Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pivo sa predsednikom  (Pročitano 16710 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Ko se zajebaje ??? Mi ozbiljno da se vidjamo a on tako ... C C C
Imam, jos neke, pozive da dodjem u BG ali ako on ne zeli sa nama... ne mora.
A vidim ko nam je BigBoss ali sta sada ... veceras sam presao na Tepsiju  Smile Bas me briga.

A to STRRRASNO mi ne diraj ... to mi je jedna od redovnih uzrecica. (jel se BAS vidi kada to neko iz NS-a kaze???)
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Najvise od svega dok sam zivela u Nom Sadu sam volela to strasno! Meseci su mi trebali da se odviknem od tog naglaska, a reci poput kafa, jaja i slicno nisam znala da kazem normalno. Al dobro, izlecili su me:( I danas kad sretnem nekog novosadjanina (da ne kazem novosadistu) dodje mi da ga izljubim zbog naglaska:)

A bigboss... ma neka ga... molice on nas za jedno pivo :twisted: :twisted:
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Kako to mislis "nisam znala da kazem normalno."
Zar hoces da kazes da mi pricamo nenormalno ???

Dok sam bio u VJ, u Gornjem Milanovcu prvih 6 meseci, izadjem ja jednom sam i sednem u kafic i narucujem nes. Donosi riba i pita me: Je's ti iz Novog Sada ???

E ko da mi je na celu pisalo... i kaze: Kako bi ja volela da zivim u NS-u.
STRRRRASNO  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ne bre!, ne pricate vi nenormalno, ustvari pricate:) Dobar deo tj oko 80% ljudi koji su novosadjani i zive tamo duze od godinu dana poprime taj naglasak, a taj naglasak je najvise u sutini naglasavanje reci posle prvog sloga i otezanje reci. A razlikuju se vise tipova, oni koji otezu na slovo o, na slovo a i uopste oni koji otezu:)
meni je to jako simpaticno i svidja mi se, a to sto te je ta devojka pitala, nisi jedini kojim se to desilo, imate specifican naglasak, ali kao i svi mi ostali. Kao sto mozes prepoznati nisliju, beogradjanina, crnogorca, cak se i oni razlikuju odakle je ko, od svih njih vi imate najlepsi naglasak!
i da se pridruzim njenoj konstataciji ...jako bih volela da opet zivim u Novom Sadu....
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Citat: SAnja

od svih njih vi imate najlepsi naglasak!

Iju mene grdna.

Citat

i da se pridruzim njenoj konstataciji ...jako bih volela da opet zivim u Novom Sadu....

Koliko se gradi sada po NS-u mislim da ce moci pola Srbije da se naseli. Ovo nije normalno.  Smile  Vise ni Novi Sad nece biti ono sto je nekada bvio a to NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEZELIM. Volim kada mogu da sa jednog kraja grada dodjem na drugi kraj grada za 20 MAX 30 min (busom) a da ne pricam koliko je lepse kolima ici a ne sada ... kako je svuda guzva ... strasno. ( Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
GROZAN SI!!! (sad vec postajem ljubomorna)
Poslednji put sam bila u Novom Sadu negde krajem maja, tad je pola ns-a bilo raskopano i samo se tek naziralo koji ce haos u expanziji da se desi.
A dok sam jos zivela tamo koliko se secam jedina osoba koja je isla peske sam bila ja:) Dobro bgd je extremniji slucaj ali ni ns ne zaostaje po lenjosti! Sto je meni bilo malo neshvatljivo koristiti bus za dve a da ne kazem za jednu stanicu, kontam ja sa novog naselja do faxa, daleko, ali zivi preko puta pozorista i ide busom?! DAJ! Mogu misliti kako je sad...Smile((
E sad sam se ubedacila... HOCU U NOVI SAD!!!
e ovo postaje STRASNO!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Mani ljubomoru ... Ja sam tek pocetkom jula video koliko je NS raskopan. I skenjao sam se ali ... sta sada. Da ti ne pricam sta rade u centru ... BROOOOOOOOOOOOOOKA. Srusili su, tamo pored Trcike, jednu staru zgradu, kao ruzna i ne sluzi svrsi, i sada umesto nje grade neko staklenariju. Ne da ce da odskace nego se ne zna.
Ja busom idem samo koliko moram. Nije meni problem da pesacim ali 4km do centra pa jos preko mosta ... nesto mi se vise ne ide (osim kada se pijan vracam iz grada).

Pa dodji ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
O 'modernoj' arhitekturi mi tek ne pricaj. Zrenjanin je urbanisticki promasaj od kad ljudi postoje!
Ali cini mi se da smo samo MALO odmakli od teme Smiley
Doci cu ali za jedno dve nedelje, sve u svemu bices obavesten par dana pre toga preko maila.... kao sto rekoh pivo ne odbijam:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Kako odmakli od teme??? Pa i Mi smo predsednici.
Taman za 2 nedelje cu oporaviti grlo, ja se nadam, skroz. Imam neki suvi kasalj koji se pojavljuje kao prestupna godina pa jos malko cesce. ALI to me ne sprecava da se popije po koji sokic od hmelja.  Smile

cU yA#
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vi ste stvarno biseri ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.