Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za sve koji nisu radikali  (Pročitano 7914 puta)
02. Jul 2004, 23:29:21
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Стварно ме занима, зашто неко није радикал ? Не као члан странке, него зашто неко не гласа за радикале ? Зар не мислите да су без обзира на све, радикали најбоља и дефинитивно најпоштенија политичка опција у Србији ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Ne mislim,mislim da su isti kao i svi i bolje je da cutim na ovu temu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U sustini mislim da jesu, ali isto tako mislim da su u proslosti mnogo pogresili kad je odnos prema evropi u pitanju i da ne bi prosli slavno sa njima kad bi pobedili mada u sustini sa ovima necemo unutra proci slavno, pa cu ja tomi i na sledecim izborima dati glas ako se ne pojavi neko bolji.. u sta sumnjam....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
hahahaha... umrecu od ovakvih pitanja

al ajd da navedem barem 2 razloga...

1. oni su bili u vlasti do '99 - tj. bili su u koaliciji sa SPS-om - Vucic je doneo onaj sramni zakon o informisanju, medijski mrak je tada bio - seti se tadasnjeg RTS-a... a da ne pricam o politici koju je vodio SPS od '90 do '99 - i socijalna i drustvena i spoljna politika im je bila katastrofalna.
Koj klinac ste im bili koalicioni partneri, a?
Da necete mozda da se ogradite od svega sto je vlada rep. Srbije lose uradila dok ste vi bili u toj "SPS vladi" ???

I kako ja radikalima da verujem, kada su aktivno ucestvovali u takvoj "katastrofalnoj vladi" ?

2. ideja o pripajanju "srpskih zemalja" se ne svidja ni svetu, ni evropi, a ni nasim komsijama.
koliko sam razumeo - hteli bi neke 'zemlje' koje sada pripadaju hrvatskoj?
da li ste vi normalni ?
kako mislite da te zemlje 'dobijete' ?
hrvati ce da nam poklone, hahaha...
stvarno, kako to zamisljate da 'dobijete' - ajde da cujem neko logicno objasnjenje?

da se vratim.
ta ideja se ne svidja ni evropi, ni komsijama - ja hocu da zivim u zemlji koja nije u sukobu sa komsijama - ok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Peca:"Postovano: Pet Jul 02, 2004 23:05    Postuj naslov:  

--------------------------------------------------------------------------------

hahahaha... umrecu od ovakvih pitanja  

al ajd da navedem barem 2 razloga...

1. oni su bili u vlasti do '99 - tj. bili su u koaliciji sa SPS-om - Vucic je doneo onaj sramni zakon o informisanju, medijski mrak je tada bio - seti se tadasnjeg RTS-a... a da ne pricam o politici koju je vodio SPS od '90 do '99 - i socijalna i drustvena i spoljna politika im je bila katastrofalna.
Koj klinac ste im bili koalicioni partneri, a?
Da necete mozda da se ogradite od svega sto je vlada rep. Srbije lose uradila dok ste vi bili u toj "SPS vladi" ???

Пецо, не можеш за СРС везивати комплетну Слобину политику од '90. до '99. Што се тиче закона о информисању, мислим да је и под таквим законом било много опозициониш медија и да се тада пре могла сазнати истина него под Лечићем и Бебом Поповићем ! Без обзира што је СРС била у Слобиној Влади кратак временски период и у моменту када је земља била у рату, ја бих више волела да са СПС-ом никада нисмо били у било каквим комбинацијама.

I kako ja radikalima da verujem, kada su aktivno ucestvovali u takvoj "katastrofalnoj vladi" ?

Ух, што ти имаш ''темељно'' памћење када је далека прошлост у питању ! Зар немаш много горе примери у ближој прошлости ? ДОС од 5. октобра, затим ДОС без Коштунице, сада Влада са подршком СПС-а ...

2. ideja o pripajanju "srpskih zemalja" se ne svidja ni svetu, ni evropi, a ni nasim komsijama.
koliko sam razumeo - hteli bi neke 'zemlje' koje sada pripadaju hrvatskoj?
da li ste vi normalni ?
kako mislite da te zemlje 'dobijete' ?
hrvati ce da nam poklone, hahaha...
stvarno, kako to zamisljate da 'dobijete' - ajde da cujem neko logicno objasnjenje?

Понављано је хиљду пута, али г а ти изгледа никада ниси чуо .Та идеја о припајању српских територија Србији није замишљена као освајачки поход, а ни као поклон од суседа . Када се оставри план који је и план Међународне заједнице, да се сви прогнани са територије бивше СФРЈ врате својим кућама, Срби ће бити већински народ на тим територијама искористити своје право за аутономију и припајање Србији. То се наравно не може догодити у некој блиској будућности и то је више хипотетички речено . То је исто као и прича ДС-а о Европи и уласку у ЕУ и ако знамо да смо деценијама далеко од тог циља.

da se vratim.
ta ideja se ne svidja ni evropi, ni komsijama - ja hocu da zivim u zemlji koja nije u sukobu sa komsijama - ok?

И ми то исто желимо и не знам зашто неко сумња у наше жеље после толиких апела и Хрватима и мађарима који живе у Србији да се прикључе СРС ?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tacno, ko kod se poziva na su vlast sa spsom radikala... bolje da cuti Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Сваки паметан човек ће наћи 101 разлог зашто није за радикале. Па они су одржавали СПС на власти, где је Шешељ био дворска луда Слоби и Мири и служио за забаву широких народним масама унесрећеним неправедним и ничим изазваним санкцијама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Хаха да 101 а ти неможеш да наведеш ни тај један а да буде истинит Smiley.
Не да радикали и Шешељ нису одржавали Слобу на власти, него су у најдужем периоду били најљућа опозиција. Током 94 и 95 када смо рушили социјалистичку владу, управо је ДС гласала за њихове законе и пружала им подршку у скупштини. Први пут када је њихова власт на републичком нивоу била озбиљно уздрмана то су учинили управо радикали 97 године, и то под условима и притисцима много горим него што су другре опозиционе странке имале. Него ко је то из опозиције био у Слобиним затворима бар приближно дуго као Шешељ? Једино је Вук био оних месец дана и нико више. У крајњој линији, питање да ли бисте уопште знали да сте победили на изборима 2000-те да вам ми нисмо рекли резултате Smiley, управо је Тадић тада ишао у централу СРС да види дали сте победили или нисте Wink.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Причај ти то неком ко није живео у овој земљи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Јел и то један од тих твојих 101 разлога Smiley. Ајде можеш ти и боље ... Wink Ја ти конкретно наводим аргументе а ти само то имаш да кажеш?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.