E stvarno gazda ovi novi burek baneri toliko smanjeni, a opet pregledni i jasni ! Baš su simpatični! Da li bih ja smio dodati ipsod svojih sličica u potpisu, napominjem da bih prešao dopušteu granicu od one u visini?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
palo mi na pamet nesto, prije nekog vremena kad sam jednog druga nagovorio da se registruje pa prilikom doticnog postupka tek iz 5 ako ne i vise pokusaja smo uspjeli nac slobodan username, jel ima sanse da se u proces registracije ubaci ono kao sto ima na gmail check availability za username? za nas koji smo vec tu to nema nikakvog efekta ali olaksalo bi novim korisnicima
Imao sam vise od 100 poruka. ne znam bas tacno ali negde 110-120... I sad vidim da imam 69. Mislim stvarno.... Kako to? Ako neko stalno bude skidao nikad necu imati gotivan avatar. kako to? Molim objasnjenje.
Imao sam vise od 100 poruka. ne znam bas tacno ali negde 110-120... I sad vidim da imam 69. Mislim stvarno.... Kako to? Ako neko stalno bude skidao nikad necu imati gotivan avatar. kako to? Molim objasnjenje.