Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plavi" na EP bez Stojakovića  (Pročitano 12869 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pitanje je koliko je Rebraca spreman da igra,da li si ga video na sta je licio na Saletovom oprostaju??!
To uopste nije bitno, jesi li video na sta je gurovic licio.
Jesi li video kako je odigrao kraj sezone, za 15ak minuta toliko poena i skokova..
Ja ti garantujem, da se napravi ok atmosfera, da se sastavi ok ekipa, da svi dodju, da se dovede pesic za selektora.. zlato uopste nije upitno.
Ovako.. iskreno.. i rebraca sa polomljene obe ruke je bolji od vecine centara koji bi ga menjali.

Citat
A Bodiroga ako i ne zeli vise zasluzio je.Osvojio je sve,dosao je u godine kada mozda oseca da nije vise spreman da nosi odgovornost.
Pre 2 nedelje je izjavio da zeli da se oprosti zlatom u beogradu od reprezentativnog dresa.

Citat
A Pedja ne mora da to kaze bas mojim recima samo neka kaze.
Poenta je sto to nista nece da promeni sem da unese jos nervoze u reprezentaciju.

Citat
...iskoristio je za svoju promociju dok mu je to bilo zanimljivo i sada cao.
On je i ime, i karijeru, i pare i promociju stekao i bez reprezentacije i pre reprezentacije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd

Gurovic je totalno propao,to se najbolje videlo u Partizanu,a to sto je smogao snage da na nekoliko utakmica odigra solidno nije znak povratka nego poslednji trzaj.Covek je ozbiljno bolestan i to se lako primecuje.

Bodiroga je izjavio da mu je to najveca zelja ali da ne zna koliko realno ocekivati da zaista zaigra.

pedja.
Ali ce razjasniti stvari jednom za svagda.

i promocija
Da ali ne ovde.Covek mislio malo i on da bude heroj nacije,eto slusao price kad je bio mali.

jbg. za odgovor ovo sa quote ispalo gomila nekih kvadrata.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2005, 13:44:48 od kombinezon »
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Gurovic je totalno propao,to se najbolje videlo u Partizanu,a to sto je smogao snage da na nekoliko utakmica odigra solidno nije znak povratka nego poslednji trzaj.
Sasvim je lepo odigrao poslednjih par meseci sezone za Huventud i svi su pisali da su zdravstveni problemi iza njega.

Citat
Bodiroga je izjavio da mu je to najveca zelja ali da ne zna koliko realno ocekivati da zaista zaigra.
Kapiten je kapiten.

Citat
Ali ce razjasniti stvari jednom za svagda.
Nece... bilo ko drugi da je zasrao nekoliko takmicenja kao obradovic odavno bi bio najuren... nakon olimpijade da ne pricamo.... Ako to nije dovoljno, nece ni ovo biti.

Citat
Da ali ne ovde.Covek mislio malo i on da bude heroj nacije,eto slusao price kad je bio mali.
I bez toga on je heroj nacije... i 28 godina mu je, ima kad da pokaze sta treba, ako do sad i nije, a tebi ocigledno nije....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Bez obzira na sve mislim da je Gurovic u ozbiljnim problemima sa zdravljem jer iako ponekad moze dobro da odigra na svakih par meseci mu pada forma i mora da se odmori(ponekad se povredi,a ponekad jednostavno ne moze da igra)
Izgleda da je oboleo od koksakija.

Sa Obradovicem je stvar u tome sto niko drugi nece da trenira reprezentaciju,osim Vujosevica,a on se bas pokazao.Pesic je odbio,Ivkovic takodje.

A ja ne znam koje je nacije heroj Pedja Stojakovic,aj pitaj malo svoje drugare sta misle o njemu kao coveku i igracu...bruka.
Nije mi jasno da ti stvarno mozes za njega da kazes da je heroj nacije,on koji uvek igra pozersku igru bez odbrane i bez imalo pozrtvovanja,koji se nikad nije bacio za loptom i koji nikada nije odlucio utakmicu. Gurovicu svaka cast za ono sto je cinio dok je mogao,samo mislim da vise nije u stanju,a Pedja bi bolje bilo da je za Grke igrao kad ih toliko voli.

I samo za centre da kazem  da stvarno nemamo niti jednog pravog dominantnog teskog centra i da sam ja bio za to da igra Rebraca,ali kad sam ga video na ispracaju...stvarno je licio na ruinu od coveka,od onoga sto je bio(i to ne tako davno,cak i ove sezona kad sam ga gledao nije mi izgledao tako propao)
Ja sam za Krstica,Miloja,Drobnjaka i mozda Vardu(za njega sam cuo da je u zivotnoj formi) ili Tomasevica(koji je takodje propao)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A ja ne znam koje je nacije heroj Pedja Stojakovic,aj pitaj malo svoje drugare sta misle o njemu kao coveku i igracu...bruka.
On je trenutno najbolje sto ova zemlja ima. To mozda jeste tuzno, ali je tako.
Citat
Nije mi jasno da ti stvarno mozes za njega da kazes da je heroj nacije,on koji uvek igra pozersku igru bez odbrane i bez imalo pozrtvovanja,koji se nikad nije bacio za loptom i koji nikada nije odlucio utakmicu. Gurovicu svaka cast za ono sto je cinio dok je mogao,samo mislim da vise nije u stanju,a Pedja bi bolje bilo da je za Grke igrao kad ih toliko voli.
1. Igra odbranu, i to sasvim dobru odbranu.
2. Nije match winner, a posto je inace takvih u istoriji nase kosarke bilo 3-4 to i nije tako strasno.
3. Izuzetan je strelac.
4. U grckoj je vojsku sluzio jer mu je receno da moze da odradi posao rekreativno za mesec dana a ovde mu je trazeno da sluzi pun vojni rok.

