jedna verzija flash-a koja je do sada izasla, jos uvek nema kalkulator, konvertor valuta i stopericu. Meni licno ovo nije toliko bitno, mozda kalkulator bi recimo voleo po nekad da imam tako da meni ovo nije neka mana, mada neki kazu kako im je ovo bas bitno i kako je to kao bas velika mana. Ostalo je sve uradjeno sasvim OK. Dizajn je takav kakav je, meni je superm nekome se nesvidja, to je vec stvar ukusa.

Ja mislim da ako biras izmedju A50 i C45, uzmes C45 jer je ipak to jedna potpuno druga klasa telefona i bez obzira sto je C45 stari model, ipak je po meni mnogo kvalitetniji. Naravno ako imas pare, toplo ti preporucujem neki od predstavnika srednje ili vise klase, jer ja evo recimo sada imam vec duze vreme ME45 i prezadovoljan sam sa njim i tek sada posle izvesnog vremena sam uvideo sve prednosti visoke klase koje mozda odmah kada sam uzeo telefon i nisam primetio. Takodje video sam C55 i odusevio me telefon, tako da ako imas 210 EU koliko sada kosta ovaj lepotan, mogao bih i njega toplo da ti preporucim, cak i ja razmisljam mozda da menjam svoj za njega, mada to verovatno necu uraditi jer je ovaj moj ipak predstavnik visoke klase i mnogo kvalitetan o dobar telefon.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Hvala Bad Habbit!!! Tvoje, kako kazu (a ja verujem u to), strucno misljenje mi zaista mnogo znaci!!! Mislim da nema vise dileme uzeci ipak C45 a kasnije kako kazes preci cu na visu klasu kao sto je ME !!! Ili mozda kasnije uzmem SL45 koji mi se zaista dopada!!! Sta ti mislis o tome!???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa prvo, hvala ti sto cenis moje misljenje.

Sto se tice tvoje odluke, drago mi je da si je poslusao i ja mislim da si pametno odlucio. C45 nije tako dobar telefon kao sto su to telefoni srednje i visoke klase, ali ipak je za svoju klasu veoma dobar telefon.

Sto se tice tvoje namere da posle kupis neki od predstavnika vise ili visoke klase, ja tu nemam sta da dodam, mogu samo da se slozim sa tim i da ti pozelim da to sto pre uradis.

SL45i ili kako ga ja zovem nj.k.v. SL45i je telefon koji je po meni legenda. On je vec relativno stariji model, ali i dalje po meni jedan od najboljih telefona. Cena mu je sada negde oko 500 DM i to je i dalje visoka cena ali ja mislim da se isplati, a i pre godinu dana je kostao vise od 1000 DM. Ako imas pare taj telefon mozes slobodno kupiti i biti siguran da si kupio pravu stvar i da imas jedan od najboljih telefona koje mozes imati. Njegov naslednik se ocekuje oko nove godine i bice siguran sam najbolji telefon na svetu. Sada cena se jos ne zna ali nece biti naivna to je sigurno.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
BH,... ti si moj idol Smiley
salim se... kako samo lepo pises, covece, zaposli se u nekoj redakciji,stvarno bi bilo koristi, samo tamo ne smes da budes "sujetan" p rema nekim telefonima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
BH izgleda da ti ovde svi pomalo zavide na tvojoj znalosti vezanoj za SIEMENS telefone!!? Samo napred imas moju podrsku!!!!

Do skora,za mene je bio prvi i poslednji najbolji telefon >alcatel< (i dalje ima moj ljubav) ali igrom slucaja dosao sam u kontakt sa simensom i sada on polako osvaja moje srce. U igri su bili Alcatel 500 i gore vec pomenuti telefoni (nije na odmet ponoviti C45 i A50 Smile ) i odluka je pala na C45!!!

Ali surfujuci netom prosto sam se zaljubio u SIEMENS telefone iako sam se vec odlucio za C45 moju paznju skrenuli su modeli M50 i MT50! Uhhhh samo da se zaposlim a posle ....  :wink: ....posle cemo lako prelazicu sa klase na klasu !!! Ali do tada bicu zadovoljan (nadam se) i ovim SIEMENS C45 telefonom!!!

Pozdrav BH
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa sta da kazem, ako nastavite ovako da me hvalite, uopbrazicu se  

@Killer

Sto se tice moje opsesije prema siemens telefonima, rekao sam vec, nije to nista urodjeno Smile vec jednostavno nisam imao nikakvo, ni pozitivno ni negativno misljenje o siemens-u i mislio sam do tada kao i vecina da su ericsson i nokia bez konkurencije. Onda sam kupio igrom slucaja svoj C35 i od tada sam poceo svakim danom da se iznova i iznova odusevljavam sa telefonom i da otkrivam jednu po jednu stvar koja me je iz pocetka odusevljavala. I tako sam postao veliki siemens fun i do dan danas sam i nadam se da cu i ostati.

Takodje sto se tice mog znanja o siemens telefonima, to je doslo nekako spontano. Kazem svakim danom sam otkrivao jednu po jednu stvar i to se nekako do sada toliko nakupilo da sada, necu da se hvalim, ali mislim da znam DOSTA o siemens telefonima.

@Vlada_85

Hvala na predlogu da pisem za neku redakciju, ali neverujem da bi trpeo ljude koji nisu siemens fun-ovi oko mene pa bi pravio incidente Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
pa verujem da je tako... BH Smiley
nego, ja sam se razocarao sa m35, pa zato od siemensa podrzavam samo ME45,S45,SL42 i SL45... za ostale mislim da malo kasne za svojim protivnicima- recimo c35 naspram nokije 3310 ili cak 3210 Smiley Morate prizanti da je tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 733
ma ja imam c45 i dobro me sluzi
IP sačuvana
social share
Ja biti veoma pismen?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.