Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plivanje na Olimpijskim igrama 2008  (Pročitano 62248 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pardon, nece moci na olimpijadi a to je ono sto je bitno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Zasto?
Felps ima 23, a Cavic 24 godine...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 6s
Mozda Phelps odluci da se povuce... tako je i Thorp iako je svima delovalo nelogicno...
Ipak, ne deluje mi kao da ce se to desiti... zelece 20 zlatnih medalja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa Felps nece ucestvovati 99% a negde sam procitao da je Cavic rekao da mu je ovo poslednja olimpijada Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 6s
Citat
pa Felps nece ucestvovati 99%
Based on... what?
Ima jos rekorda koje treba da obori. Po ukupnom broju medalja je 2.
Citat
a negde sam procitao da je Cavic rekao da mu je ovo poslednja olimpijada
’’Plivanje je za mene oduvek bilo od izuzetnog značaja u životu i formiralo me je kao čoveka u svakom mogućem smislu. Od kada sam počeo njime da se bavim, plivanje mi je otvorilo svet kreativnosti i upoznalo me sa takmičarskim duhom. Samo igranje u vodi, bilo da se radilo o prskanju, skokovima u vodu ili plivanju, predstavljao je novi izazov za bolja dostignuća. Lepota celog tog iskustva je što sam uživao u svakom njegovom trenutku i zaista voleo to što sam radio. Sve to je imalo smisla, bilo je istrazivackog duha i sa ciljem da postam brzi i okretniji. Moje razumevanje sporta i osećaj koji imam za vodu su mi dali snagu potrebnu za dalje i veće korake u zivotu, za stvari za koje u to vreme nisam bio ni svestan. Shvatio sam da je plivačko okruženje za mene raj, i u dubini duše sam osetio da će voda otkritini moju najveću životnu strast – takmičenje’’

Meni ne zvuci kao reci coveka koji se oprostio od sanse da osvoji olimpijsko zlato...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Na te spekulacije odgovor mogu da daju samo njih dvojica... imaju par meseci da se odmore i spreme za svetsko prvenstvo... 
Sta ce se tada dogoditi... videcemo....

U svojoj klasi, Cavic je prvi u Evropi, drugi na svetu... Za jednog decka koji je je sve sam postigao (kao i vecina nasih sportista u pojedinacnoj konkurenciji) to je veliki uspeh...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Based on... what?
Ima jos rekorda koje treba da obori. Po ukupnom broju medalja je 2.
umrece od silne droge  Smile Smile nece ucestvovati zato sto nece moci da bude na ovom nivou a nece verovatno hteti da kvari utisak ... sam si rekao slicno Torpu Wink

Citat
’’Plivanje je za mene oduvek bilo od izuzetnog značaja u životu i formiralo me je kao čoveka u svakom mogućem smislu. Od kada sam počeo njime da se bavim, plivanje mi je otvorilo svet kreativnosti i upoznalo me sa takmičarskim duhom. Samo igranje u vodi, bilo da se radilo o prskanju, skokovima u vodu ili plivanju, predstavljao je novi izazov za bolja dostignuća. Lepota celog tog iskustva je što sam uživao u svakom njegovom trenutku i zaista voleo to što sam radio. Sve to je imalo smisla, bilo je istrazivackog duha i sa ciljem da postam brzi i okretniji. Moje razumevanje sporta i osećaj koji imam za vodu su mi dali snagu potrebnu za dalje i veće korake u zivotu, za stvari za koje u to vreme nisam bio ni svestan. Shvatio sam da je plivačko okruženje za mene raj, i u dubini duše sam osetio da će voda otkritini moju najveću životnu strast – takmičenje’’

Meni ne zvuci kao reci coveka koji se oprostio od sanse da osvoji olimpijsko zlato...
Meni ne zvuci kao reci coveka koji ce ucestvovati na olimpijadi za 4 godine Smile pogotovu ako se uzme obzir da je takodje rekao da je u toku trenaznog procesa hteo nekoliko puta da odustane Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
umrece od silne droge 

To su govorili i za Popova, Torpa, pa i Spica ciji je rekord jurio...

Inace... zanimljivo je da u plivanju nema crnaca koji glase za najbolje atlete...
Iz toga se moze zakljuciti da za plivanje nije dovoljna samo sirova snaga, vec i nesto drugo...

« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 13:26:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n73+2gb/iPhone

ovo i nije previse nerealno, ja odgovorno tvrdim da je cavic pobedio, 100000%.

ovo je cinjenica:vecina americkih sportista je dopingovana, ne smeju da im rade doping testove, vlada garantuje za njih

i hteo bih da kazem da je jos od Bodiroge, Cavic najkompletnija sportska licnost u Srbiji, decko je stvarno savrseno realan , vaspitan, iskren i veliki fer plej igrac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 6s
Citat
nece ucestvovati zato sto nece moci da bude na ovom nivou a nece verovatno hteti da kvari utisak ... sam si rekao slicno Torpu
Torp je potpuno drugaciji plivac.
Plivao je gotovo iskljucivo slobodni stil, i to trke koje mu najvise leze..
Uostalom, kad je pocelo previse da se talasa oko dopinga i nekih cudnih rezultata testova, povukao se...
Meni ne zvuci kao reci coveka koji ce ucestvovati na olimpijadi za 4 godine Smile pogotovu ako se uzme obzir da je takodje rekao da je u toku trenaznog procesa hteo nekoliko puta da odustane Smile
Cim je dobio sredstva, nije bilo ni pomena o tome.
Kao osvajac srebra, ima pravo na nacionalnu penziju koju ce primati od sledece godine, a koja je u iznosu 2.5 prosecne plate. To je otprilike onoliko koliko je trazio za pripreme, i bez sponzora, kojih ce ovaj put, verujem, biti vise.
Ne postoji ama bas ni jedan razlog da odustane...
Citat
ovo je cinjenica:vecina americkih sportista je dopingovana, ne smeju da im rade doping testove, vlada garantuje za njih
Doping testovi se ne rade za kosarkaski tim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.