Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Playstation 2 ili PC? Ili imati oboje?  (Pročitano 2909 puta)
15. Sep 2006, 13:07:02

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Prastara tema tipa... AMIGA ili PC? Na kraju se ispostavilo da je Amiga imala duha ali trzisni zakoni su neumoljivi pa tako ostadosmo uz PC kao masinu za posao ili kucnu zabavu. Opet slicna prica, ovaj put vezana za video igre kao vid zabave. Da li je bolji Playstation2 ? ili PC?

Ja llicno smatram da je najbolje imati oboje ali to kosta, tako da smo primorani da biramo na cemu cemo da se igramo.
Voleo bih da cujem neka misljenja za i protiv jednog ili drugog. Ja licno imam oboje i na PCu igram Online igre i neke logicke opustajuce a na PS2 sve ostalo. Moram priznati da koliko je graficki PC ispred PS2, isto toliko je PS2 ispred PCa po pitanju jednostavnosti (ubacis disk i przis), zavalis se u fotelju, grickas kikiriki, pijes pivo i igras se.

Za razliku od igara za PC, mislim da je javnost nedovoljno informisana o igrama za PS2. Ja naleteh na zanimljiv nekomercijalan link ljubitelja PS2 igara gde se moze procitati pristojan opis novih igara za PS2 a to je http://www.games.izlozi.net .

Hvala na izdvojenom vremenu i svakom misljenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Slazem se, da imam para kupio bih PS2. Kod nas je preskup - u nekim radnjama jos uvek traze 150 ili vise evra (pre tacno godinu dana sam video PS2 u Austriji - dva analogna dzojpeda i mem kartica = 150e).

PC ima skoro neogranicene mogucnosti - osim igranja i neta, mozes da crtkas, montiras filmove, bavis se 3D modeliranjem/animacijom. Dosta igara nije moguce pristojno igrati ni na jednoj platformi sem na PCu (strategije, MMO, FPS). Mana kompa je sto novije igre traze mocne masine dok na PS2 svaka igra lepo radi (ovo je krivica developera, jer im je bitnije da optimizuju igru za konzole posto su to primarne platforme u Americi).

PS2 ima dosta dobrih ekskluzivnih igara - Tekken, MK, God of war, Ratchet&Clank... Igranje je udobno i svaki duduk moze da ukapira kako se ubacuje disk. Igras se na TVu (vise umara oci ali je veca slika).

Na kraju, komp mi vise prija kao platforma. Jednostavno sam se navikao... Toliko.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1046
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
Imam i jedno i drugo. Kad bi morao da se odlucim izmedju PC-a i Sony-a ja bi se, naravno, odlucio za PC. Kao sto ste vas dvojca vec naveli, Sony ima svoje prednosti kao sto je Joy-stick i sto ne treba nikakva nadogradnja hardvera, sve igrice rade lijepo bez kocenja, ali PC je ipak PC. Mogao bi zivjeti bez Sony-a, ali bez PC ne bi mogao!

Pozdav  Smile
IP sačuvana
social share
* Every puzzle has its pieces
* Every piece has a puzzle
* How much blood would you shed to stay alive?
* Live or die? Make your choice

[SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]
"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
oboje Smile
Jos malo pa cu da kupim PS2
mislim da je bolje da konzole koristimo za igranje, a PC za programe muziku itd
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
'leba ti, kako ces da igras shoter preko joypada?
steta sto vise ne proizvode PS miseve (postojao je mis za PS1 kada je Myst bio aktuelan an toj platformi)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
oboje....sada kad izadje sony 3 cim padne cena uzimam sebi ps2 ili xbox (mada sam njega vec dosta izigrao)...mnogo odlicnih igara sam propustio...to mora da se ispravi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC S730
Ovo je ako tglupa tema, naravno da ce svako reci oboje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
samo PC a nemam zelju za PS, samo zbog fudbala mi se ne uzima Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Imam samo pc a da dajem pare za ps mi se ne isplati.Ionako samo skidam filmove i utakmice sa neta...
Nisam mnogo upucen u te konzole pa mi nije jasno da li je bolja grafika na pc ili na ps ako je u pitanju ista igrica???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.