mene zanima koliko neki clan treba da napravi prestupa da bi bio izbacen, koliki je prag tolerancije admina? da li svako bude obavesten da pazi sta radi ili kako to ide... ovo pitam posto vidim da je dionis6 izbacen, a mislio sam da je ok lik (a i tek sto je dobio avatar ) da nisam mozda i ja u opasnosti...
mene zanima koliko neki clan treba da napravi prestupa da bi bio izbacen, koliki je prag tolerancije admina? da li svako bude obavesten da pazi sta radi ili kako to ide... ovo pitam posto vidim da je dionis6 izbacen, a mislio sam da je ok lik (a i tek sto je dobio avatar ) da nisam mozda i ja u opasnosti...
Dionis je lik koji je na temi prva burek beba nakon slicica napisao ovo. U realnom zivotu za to bi bio mrtav. Ne bi bilo rasprave, cekanja, prenemaganja, razumevanja, otkinuo bi mu glavu. O tome sta je u svojim naletima inspiracije srao po forumu ne treba trositi reci, oni koji su modovi su to znali vec duze vreme, a ovo nocas je samo prelilo casu... Da li se decko drogira ili je samo lud, mene ne zanima, tako da se ponasa na forumu ne moze.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
procitao sam njegove posledje postove, video sam da je vredjao Crowz-a, a i ovo za bebicu... stvarno je debil necemo vise o njemu, ne treba trositi reci na takvu osobu...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!