Da li je moguce npr. pretraziti samo podforum Automobilizam ~ Formula 1 ~ Karting ~ Moto sport(ili bilo koji drugi) kao sto pretrazujem cijeli forum upisom kljucne rijeci?
Ne, nazalost...
Pa hoce li se mijenjati nesto po tom pitanju u skorije vrijeme, iskreno mislim da bi to bila jos jedna prednost foruma i to jaka prednost...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
imam problem sa nekim modovima ili sta su vec, ukidaju mi sliku u potpisu! dimenzije moje slike su 470x55, a dozvoljeno je 468x60! ali sam procitao u pravilniku da su dozvoljena mala prekoracenja, kao ovo moje! jel mora moja slika da se ukida zbog tog malog prekoracenja sto je u suprotnosti sa pravilnikom?
Zbog chega mi neko uvek brishe sliku Dr. Zorana Djindjica u potpisu? Slika mi je u dozvoljenim dimenzijama i dozvoljene tezine. ako mozete da mi odgovorite na PP.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2007, 01:25:34 od shirkaster »
Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.
If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
dimenzije moje slike su 470x55, a dozvoljeno je 468x60!
Pravilnik doslovce kaze: Zabranjeno je: ... - Korisenje slike u potpisu vece od 468x60px i 20kb, te koriscenje tekst koji svojom duzinom prevazilazi slicne okvire. Maksimalan broj userbarova u potpisu je cetiri! Dakle, da, bice ti brisan potpis, dok ti se na isti ne ukine pravo ukoliko preteras.
Citat
Zbog chega mi neko uvek brishe sliku Dr. Zorana Djindjica u potpisu? Slika mi je u dozvoljenim dimenzijama.
Ne brise ti je niko, sajt na kome se nalazi ne dozvoljava hot linking.