Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Playstation 3: komentari,igrice, news...  (Pročitano 39571 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да бре, ГранТуризмо, колико сам дана и дана провео уз њега..... Ја сам имао кеца, е сада, пошто сам као и већина грађана ове наше земљице у константном финансијском шкрипцу, ја чекао новембар да изађе 3-ка, па да падне цена 2-ци, и да тамо пред католички божић замолим зета када ЈОШ падне цена 2-ци (на рачунам неких 80-90 евра) да ми донесе једну из Италије, уградим чип и да се радујем ко мало дете. Али ето, одложише за март, и ја сад шмрцам и чекам шта ће бити..... Нема се бре паре за 3-ку....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da znam da je za te uslove u Srbiji Playstation 3 preskupa jer se mora izdati toliko novca kao 3 prosjecne place u u Srbiji...ali snizice se i to jednom...Sony je rekao da Playstation3 treba da bude 10 godina na trzistu pa tek onda da dodje PS4...

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма и да имам паре, не знам да ли бих дао те паре одмах, само да бих је имао први. Не знам, можда и би, али ми увек било смешно кад гледам оно у Јапану кад чекају целу ноћ да би сутрадан купили конзолу чим изађе. Па мислим, бре, то је мало претерано, дођеш прекосутра и купиш, не мора да се иам сада и по сваку цену....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Mi to nikada necemo razumeti jer smo zaostali u svakom pogledu a najvise po pitanju tehnologije.
BTW Svaka ti cast ako docekas da cena PS2 padne na ispod 100e, kod nas je jos skoro 200 a u Italiji sam video za 160 (jer u kompletu ide Eye-toy i jedino tako moze da se kupi)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Kod nas u Njemackoj ima je vec za 125€ bez igrica ili nekog dodatka naravno!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E71
meni brat kupio PS2 u holandiju 120$ sa 3 dzojstika(jedan rezerve) i memorijskom pa ga sad cekam da se vrati sa broda Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ako zelite mozete takodje jeftino PS2 kupiti i na ebayu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Jea, a super sto tamo sve ide preko PayPal koji ne podrzava Srbiju (da ne pominjem nasu carinu)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја колико сам видео на италијанском сајту, цена му је 129.90 (по српски стотријес евра) са једним црним дуалшоком и једним неоригиналним. Сада. А после појаве тројке сигурно би још пала, а пред њихов божињ ГАРАНТОВАНО бар 99.90. И овде швикнем ЧИП, 40 евра, и сестра ме части меморијску, и етоо.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k550i
ne kapiram zasto bi sad kupovali dvojku bolje se stisnuti jos malo pa kupiti trojku,nego ipak mislim da ce PS3 biti bolja od X-boxa a ni to oko piraterije nece biti problem,koliko se secam kad se pojvaio gran turismo 4 mogli smo samo da kupimo original jer nije mogla da se  provali,a samo za nekoliko dana je izasao i pirat,tako da mislim da nece biti problem na za PS3 da se naprave pirati igara,ali ja sam cuo da PS3 nece izaci na balkanskom trzistu jer sony mnogo izgubi ovde jer ga uniste pirat
ja ga zeljno iscekujem u martu ili aprilu kada mi buraz dolazi iz amerike sa jednim primerkom sonya3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.