Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Playstation 3: komentari,igrice, news...  (Pročitano 39725 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Pitam se na sta ce liciti sledeca DDR igra
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
pravi rat pocinje tek 30 marta...pc ce uveliko imati crysis,wii ce se pokazati,xbox ce morati da smisli nesto a i sony ce morati pod hitno da smisli nesto posto je ps3 nezavrsena konzola...

ajd bas da vidimo kako ce wii da radi za 7 dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Darthmaul nerazumijem kako to nezavrsena konzola,kada u sebi sve ima sto treba za buducnost,od nove generacije discova,pa do rezolucije,a i Interneta...Sto se tice Resisdance,neznam koliko je dobio na netu i to kojoj stranici ali najpopularnije novine u Japanu Famitsu su joj dali dva puta maksimalne bodove jednom onda po 90(od 100) i jednom jos 95...znaci toliko o tome: A evo koliko mu su reporteri IGN.com dali

9.0    Presentation
Insomniac has created a compelling mythos and the unique blend of World War II-level battles with alien technology is a great mix. Expect load times only at the beginning of stages.
8.5    Graphics
A mix of 20th century war machines and intergalactic alien hordes makes for quite the interesting art style. A solid 30fps framerate and plenty of bells and whistles easily impress.
8.5    Sound
When connected to a capable speaker, Resistance will blow your speakers to kingdom come with great audio effects and stellar voice acting. Don't expect to hear much musically, though.
9.0    Gameplay
Experience the best weapons to come along in a shooter for quite some time united with challenging enemies, tight control, smooth online play, and insane boss battles. Seriously fun.
9.5    Lasting Appeal
Between 12-15 hours of single-player action, multiple (and very challenging) difficulty levels, four hidden weapons, unlockable secrets and skill points, and a ton of multiplayer options. Hot!

9.1 Outstanding    OVERALL (out of 10 / not an average)
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
Pogledaj ostale recenzije...zajebi ign..

nemam zivaca da spadam sada na vas nivo raspravljanja...ja znam nesto sto vi ne znate i sada da pisem ogromne postove sigurno necu...ali jedna stvar je sigurna ps3 je izbacen pre rano na trziste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Dali je izbacen pre rano ili pre kasno tko to danas zna...i sa PS2 su govorili da je veoma tesko za programiranje pa po tome neznaci da je prerano izbacena,samo ja ono sto znam to je da ima mnogo vise opcija od jedne XBOX360 koja nema jos next gen Drive...

Eto ja sam tebi dvije recenzije nabrao,IGN i Famitsu,jedno od najvecih japanskih novina u toj bransi a i IGN nije neka mala internet stranica.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
ajde da odbacimo resistance...retko kada gledam review-e kriticara vec citam samo one od obicnih ljudi...njih 100 je dalo 7.6..

da bi shvatio situaciju sa ps3...nadji kako znas i umes sonyevu zaradu,dugove i akcije u 2006 godini...ako uspes nadji i analizu za sledece 3 godine ako se situacija nastavi...samo nemoj da se sokiras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ok Darthmaul,ako gledas obicne ljude ja neznam kao prvo kako su oni sebi docarali te 7.6,jer veoma malo ljudi je do sada igralo PS3....

a o Situaciji za PS3,jesili ti vidio koliko je trebalo Microsoftu vremena da mu biznis oko Xboxa bude rentabilan,a tako im je i kod Xbox360 jos uvijek su u gubitku,a naravno da svaka nova konzola kao prvo cini velike gubitke pa tek onda poslje se novac vraca,sto kroz igrice a i kroz samu konzolu kada postane masovno proizvodena..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
ajmo jos jedanaput...kako si brzoplet covece...baterije,tft monitori i televizori...sve vezano za marku sony...ako sada ne shvatis zasto je ps3 ranije izasao onda gubim zivce da ti objasnjavam...potrazi ova tri pojma po netu (naravno da su povezani sa sony-em) i reci sta ti govore..

I ne pricam o tome kako je sranje programiranje na ps3 a kako je strava na xbox-u...samo potrazi ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ama znam da je Sony sam u krizi,i zbog baterija koje su cak i eksplodirale,i tft monitore,i TV-s,sve mi je to jasno ali mi nije jasno zasto je jedna konzola prerano izasla kada ima sve svoje komponente,znaci i chip,i drive...i kada se sada mnogo igrica vec pravi po cemu je ona izasla prerano.Ili bolje mi reci na sta su trebali da cekaju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
darthmaul  očito je da ne voliš ninmalo sony jer ga ti najviše pljuvaš.Play Station 3 je gotovo pa savršen.X-Box360 je smeće a WII još veće, pomiri se s tim!!!!Ne nerviraj više uvjek s istim.Evo već vjesti iz japana da se skoro sav play station 3  rasprodo,a tako će bit i kad izađe u SAD i tamo će bit isto.A znaš li zašto?Zato što je ispred ostalih konzola bar jedno 10 god!!!!
IP sačuvana
social share
To HOT to handle Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.