Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za devojke-da li ste se potukle zbog muskarca?  (Pročitano 24635 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25600
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Sagem vrrrrrr
@moram da se slozim da je ssb u pravu.
MM, zakljucujem pogresno o ljudima koje vidis prvi put
IP sačuvana
social share
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G

tu eres un pecado mortale
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50110
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@ SpokShowBabe &  @ simasvemir

u redu. jasno mi je gdje sam zaglibio, i hvala vam sto ste mi to pokazali. Ne mogu ja postavljati zakljlucke kada osobu ne znam, i da procitam ne samo jedan nego i mnogo vise njenih  postova opet ne mogu reci da je poznajem toliko da bih stvarao zakljucke.
Sjecam sa da sam se cesto puta i sam branio od provokacija ovim rijecima, ali je opet priajtan je osjecaj kada te ljudi vrate na pravi put. Jos jednom se zahvaljujem    Smile Smile

Cesto sam izlozen rijecima tipa "jos si ti zelen", "ne mogu ja tebi nista da dokazem" ;
i slicno. To je uticalo i na ovo sto sm napisao i za SSBabe. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
I kako je to izgledalo?Ja cu prva.Mislim da ce jedna devojka da me tuzi (bar je tako rekla) za pokusaj ubistva,svasta!Nisam mogla da se suzdrzim kad sam videla svog decka sa tom fuksom u kaficu pa sam prvo pocela da je vredjam a kad me udarila,uhvatila sam je za kosurdacu i naglavacke sam je izbacila iz lokala... i onda mi je zapretila,ali opet ce ona da dobije batine... jadnica!

...moram se zapitati da li si ti malo previse burno reagirala...prva stvar dovela si sebe u nezgodnu situaciju...umjesto da situaciju dostojanstveno podneses i rijesis ga damski spustila si se na nivo te zenturace koja ti po tvojim rijecima nije ni do koljena...zao mi je sto si u tome ponizila uz nju i samu sebe...a i on da mu je imalo bilo stalo do tebe nebi ti takve scene priredjivao...malo se zapitaj tko je tu izvukao kraci kraj...nit ti vise imas njega,pretpostavljam da ni ona nije sa njim a u okolini ti ostajes kao povrijedjena cura koja nije u stanju zadrzati decka...mislim da si ti ta koja je najvise izgubila u toj igri a ponajvise svoj jedan dio ponosa...
IP sačuvana
social share
iCentar
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
BlackBerry znj f1
danasnja deca... samo bi da se jebu i biju...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
Ama,ljudi sta je vama?Bas bih volela da vidim vase reakcije kad biste vaseg decka videli sa devojkom koja vazi za najvecu kurvu u gradu?I jos da znate da je to verovatno namerno uradila.Da popricam sa njom o njenim problemima?A da li mene neko pita za moje probleme?Apsolutno sve boli peta za moje probleme i muke!Ne znam samo kako neki likovi ovde jos nisu ukapirali da je zivot prosto receno-borba za opstanak!Ili im je mozda sve u zivotu islo lako,ne muce se,ne moraju da se potrude da bi nesto zasluzili nego jednostavno sve dobiju sazvakano!
Ja se uopste ne kajem sto sam to uradila i verujte da bih to mogla ponovo.Osim toga,mislim da nisam trazila tudje misljenje o svemu,vec samo da pisete da li imate iskustva sto se toga tice....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam se tukla s devojkama...ali sam tukla momke :bat: :bat: :bat: [smilie=frisko84.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Ama,ljudi sta je vama?Bas bih volela da vidim vase reakcije kad biste vaseg decka videli sa devojkom koja vazi za najvecu kurvu u gradu?I jos da znate da je to verovatno namerno uradila.Da popricam sa njom o njenim problemima?A da li mene neko pita za moje probleme?Apsolutno sve boli peta za moje probleme i muke!Ne znam samo kako neki likovi ovde jos nisu ukapirali da je zivot prosto receno-borba za opstanak!Ili im je mozda sve u zivotu islo lako,ne muce se,ne moraju da se potrude da bi nesto zasluzili nego jednostavno sve dobiju sazvakano!
Ja se uopste ne kajem sto sam to uradila i verujte da bih to mogla ponovo.Osim toga,mislim da nisam trazila tudje misljenje o svemu,vec samo da pisete da li imate iskustva sto se toga tice....

...budi sigurna da se to masi ljudi dogodilo a ne samo tebi...i stvar je u karakteru...pitaj se da li te zasluzu je uopce covjek koji se vucara sa najvecom kurvom u gradu...(po tvojim rijecdima)...svi mi odredjeni period prodjemo neku patnju u ljubavi ai to se sve zove odrastanje...
IP sačuvana
social share
iCentar
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nikad neveruj muskarcu...cim on ima obrve... [smilie=32.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
dobro je meni majka govorila....cim on ima obrve...mora da je peder! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola V3
I kako je to izgledalo?Ja cu prva.Mislim da ce jedna devojka da me tuzi (bar je tako rekla) za pokusaj ubistva,svasta!Nisam mogla da se suzdrzim kad sam videla svog decka sa tom fuksom u kaficu pa sam prvo pocela da je vredjam a kad me udarila,uhvatila sam je za kosurdacu i naglavacke sam je izbacila iz lokala... i onda mi je zapretila,ali opet ce ona da dobije batine... jadnica!
  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.