Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje u vezi top teme "Besplatni programi"  (Pročitano 2592 puta)
05. Jul 2008, 23:13:10
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.5
Na ovoj temi sam postovao program Q-dir..Danas kada sam otisao na istu temu moj post je obrisan a nekoliko postova nize se nalazi post clana @Crows koji je okacio isti program samo malo detaljnije opisan

http://forum.burek.com/index.php/topic,116602.msg5658100.html#msg5658100

Pa me zanima:Zasto je moj post obrisan?

Takodje,kako mogu saznati kom sam modu na ignore listi za p.p. ...Poslao sam korisniku @MunkaZe samo jednu privatnu poruku koja nije uvredljiva ili bilo sta tome slicno i nisam dobio odgovor na nju[pitanje je bilo u vezi nekog programa]...Pa me zanima ako sam joj na ignore listi,zasto je to tako,jer sebe ne smatram jednim od onih problematicnih korisnika ili onih koji daju pogresne informacije u vezi nekog slucaja na podforumu PC Klinika...

Unapred Zahvalan na odgovoru.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6300
evo ovako nije Crows nego Crowz i on nije obican clan vec Supermoderator.....
odgovor na tvoje pitanje:tvoja poruka je obrisana verovatno zato sto se smatrala kao deo piraterije a to je zabranjeno pravilnikom Burek Foruma.....
a sad kome si ti na ignore listi ja neznam.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.5
Dobro izvinjavam se SuperModerator je,hteo sam da napisem korisnik al sam napravio lapsus...Ali ipak clan ovog foruma zar ne?
Da si malo pazljivije citao moj post a ne trazio dlaku u jajetu video bi da je Q-dir free program Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 23:26:25 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120
Moze li link ka obrisanoj poruci? Ako sam ja obrisao, dobices objasnjenje. Nikad ne brisem bez potrebe ili nekog mog hira... Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.5
Pa ja ne mogu da je nadjem Smile
Ako mislis na groblje..Probao sam sa pretragom ali izbacuje samo link koji sam ja gore postavio...

Inace taj post se nalazio ispod ovog

http://forum.burek.com/index.php/topic,116602.msg5520233.html#msg5520233

Ma ok ..Ja samo pitam,zato sto me zanima sta sam u tom postu pogresio..Za onaj tune up ste mogli da mi obrisete,razumeo bih vas..Al ovaj sam bas odradio prema pravlima foruma i templatu koji je postavljen....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
U zadnjih cetiri dana ni jedna tvoja poruka nije obrisana, nesto drugo je u pitanju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6300
@diarno  udji u tvoj profil i u prikazi poruke i videces ko je izbrisao i zasto....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 15
Ne moze... ima vise od 2500 Smiley

Citat
Takodje,kako mogu saznati kom sam modu na ignore listi za p.p. ...Poslao sam korisniku @MunkaZe samo jednu privatnu poruku koja nije uvredljiva ili bilo sta tome slicno i nisam dobio odgovor na nju[pitanje je bilo u vezi nekog programa]...Pa me zanima ako sam joj na ignore listi,zasto je to tako,jer sebe ne smatram jednim od onih problematicnih korisnika ili onih koji daju pogresne informacije u vezi nekog slucaja na podforumu PC Klinika...

Ako je poruka poslana, znaci da si na ignore listi... u suprotnom bi dobio obavestenje
Ako nije odgovorila, znaci da je imala vaznije stvari da zavrsi...
Niko ga ne mozete naterati da procita i odgovara na vase poruke... moda ili obicnog clana Smiley
« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 08:43:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
LG Nexus 5
Na ovoj temi sam postovao program Q-dir..Danas kada sam otisao na istu temu moj post je obrisan a nekoliko postova nize se nalazi post clana @Crows koji je okacio isti program samo malo detaljnije opisan

http://forum.burek.com/index.php/topic,116602.msg5658100.html#msg5658100

Pa me zanima:Zasto je moj post obrisan?

Unapred Zahvalan na odgovoru.

Vise puta sam do sada upozoravao da se postuje template koji stoji u prvom postu. Medjutim niko to ne radi. Izvolite, pogledajte prve strane na toj temi, videcete o cemu pricam. Dakle, program se opisuje malo detaljnije, a ne u jednoj recenici. Postavlja se slika, po potrebi i vise slika. Na kraju, ukoliko je program manji od 2,5 mb, postavlja se kao atacment. To je to, nema neke mudrosti.

Tema koju sam obrisao je ova = http://forum.burek.com/index.php/topic,360201.msg5522931.html#msg5522931
Tema koju sam postovao je   = http://forum.burek.com/index.php/topic,116602.msg5658100.html#msg5658100

1. Meni je poznato da je ~200kb jako tesko uploadovati;
2. Link ka download stranici samo u slucaju da je program tezi od 2,5 mb;
3. Link ka dodatnim informacijama je nepotreban, jer po toj logici, dovoljno je napisati naziv programa u temi i odmah linkovati i to je sve...

U prvom postu na toj temi stoji atacment koji je postavljen kad se otvorila tema o besplatnim programima. Postavicu ga i ovde, ako ne budete u mogucnosti da ga nadjete tamo, tema ipak ima 52 strane... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 16:25:31 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
ALi ja program nisam opisao u jednoj recenici,i ti to dobro znas..Detaljno sam ga opsisao pa cak i proces instalacije na laksi nacin..I zasto onda nisi obrisao prethodni post kod koga nisam stavio sliku ili tune up...

Svi su lose postavljeni osim ovog..Eto pogresio sam samo oko Attachmenta..Kad smo vec kod toga
Sta cemo sa ovim[nista licno filipe prvo sam naleteo na taj program]

http://forum.burek.com/index.php/topic,116602.msg5104094.html#msg5104094

program je tezak 531 kb a nije postavljen kao attachment...

I nisam lenj i naravno da sam postovao template i vec sam rekao to:

Citat
Al ovaj sam bas odradio prema pravlima foruma i templatu koji je postavljen....

Zasto pravila nisu iste za sve bez obzira sto ste modovi..Pa mi valjda treba da se ugledamo na vas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.