kada se nesto uploaduje na burek kao attachment, a u medjuvremenu neko odgovori na temu, izbacuje onu poruku da su se pojavili novi odgovori i citav upload propadne, jel to moze nekako da se sredi da attachment ne treba opet uploadovati?
(mislim da cu dobiti odgovor da koristim image ili file hostove, ali ipak me zanimalo)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da li je moguce npr. pretraziti samo podforum Automobilizam ~ Formula 1 ~ Karting ~ Moto sport(ili bilo koji drugi) kao sto pretrazujem cijeli forum upisom kljucne rijeci?
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Da li je moguce npr. pretraziti samo podforum Automobilizam ~ Formula 1 ~ Karting ~ Moto sport(ili bilo koji drugi) kao sto pretrazujem cijeli forum upisom kljucne rijeci?
Ne, nazalost...
Pa hoce li se mijenjati nesto po tom pitanju u skorije vrijeme, iskreno mislim da bi to bila jos jedna prednost foruma i to jaka prednost...