Citat
Ja sam za Krstica,Miloja,Drobnjaka i mozda Vardu(za njega sam cuo da je u zivotnoj formi) ili Tomasevica(koji je takodje propao)
Ni jedan od njih nije teski centar, svi oni mogu da igraju samo u ekipama sa visokim postavama
Teski centar je i Kotur koji igra svim srcem, i nadam mu se opet u reprezentaciji, ali i svakako kao osovinu svega Rebraci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
E da Koturovic bi nam dobro dosao na centru,ali samo kao igrac sa klupe.

A ove stavke da Pedja zna sta je odbrana i sl. necu da komentarisem.
Jedno je Stojakovic koji igra u Sakramentu i koji opet nije neki neverovatan igrac,a sasvim je drugo ona tromina koja glumi gazdu u reprezentaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nikad nije glumio gazdu u reprezentaciji, dok je on igrao reprezentacija je imala medalje i zlata, zna da igra odbranu i igra je sasvim dobro...
Inace.. u zemlji u kojoj mi kazu kao najboljem igracu te zemlje da moram da sluzim ceo vojni rok, pritom zivim u ino i upravo cekam dete, ne da ne bih vise igfrao za repku, nego ne bi usao u zemlju ako ne moram... preletao bi je privatnim avionom...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Uprkos veoma jakim ubeđenjima koje je preneo u izjavama ovog proleća i želji koju je tada izrazio da obuče reprezentativni dres na predstojećem Evropskom prvenstvu koje će se u našoj zemlji održati u drugoj polovini septembra, u našim medijima su se pojavile indikacije da se Predrag Stojaković, igrač Sakramento Kingsa, ni ove godine neće odazvati pozivu saveznog selektora Željka Obradovića.

Iako vest nije potkrepljena navođenjima bilo kakvih izvora, ipak smo bili zainteresovani da kontaktiramo direktno našeg sjajnog košarkaša u želji da saznamo istinu. Stojaković, ipak, nije bio previše zainteresovan da razreši sve dileme u vezi svog učešća u akcijama nacionalnog tima ovoga leta.

- Ne želim da komentarišem bilo šta u vezi sa mojim nastupom u reprezentaciji, reči su Peđe Stojakovića, koje nam je preneo Aleksandar Dimitrijević, menadžer Dečije fondacije našeg košarkaša.

Stojaković se, zajedno sa Vladom Divcem i Andrejom Kirilenkom obreo u Čikagu, gde njih trojica igraju revijalni golf turnir, sa koga će ceo prilog ići u humanitarne svrhe. Posle toga, u sledeće dve sedmice, Peđa je, ponovo zajedno sa Divcem, domaćin dvonedeljnom dečijem humanitarnom kampu u Sakramentu, da bi se potom njih dvojica zaputili na daleki Tajland, gde će učestvovati u još jednoj manifestaciji sličnog tipa.

Kamp u Tajlandu će se sigurno poklopiti sa naznačenim početkom priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo, ali je teško verovati da zbog tih nekoliko dana može doći do potpunog razmimoilaženja u stavovima selektora Obradovića i jednog od naših najboljih košarkaša.

Pripremio: Nebojša Petrovački
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Reprezentacija je imala zlata i medalja zbog Pesica,Divca,Bodiroge i ostalih ljudi koji prave pozitivnu atmosferu,tada su svi pruzili maximum i igrali rastereceno,a posle se pod pritiskom videlo koliko je ko cvrst.
Kad je dosao cika Dule manijak i poceo da im redja sve po spisku,svi se pogubili...gde je tada bio heroj nacije(a i ostali)
A za vojni rok su stvarno mogli da ga postede,ali on je to ionako resio tako da je to slab izgovor...problem su takvi kao ti koji misle kako im zemlja nesto nevidjeno duguje pa odmah dignu nos.
Jeste da se u drugim zemljama ophode prema kosarkasima kao prema bogovima,ali ovde to nikad nije bilo tako i to treba jednostavno prihvatiti i izgoreti za reprezentaciju i drzavu iako ti se ne svidja,jer sportista je sportista...a politiku politicarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
problem su takvi kao ti koji misle kako im zemlja nesto nevidjeno duguje pa odmah dignu nos.
I meni licno i njemu ova zemlja jebeno mnogo duguje samo zbog toga sto sam u njoj rodjen, ne moram nista da uradim za nju.

Citat
Reprezentacija je imala zlata i medalja zbog Pesica,Divca,Bodiroge i ostalih ljudi koji prave pozitivnu atmosferu,tada su svi pruzili maximum i igrali rastereceno,a posle se pod pritiskom videlo koliko je ko cvrst.
Reprezentacija je imala zlata zbog svih koji su za nju igrali, a divac to vec 5 godina ne radi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.