Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Playstation 3: komentari,igrice, news...  (Pročitano 39672 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo nove vijesti...Septembar ce biti ekstra mjesec za PS3...

Sony's "semi-official" blog Three Speech claims that the release dates for a handful of hotly anticipated PlayStation 3 games have been narrowed down to September.

"That's when we'll see Heavenly Sword, the ultra-responsive arena-based swordfighting game, innovative dragon-fighting game Lair and the air, foot and vehicle combat game Warhawk, which is still looking likely to be released over the PlayStation Network rather than in the shops," according to the latest posting on the site. "First-person shooter Killzone, too, should surface in September, as well as the first PS3 version of Ratchet & Clank."

The post also makes a few eyebrow-raising mentions of the PS3 receiving an "HD-ised" port of the PlayStation 2 title Wipeout Fusion, as well as Irrational Games' BioShock. This is especially surprising, as Microsoft announced at its X06 event in Barcelona last year that Irrational Games' submerged shooter would be exclusive to the Xbox 360 and PC. Chosen by GameSpot editors as the Electronic Entertainment Expo 2006 Game of the Show, Bioshock was originally slated to be released on the PC and "next-generation console systems."

When contacted for comment by GameSpot, a Sony representative pointed out that Three Speech is a semi-official blog handled by Sony Computer Entertainment Europe and said the only game on the list with a confirmed US date is Lair, which should arrive in July.

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Delije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1803
Zastava Srbija BiH Trebinje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Sony 3 je vrh Smile mada zar nije bolje dodati pola cjene Sony 3 i kupiti dobru graficku!!!
IP sačuvana
social share

Ако желите да дођете на турнир Бурекџија у фудбалу посетите овај топик
http://forum.burek.com/index.php/topic,215172.450.htm
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony 3 je vrh Smile mada zar nije bolje dodati pola cjene Sony 3 i kupiti dobru graficku!!!

Da naravno ako zelis onda svakih 5 mjeseci da stavljas novi RAM,ubrzavas procesor itd...sa PS3 imas jednu masinu za igranje i surfanje..a ako zelis i vise ubacis linux i imas comp sa svim dodatcima...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S4
Mislio sam da je sva prica oko PS3 prenapuhana,ali sam se razuvjerio!Sad za vikend je kod mene u firmi bila promocija PS3 i nagradna igra!Naime,ucesnici su igrali igru Motor Storm i pobjednik je dobiuo PS2.Uglavnom,zijanio sam se kad sam vidio grafiku,pogotovo sto je PS3 full HD a igralo se na Sony LCD TV-u Bravia 40X2000 koja je takodje full HD.Drama!!!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Takva ista promocija je bila u Ns Spensu,igrali klinci neki,ja samo gledao extra je zaista ali je konzola ogromna s obzirom da sam navikao na ps2 slim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Takva ista promocija je bila u Ns Spensu,igrali klinci neki,ja samo gledao extra je zaista ali je konzola ogromna s obzirom da sam navikao na ps2 slim. Smile

Da velika je i nije bas lagana ali moras nesto da znas a to je da PS3 nema kao Xbox360 jos jedan eksterni dio za struju...samo kabal ubacis u struju i to je to...oni su sve ubacili vec u PS3 sto je meni bolje nego da nosim jos onaj ogromni dio sto mi ima Xbox360.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Evo sto misli producent od igre Ninja Gaiden Sigma o PS3...

Izvinite ljudi sada cu samo staviti na njemackom a kada dodjem kuci prevesti cu...za one koji znaju njemacki eto neka procitaju...

Ninja Gaiden Sigma-Entwickler grillt PS3

von Kai am 09.04.2007, 12:36 Uhr

In einem kürzlich veröffentlichten Interview mit Gameinformer.com, gab Ninja Gaiden Sigma-Direktor Yosuke Hayashi zum Besten, dass er mehrere PlayStation 3-Devkits zum qualmen gebracht hat. Sein Kollege Itagaki ist jedoch ungeschlagen, während der DOA4-Entwicklung schaffte er es, einige XBox 360s sogar explodieren zu lassen. Desweiteren kommentierte er die Spieleentwicklung auf der PS3:

Die PlayStation 3 ist nicht so limitiert, wie es auf dem nackten Datenblatt vielleicht den Anschein hat. Ursprünglich waren "Self-Shadowing"-Effekte nur für die Cutscenes geplant gewesen, mittlerweile konnte man sie auch in die eigentlichen Gameplay-Sequenzen integrieren. Außerdem riet Hayashi Entwicklern, die sich über die komplizierte PS3-Hardwarearchitektur beschweren, einfach mal die Klappe zu halten. Anstatt dauernd zu meckern, sollten sie die Zeit lieber dafür nutzen, das Maximum aus der Hardware zu holen. Abschließend versprach Hayashi intelligente SIXAXIS-Funktionen für Ninja Gaiden.

Covijek u globalu govori da je uspijo nekoliko PS3 konzola da pregrije a njegov kolega je uspio cak da Xbox360 eksplodira...i govori da PS3 nije toliko limitirana kao sto mozda na papiru stoji nego da se i neke sjenke koji su samo htjeli da ugrade u cutscene mogu sada da i ugradjivaju u igricu...a za one koji govore da je tesko na PS3 arhitekturi programitati,rekao im je bolje da se ucute i da pocnu da rade na toj arhitekturi onda bi i shvatili da nije i da trebaju probati maksimum od PS3 da izvuku...i na kraju je pricao o inteligentoj sixaksis funkciji od kontrolera...

Evo ljudi bas da vam malo kazem o toj funkciji...

Prekjucer sam sebi skinuo demo od jedne Bajsbol igrice na PS3...znaci sto mi je se veoma dopalo to je bilo sto kada igrac udara loptu morate da uzmete svoj kontroler bas kao i bajsbol palicu i onda kada protivnik baci loptu na TVu vi masete sa kontrolerom kao i sa pravom palicom...ekstra dozivljaj,i zabava...

I Sony je se slozio sa firmom Immension koja je imala prava na vibraciju u kontroleru i vec su najavili da ce to biti ugradjeno u Sixaksis...
Jedna igra koja je najavljena koja ce to podrzavati je God of War 3...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
Nasao sam na netu imformaciju koja kaze da je ukupno prodato 2800107 PS3, 5938467 nintendo Wii, a Xbox 360 10415449 konzola.
Sta vi mislite o tome Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nasao sam na netu imformaciju koja kaze da je ukupno prodato 2800107 PS3, 5938467 nintendo Wii, a Xbox 360 10415449 konzola.
Sta vi mislite o tome Smile

Molim te kada postavljas takve stvari onda navedi i izvor...ali tu negdje i jeste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S4

Da velika je i nije bas lagana ali moras nesto da znas a to je da PS3 nema kao Xbox360 jos jedan eksterni dio za struju...samo kabal ubacis u struju i to je to...oni su sve ubacili vec u PS3 sto je meni bolje nego da nosim jos onaj ogromni dio sto mi ima Xbox360.
Ona od 60 GB je teska oko 5 kg,sama konzola!!!  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.