Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ma nesvidja mi se phpbb ima dosta explota za njega jako je nesiguran eto primer www.serbscafe.com moj bivsi sajt neko ga je digo sa tim explotim a i IBF mi se jako svidja
...znaci uzas a lep deface bio kolko sam video.....samo taj sto je defacovo je neki kreten....i to na veliko
zamisli da se jos mucio i googlo scaniro da nadje exploit za tebe gubljenje vremena zar ne