Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
To sto si ti navela ja otprilike ovako vidim: ARUENA: Link: http://www.burek.com/aruena.gif [u profilu upises gde pise Linkuj ka externom avataru]
E sad, jedna molba, posto vidim da si iz USA chicago Chicago je drugi najveci srpski grad na svetu posle bgd... eventualno treci posle beca, ali nije bitno... bitno je da sigurno imas prijatelje koji imaju net a nasi su, srbi, hrvati, slovenci, makedonci, bosancerosi, svi smo mi nasi ovde Mi imamo zaista prilican broj poseta ali nemamo preveliki broj korisnika i poruka, posebno nemamo veliki broj aktivnih korisnika, pa bi bilo jako lepo ako bi ti dovela i neke svoje poznanike i prijatelje i prosirila malo dobar gals o ovom forumu medju ljudima koje znas Ovo vazi za sve posetioce.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sto se tice da imam dosta prijatelja (pogotovu srba) to i nije bas tako. Ja sam jos nova ovde, a i skoro sam se preselila u jedno drugo mesto ovde u Cikagu. Ali poznajem nekoliko srba (odkojih samo odprilike dvojica pricaju srpski). Svi ostali pricaju englseki. Ali videcu da uradim sta mogu oko toga.