Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plavi" na EP bez Stojakovića  (Pročitano 12868 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
On je jedan od nasih najboljih igraca i treba ga zvati ponovo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nenad Krstić o šansama plavih na EP 2005

Centri od zlata!

Povratkom Željka Rebrače i dolaskom debitanta Darka Miličića stekao se utisak da naša reprezentacija odavno nije imala ovako jaku centarsku liniju kao pred Evropsko prvenstvo. Pored dvojice navedenih ne bi trebalo da zaboravimo Dejana Tomaševića, Predraga Drobnjaka i Nenada Krstića koga smo pronašli na Zlatiboru gde se zagreva pred 1. avgust i početak priprema.

- Da, sada imamo NBA centre. Uživao sam radeći sa Drobnjakom i Tomaševićem, a sada imam priliku da treniram pored jednog Željka Rebrače koji je legenda među centrima. Tu je i Darko Miličić, koji, sticajem okolnosti, nije dobio priliku u Detroitu. Mislim da za centre ne bi trebalo da brinemo i da ćemo odraditi naš deo posla. Problem je, možda, što smo svi naučili da vežbamo jednom dnevno a sada nas čekaju dva treninga, plus dvonedeljne pripreme na planini. Ma, izdržaćemo mi. Krupni smo i visoki - rekao je centar plavih i Nju Džersija, Nenad Krstić.

Kakva je situacija sa povređenom rukom?

- Dobro je, dobro. Da kucnem u drvo. Bio sam na pregledu i lekari su mi savetovali da štedim ruku jer je palac još slab. Mogu da igram, ništa me ne boli. Samo... Moram da je pazim. Nadam se da će i saigrači imati razumevanje prema meni.

Stojaković ne dolazi?

- Peđino neigranje je veliki minus koji ćemo teško nadoknaditi. Međutim, sa druge strane, situacija oko reprezentacije se sada smirila. Više se ne priča o pojedincima, već samo o timu i mislim da je to jako dobro. Voleo bih da je Peđa tu, sa nama. Ali, šta sada možemo da uradimo? Lepo je što su ovde, sa nama, iskusni borci Rebrača, Bodiroga, Tomašević... Da ne nabrajam više.

Ostale reprezentacije su, takođe, poprilično oslabljene?

- Španci bez Gasola nisu ekipa za prvo mesto. Čitam da za Litvaniju neće igrati Šarunas Jasikevičijus, a možda ni Ilgauskas. Kondicioni trener iz Nju Džersija je sada u italijanskoj reprezentaciji i rekao mi je da ni „azuri“ nisu nešto posebno zadovoljni. Mislim da za medalje konkuriše sedam ili osam reprezentacija i da lako može da se dogodi da budeš prvi ili, recimo, šesti.

Da li ste možda pomislili da otkažete selektoru zbog povrede ruke?

- Prošle godine sam polomio ruku, ali sam otišao na Olimpijadu. Na žalost, slična stvar mi se dogodila i ove sezone. Nikada, stvarno nikada, nisam ni pomislio da otkažem selektoru zbog povrede. Reprezentacija je moj san. Razumete? Kako mogu da se povučem i ostavim saigrače na cedilu? Ne kažem da oni ne mogu bez mene, ali ja želim da igram. Hoću da igram.

Da li možeš da obećaš medalju?

- Ne. Ne zato što ne verujem u nas. Jednostavno, ni pripreme nisu počele i još je rano da se bavim prognozama. Ko zna šta sve ružno može da se dogodi? Jedno je jasno, moramo da igramo na zlatnu medalju. Odgovornost ne smemo da izbegnemo. Igrao sam pred deset hiljada ljudi u „Pioniru“, a sada me očekuje duplo više u „Beogradskoj areni“. Naježim se odmah, čim pomislim. Igrao sam ja i pred 25 hiljada ljudi u Americi, ali nije to, to. Tamo nema „ludog“ navijanja - dodao je Nenad Krstić.

A. Pijevac
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Eto, Krle igra dvaput povredjen. A Pedja?

@X3mE - ne slazem se, nekad najbolji igraci znaju da pokvare koncept treneru, pokvare atmosferu i na kraju ne pokazu nista. Pedja ima takav "talenat"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Tesko nama ako Gurovic i Scepanovic budu suteri ekipe!
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
iskreno iznerviralo me je to sto se politika umesala cak i u kosarku....Niko nije od zlata ali je cinjenica da Stojakovic treba biti tu Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Scepanovic je odlican igrac i dobar suter, a Gurovic je bio dobar igrac i mislim da je velika greska sto ga je sada zvao.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Scepanovic je odlican igrac i dobar suter, a Gurovic je bio dobar igrac i mislim da je velika greska sto ga je sada zvao.
Podrzavam samo sto je i Scepanovic bio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Samo da nama Rakocevic zaigra kako zna... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Samo da nama Rakocevic zaigra kako zna...

...Garnet da igra i bice to sve u redu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Rakoc je cudo postao... po priznanju svih njegovih trenera covek koji najvise radi na sebi
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.