U forumu ~Linkovi za download full albuma~ stvarno ima puno linkova. Da ne bih sve pretrazivao, ako je to u tvojoj moci, i ako postoji, mozes li navesti link na kome ima neki od ovih naslova:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Fantasticno! Nisam obracao paznju na to pretrazivanje. Koliko linkova, stvarno si napravio dobar posao, svaka cast. Pronasao sam sta sam hteo. Samo je steta sto mnogi linkovi nerade, da li ih iskljucuju lovci na ilegalu ili linkovi jednostavno pucaju nemam pojma.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nema veze, pronasao sam link na kome imaju svi albumi od Thievery Corporation i koji radi. Stvarno sam se dosta puta mucio da pronadjem njihove pesme, ali bezuspesno. Pronasao sam nekih 30tak pesama, ali sam imao zelju da preslusam sve njihove pesme. I naravno , posto mrzim pirateriju, kada budem sebi mogao priustiti novac kupicu sve njihove albume, ima ih oko 6. U svakom slucaju tebi hvala za ove linkove, ako nabasam na tebe jednog dana castim te!!