Na ovoj temi sam postovao program Q-dir..Danas kada sam otisao na istu temu moj post je obrisan a nekoliko postova nize se nalazi post clana @Crows koji je okacio isti program samo malo detaljnije opisan
Takodje,kako mogu saznati kom sam modu na ignore listi za p.p. ...Poslao sam korisniku @MunkaZe samo jednu privatnu poruku koja nije uvredljiva ili bilo sta tome slicno i nisam dobio odgovor na nju[pitanje je bilo u vezi nekog programa]...Pa me zanima ako sam joj na ignore listi,zasto je to tako,jer sebe ne smatram jednim od onih problematicnih korisnika ili onih koji daju pogresne informacije u vezi nekog slucaja na podforumu PC Klinika...
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
evo ovako nije Crows nego Crowz i on nije obican clan vec Supermoderator..... odgovor na tvoje pitanje:tvoja poruka je obrisana verovatno zato sto se smatrala kao deo piraterije a to je zabranjeno pravilnikom Burek Foruma..... a sad kome si ti na ignore listi ja neznam.....
Dobro izvinjavam se SuperModerator je,hteo sam da napisem korisnik al sam napravio lapsus...Ali ipak clan ovog foruma zar ne? Da si malo pazljivije citao moj post a ne trazio dlaku u jajetu video bi da je Q-dir free program
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 23:26:25 od diarno »
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Ma ok ..Ja samo pitam,zato sto me zanima sta sam u tom postu pogresio..Za onaj tune up ste mogli da mi obrisete,razumeo bih vas..Al ovaj sam bas odradio prema pravlima foruma i templatu koji je postavljen....
Takodje,kako mogu saznati kom sam modu na ignore listi za p.p. ...Poslao sam korisniku @MunkaZe samo jednu privatnu poruku koja nije uvredljiva ili bilo sta tome slicno i nisam dobio odgovor na nju[pitanje je bilo u vezi nekog programa]...Pa me zanima ako sam joj na ignore listi,zasto je to tako,jer sebe ne smatram jednim od onih problematicnih korisnika ili onih koji daju pogresne informacije u vezi nekog slucaja na podforumu PC Klinika...
Ako je poruka poslana, znaci da si na ignore listi... u suprotnom bi dobio obavestenje Ako nije odgovorila, znaci da je imala vaznije stvari da zavrsi... Niko ga ne mozete naterati da procita i odgovara na vase poruke... moda ili obicnog clana
« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 08:43:08 od Anea »
Na ovoj temi sam postovao program Q-dir..Danas kada sam otisao na istu temu moj post je obrisan a nekoliko postova nize se nalazi post clana @Crows koji je okacio isti program samo malo detaljnije opisan
Unapred Zahvalan na odgovoru.
Vise puta sam do sada upozoravao da se postuje template koji stoji u prvom postu. Medjutim niko to ne radi. Izvolite, pogledajte prve strane na toj temi, videcete o cemu pricam. Dakle, program se opisuje malo detaljnije, a ne u jednoj recenici. Postavlja se slika, po potrebi i vise slika. Na kraju, ukoliko je program manji od 2,5 mb, postavlja se kao atacment. To je to, nema neke mudrosti.
1. Meni je poznato da je ~200kb jako tesko uploadovati; 2. Link ka download stranici samo u slucaju da je program tezi od 2,5 mb; 3. Link ka dodatnim informacijama je nepotreban, jer po toj logici, dovoljno je napisati naziv programa u temi i odmah linkovati i to je sve...
U prvom postu na toj temi stoji atacment koji je postavljen kad se otvorila tema o besplatnim programima. Postavicu ga i ovde, ako ne budete u mogucnosti da ga nadjete tamo, tema ipak ima 52 strane...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
ALi ja program nisam opisao u jednoj recenici,i ti to dobro znas..Detaljno sam ga opsisao pa cak i proces instalacije na laksi nacin..I zasto onda nisi obrisao prethodni post kod koga nisam stavio sliku ili tune up...
Svi su lose postavljeni osim ovog..Eto pogresio sam samo oko Attachmenta..Kad smo vec kod toga Sta cemo sa ovim[nista licno filipe prvo sam naleteo na taj program]