Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:03:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za devojke  (Pročitano 10548 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k500
Meni uglavnom prilazi decurlija...nemam pojma zasto...valjda sam skroz blesava i suntava,pa im je to interesantno... Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The only place success comes before work is in dictionary.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve (pardon, stvarno ruzno od mene, "vecina" je prava rec) cure tvrde da zele humor, inteligenciju, brigu, romantiku a na kraju se (opet ta) vecina njih opredeli za misicavu masu mangupa da da su trazili goreg, ne bi ga mogli naci. Smile

Poenta: Kulturni, vaspitani frajeri procene, pokusaju (u najvecem broju slucajeva bivaju odbijeni od strane sponzorusha (sto mu dodje losha procena a? Smile )) i udalje se, dok mangupi (ovo je cisto radi stvaranja slike, nemam nameru nikoga da vredjam) budu navalentni (navalentni?! more pre ce biti dosadni... Smile ) i samo pap jezicinu (to je kraj... slede price kako decko ima sjajan pristup, kako vas nije smarao i kako je glavna faca jer ima tetovazu, oziljke, dosije, ocene za (ne) pogledati itd.

Znam da zvuci skepticno... ali mnoge od vas kriju pravu istinu o tome zasto se odbijaju oni pravi i zasto su magnet za one (hmm... Smile ) antiprincheve Smile E pa, zapitajte se malo, da niste gledali ovaj film vec...

By the way... @Lord_mrchi potseti me sa steklenom kuglom da ne bi bilo lose da se malo boba uvek nadje u dzepu (pasulj je sitan pa se lako gubi) Smile Smile

mnogo grešiš prijatelju
kao prvo, ja znam puuuno mišićavih frajera koji su izuzetno inteligentni i fini, ma pravi prinčevi tako da ti je glupa ta kategorizacija, ima puno ljudi koji rade na sebi na više nivoa i vole da imaju zdravo i lepo telo
kao drugo, sličan se sličnom raduje, nekako nikad nisam imala problema sa "baticama", ako izuzmemo dobacivanja na ulici , ljudi se nekako prepoznaju, ko je koja liga i tako to,
a i svakom odbijenom muškarcu radi sujeta pa mu je ta riba koja ga je odbila sponzoruša, drolja ili ko zna šta još, što je i razumljiva reakcija ispaljenog udvarača ali opet, što si ti, ili neko tebi sličan, bolji od drugih pa imaš pravo da vređaš nekoga ko te odbio ili nekoga zbog koga si odbijen
i po čijim merilima si onaj pravi?
moj frajer je mišićav, visok , sportista sa ogromnim bicepsima, ali i na postdiplomskim studijama na fonu a pri tom radi
loša ti je kategorizacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
misicavi frajeri - preneseno znacenje  Smile
mislio sam prvenstveno na pojedine delikvente, ali ok, pogreshan izraz...

Znash kako kazu, 100 ljudi 100 cudi, mozda ja greshim, ali moje shvatanje je da su cure inteligenciju i romantiku zaboravile negde jos u proslom veku... (nadam se da ni ovo nece biti pogreshno shvaceno  Smile )

Inache, rekao sam da ih "u najvecem broju slucajeva" odbijaju sponzorushe, ne uvek, ne drolje, sponzorushe...
A da, to za sponzorushe nije nacin da se zastitim od odbijanja, cak sta vishe, bio sam ja odbijan i od strane extra cura (skidam kapu, lepota + pamet, znaci extra) pa ih ne prozivam raznim imenima. Jednostavno nisam joj bio po volji, mozda imala decka, postoji milion razloga...

Sve u svemu, kritika prihvacena i donekle ispravljena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sve je u stavu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prilaze mi dosta, ali se to uglavnom dešava kad imam dečka, koja beda i to mi je kao neko pravilo, kad ti ide onda ti baš ide a kad ti ne ide onda ti ne ide Smile
zadnjih par tipova koji su mi prišli me nisu ni na koji način oduševili ni izgledom ni pričom-a ja stvarno ne tražim puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Dzobi...

To ti je klasicna tinejdzerska situacija...
Ribice se loze na te maco tipove koji u tom periodu deluju "zrelije".
U vecini slucajeva, takvi tipovi ostanu na nivou tinejdzera i vremenom ih devojke prerastu
i pocnu da traze normalnije tipove...
Tako da... nemoj da brigas...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:03:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.