Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanje???  (Pročitano 1453 puta)
04. Sep 2006, 16:48:48
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Alcatel 
 :wave:Ja nisam kontrast ja sam njegova lepsa polovina,da tako kazem interesuje me ako mi imamo normalno jedan kompjuter kuci da li se mozemo oba dvoje prijaviti na primer na burek mislim na registraciju?
i jos jedno pitanje sta znaci biti banovan na nekom sajtu i kako znas da si banovan?
neznam da li ovo ide ovde u svastaru ili na neki drugo mesto  sorry
IP sačuvana
social share
doći će dan koji neće biti kao ostali dani, i nakon toga nista vise nece biti isto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ovako... pogresan forum.. i preselicu temu u odgovarajuci....

ali.. da odgovorim prvo na pitanja:
da li mozete da registrujete vise naloga... naravno... to je dozvoljeno.. nije dozvoljeno da jedna osoba koristi istovremeno vise naloga.... ako se otkrije takav slucaj, korisnik ce biti upozoren, zatim ako ne poslusa, bice mu banovan jedan nalog i nakraju ako je i dalje bezobrazan, bice mu banovani svi nalozi...
sta znaci biti banovan ... to znaci da clan ne moze da pregleda forum, da postavlja teme i odgovore, niti da koristi privatne poruke
kako znas da si banovan... kada pokusas da se ulogujes, pojavi se poruka u kojoj je obavestenje da ti nije dozvoljen pristup forumu...

i selim u Pitajte ~Predlozite ~Prijavite gresku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Alcatel 

Pitala sam zbog bana,posto ne znam da li sam banovana a jos manje zbog cega ako mozete naravno da mi odgovorite sta ovo znaci ,mada mi vise ni to ne izlazi jednostavno ne mogu na ovaj sajt.Da li cete mi pomoci ?

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /vip/mycity.co.yu/www.mycity.co.yu/html/phpbb/db/mysql4.php on line 50

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /vip/mycity.co.yu/www.mycity.co.yu/html/phpbb/db/mysql4.php on line 332

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /vip/mycity.co.yu/www.mycity.co.yu/html/phpbb/db/mysql4.php on line 333

Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /vip/mycity.co.yu/www.mycity.co.yu/html/phpbb/includes/functions.php on line 921

Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /vip/mycity.co.yu/www.mycity.co.yu/html/phpbb/includes/functions.php on line 921
phpBB :

Could not connect to the database
IP sačuvana
social share
doći će dan koji neće biti kao ostali dani, i nakon toga nista vise nece biti isto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
to znaci da je taj sajt opet down... nisi banovana
moraces da pitas njihovog admina sta je u pitanju... kad sajt proradi... ofkors Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Alcatel 
Pa ne znam malo mi je cudno da ne radi.Citala sam nesto malo o blokiranju IP...  pa izgleda kao da sajt ne radi,zato mislim da sam banovana .U svakom slucaju hvala na pomoci.A ovaj sajt jedva cekam da proradi posto nikad nisam ni opomenuta ni banovana pa me samo interesuje razlog. Smile

ps.probala sam da se registrujem ali ne ide,ako mogu preko kontrasta da budem na vasem sajtu jel to u redu?
« Poslednja izmena: 04. Sep 2006, 18:03:07 od kontrast »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ne radi vec par dana.. sta je razlog.. stvarno ne znam....

sto se tice registracije, u cemu je problem?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Alcatel 
kad hocu da se registrujem posto je vec upisano kontrasat ja to obrisem ali mi na kraju izbaci,verovatno je memorisano kontrast ali kako da ga tu obrisem da mogu ja da se registrujem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Izloguj se , obrisi cookies pa registruj sta hoces, ili.. bolja varijanta.. ti koristi jedan browser a drugi korisnik neka koristi drugi..
Sto se banovanja tice.. nema nikakve mistike.. kada je neko banovan to mu se jasno ispise po sred ekrana Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry 
A mozes lepo kao ja i moja sweca,napravis dva usera,ona pici na jednom,a ti na drugom... Privatnost bato... Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: banovana cookies

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.